Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med på en social premiumresa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper.

Vad innebär en premiumresa?

  • Social gemenskap i en grupp som reser tillsammans
  • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
  • Boende på hotell av god standard
  • Skandinavisktalande guider och reseledare
  • Direktflyg och transfer

Alla våra premiumresor

Boka premiumresa till Kreta

Premiumresan till Kreta tar dig ut till Kretas små charmiga bergsbyar, till Chanias slingrande gränder och låter dig smaka på några av de äkta kretensiska delikatesserna.

Boka premiumresa till Kroatien

Följ med på premiumresa till Kroatien och upplev bland annat en äkta kroatisk afton, hamnbyn Omis med sin fantastiska natur och ett besök i grannlandet Bosnien.

Boka premiumresa till Parga

Följ med på en premiumresa till vykortsvackra Parga där du får uppleva fantastisk natur, kultur och avkopplande båtturer – allt inbakat i programmet. Under veckan besöker vi bland annat den vackra ön Paxos, den arkeologiska fyndplatsen Butrinti och Europas egna Grand Canyon.

Durres, Albanien

Boka premiumresa till Albanien

Följ med på premiumresa till ett av Medelhavets hetaste resmål - Albanien! Premiumresan utgår från Durres rivierans milslånga strand och under veckan upplever vi allt från traditionell albansk mat och dryck till huvudstaden Tirana och grannlandet Nordmakedonien.