Tottenham White Hart Lane

Fotbollsresor Tottenham

Tottenham är ett anrikt fotbollslag i norra London som ofta kallas för Spurs. Hemmaarenan heter The New Tottenham Hotspur Stadium. Derbyt mot Arsenal kallas "The North London Derby" - och rivaliteten med grannen i norra London rör ofta upp starka känslor. Följ spänningen på plats och åk på en fotbollsresa med Tottenham på schemat! Nedan hittar du inspiration till var du bäst äter och dricker innan eller efter matchen.

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

 


Alla Tottenhams matcher

Tottenham

 

Inspiration och tips till matchdagen

Søren Sorgenfri tipsar om Tottenhams-fans måsten.

Pubar för Tottenhamfans

Pubar för Tottenham-fans

Det finns flera bra pubar nära Tottenhams nya arena, Tottenham Hotspur Stadium. Vill man vara säker på att få en riktig Spurs-upplevelse finns det egentligen bara en plats: The Bricklayers Arms. Här finns Tottenham-tröjor och foton överallt, trevlig stämning och bra service. Är du ett fan till ett annat lag? Då är det bäst att hålla dig borta...

I samma område ligger The Victoria (The Vic) och The Coach and Horses - två ölträdgårdar. På soliga dagar är det också trevligt på ölträdgården The Bell and Hare – Tottenhams största ölträdgård. När vädret tillåter det tänds också grillen. Men å andra sidan hör inte solsken i England till vanligheterna… 

Guide till Tottenhams nya stadium

Efter mer än 100 år med White Hart Lane som hemmaarena har Tottenham fått nytt gräs under fötterna. Tottenham Hotspurs Stadium invigdes april 2019 och har en kapacitet på mer än 60 000 åskådare. Här finns med andra ord plats för såväl lokala fans som fotbollsfantaster från hela världen!

Matchupplevelsen är en sak, men hur är det efter matchen? Premier League-matcher hålls vid olika tider, så här är en guide till var du kan äta före och efter matchen på Tottenham Hotspurs stadium:

  • Kolla in matmarknaden under South Stand för ett imponerande urval av gatumat, som ofta speglar Londons kulinariska trender just nu.

  • Har man bara lust att äta en kebab, kycklingburgare eller något gott friterat - då är det bara att gå längs med gatan High Road.

  • En lite lugnare Spurs-pub närmare centrum hittar man i Hackney, där Duke of Wellington ligger på Balls Pind Road 119. Där finns en storskärm, god stämning och ett stort urval av öl, som man kan avnjuta på gatan i fint väder.

  • .... Men när allt kommer sig omkring så handlar upplevelsen om matchen. Kan man inte vänta så har Tottenhams nya arena mycket att erbjuda den hungriga och törstige.

Viktig information

Samtliga matchdatum kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. En vanlig ändring är byte av matchdag från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag för säsongens Premier League-matcher. Måndagsmatcher förekommer också.