Fotbollsresor Manchester United

Fotbollsresor Manchester United

Manchester United är Premier Leagues mest framgångsrika fotbollsklubb med enorma skaror fans över hela världen. Laget har vunnit den engelska toppligan 20 gånger samt Champions League tre gånger. Dessutom spelar den svenska stjärnan Victor Lindelöf Nilsson i laget! Manchester Uniteds hemmamatcher spelas på arenan Old Trafford. Du behöver välja flyg till Manchester för att se dessa fotbollsmatcher som tillval.

Köp biljetter till Manchester United och få inspiration till matchen nedan! Här kan du se arenakartan.

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

 


Alla matcher med Manchester United

Manchester United

 

Inspiration till matchdagen

Apollos fotbollsproffs Søren Sorgenfri ger sina bästa tips för Manchester United matchdagar.

Old Trafford, Manchester United

Tips till matchdagen

Matchdagen är alltid speciell. Om du bor vid arenan kan du börja dagen med att ta en promenad runt den och uppleva hur stor byggnaden faktiskt är. Glöm inte att ta vägen förbi statyn som föreställer Sir Alex Ferguson, den legendariske tränaren som ledde laget till stora framgångar under 1990- och 2000-talet. Ta gärna en titt på de andra klubbikonerna som finns som statyer utanför arenan. Du kan även passa på att besöka den enorma supporterbutiken som finns vid arenan – här finns alla typer av supporterprylar som du kan önska (alla med ett United-emblem på, såklart).

2-3 timmar innan avspark är det en trevlig idé att besöka supporterpuben Trafford, som ligger drygt 200 meter från arenan. Stämningen växer ju närmre matchstart man kommer, och cirka 2 timmar innan avspark dånar ljudet av kampsånger. Efter en uppladdning på puben är det god tid att ta sig till arenan.

Vi rekommenderar att komma till arenan cirka en timme före avspark - åskådarna anländer ofta tidigt till arenan för att hylla sina spelare när de kommer in för uppvärmning. Kort före matchstart kommer sedan spelarna in på planen samtidigt som kamplåten ”Glory Glory Man United” dånar på läktarna. Njut av matchen tillsammans med övriga 76 000 åskådare. Efter matchen går det snabbt att ta sig ut från arenan, och om du bor nära arenan kommer du snabbt upptäcka fördelen med det. Om hungern infinner sig finns det ett stort utbud av snabbmatsalternativ. Avsluta gärna dagen på en lokal pub i området, för att avnjuta en lokal öl och analysera matchen tillsammans med andra United-fans!

Spårvagn till Old Trafford

Ta sig till arenan

Old Trafford ligger cirka 5,5 km från centrala Manchester. Både taxis och spårvagnar kör till stadion. På matchdagar kan det vara mycket trafik runt stadion och det kan vara svårt att komma in i staden efter matchen, så vi rekommenderar att du bor i området runt stadion. Det finns flera bra och billiga hotell inom gångavstånd till stadion. Den sparade transporttiden tillbringas bäst på att besöka den lokala puben efter matchen och fira segern!

Viktig information

Samtliga matchdatum kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. En vanlig ändring är byte av matchdag från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag för säsongens Premier League-matcher. Måndagsmatcher förekommer också.