Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med på en social premiumresa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper.

Vad innebär en premiumresa?

  • Social gemenskap i en grupp som reser tillsammans
  • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
  • Boende på hotell av god standard
  • Skandinavisktalande guider och reseledare
  • Direktflyg och transfer

Alla våra premiumresor

Boka premiumresa till Kreta

Premiumresan till Kreta tar dig ut till Kretas små charmiga bergsbyar, till Chanias slingrande gränder och låter dig smaka på några av de äkta kretensiska delikatesserna.

Boka premiumresa till Kroatien

Följ med på premiumresa till Kroatien och upplev bland annat en äkta kroatisk afton, hamnbyn Omis med sin fantastiska natur och ett besök i grannlandet Bosnien.

Boka premiumresa till Parga

Följ med på en premiumresa till vykortsvackra Parga där du får uppleva fantastisk natur, kultur och avkopplande båtturer – allt inbakat i programmet. Under veckan besöker vi bland annat den vackra ön Paxos, den arkeologiska fyndplatsen Butrinti och Europas egna Grand Canyon.

Durres, Albanien

Boka premiumresa till Albanien

Följ med på premiumresa till ett av Medelhavets hetaste resmål - Albanien! Premiumresan utgår från Durres rivieras milslånga strand och under veckan upplever vi allt från traditionell albansk mat och dryck till huvudstaden Tirana och grannlandet Nordmakedonien.

Boka premiumresa till Teneriffa

Premiumresan till den grönskande kanarieön Teneriffa bjuder på allt från en tur till Teide, Spaniens högsta berg, och en rundtur där vi upptäcker öns mest kända pärlor, till en härlig dag på marknad med provsmakning av tapas och vin.

Boka premiumresa till Gran Canaria

Gran Canaria är som en kontinent i miniatyr där du hittar allt! Följ med på premiumresa till denna grönskande ö och upptäck allt från spännande natur och charmiga småstäder till fina sandstränder och en solsäker kust.

Boka premiumresa till Egypten

Premiumresan till mäktiga Egypten tar med dig några av landets största sevärdheter, som Konungarnas Dal, Karnak och snorkling i Röda havet. Du bor bekvämt på hotell Albatros Citadel Resort i Sahl Hasheesh, samtidigt som även Hurghada kommer att upptäckas.

Boka premiumresa till Lanzarote

Under premiumresan till den stilfulla vulkanön Lanzarote får du upptäcka några av Lanzarotes mest kända platser. Upplev allt från den kände arkitekten Cesar Manriques hem till det karga månlandskapet i nationalparken Timanfaya. 

Boka premiumresa till Madeira

Följ med på premiumresa till Madeira - en flytande trädgård i Atlanten! Under veckan upptäcker vi det bästa Madeira har att erbjuda i form av vackra vyer, läckra menyer och undangömda sevärdheter som spektakulära Nunnornas dal.