Kundomdömen om Playa Calera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 29 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

karin,
stockholm

+
Allt bekvämt o praktiskt ordnat. Bra läge!
-
Vid stranden nedanför hotellbyggnadens ena hörn luktade det avlopp, inte trevligt när vi ville sitta en stund på stenarna nere vid havet.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

annette,
Johanneshov

+
bra läge, fantastiskt takpool
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

,

+
Stort rum med kyl och spis
-
Mer öppet till poolen, bättre bemanning i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Bodil,
Huddinge

+
Bra frukost, trevlig personal, rymligt rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


7 av 10

Rowena,
Degerhamn

+
poolen och pool området. ljus i garderoberna. utsikt från balkongen – fast det var kallt och ibland mycket blåsigt.
-
Toalet artiklar i badrummet – dåligt. Det finns ingen shampoo osv. Det räcker med vad det finns for en natt inte tre veckor. Svárt att trycka ut tvål från plast burk på väggen i badrummet. Möbler var bullriga, behōvs ljuddämpande fōtter på stol ben, och skåp. Varm vatten var plōtsligt mycket varmt och då mycket kallt. En gym salen saknas.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Ingrid,
Vilhelmina

+
Rummet, städningen,frukosten
-
Informationspärm på svenska! Saknades helt. Information om att frukost ingick och skulle bokas när avresan hem var tidigt på morgonen. Dålig vandringskarta. Skräpigt område alldeles utanför hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Margareta,
Västerås

+
-
Balkongdörren låster ej efter städning ett flertal gånger. Ej påfyllnad av pappersnäsdukar efter att de tog slut efter första dagen.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

283 omdömen
Utmärkt
 
137
Väldigt bra
 
102
Bra
 
31
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-02-18

Inlägg av AnnikaF1977 Takayama, Japan

Bra hotell med fantastiskt läge

Trevligt hotell med stora fräscha rum och mycket bra läge nära havet, restauranger, butiker och buss. Bra frukost med mycket att välja mellan. Bra service och trevlig personal. Ovanligt väl fungerande wifi för att vara på hotell. På minuskontot: glasdörrar till badrummet, vilket förstås inte är ett problem om man bor i enkelrum men inte lika roligt när man delar rum med vänner. Telefonen saknade mottagning inne på hotellet, vilket inte var något större problem men kan vara det om man planerar att använda den utan att gå ut.

 
2017-01-10

Inlägg av Ynst5304 Karlskrona

Hotellet var jättebra med en avslappnad och trevlig personal. Frukost väldigt bra

Rummet fyllde alla önskemål vi ställde, dock fick vi bära runt stolarna till loftgången för att njuta av solnedgången. Att det var så var inga bekymmer utan i stället lite charmigt. Att de inte kunde stå där permanent är säkert av evakueringshänsyn. Detta gäller rummen 326 - 331 som hade denna extrabonus. Toppen Polen var en lugn oas på taket, dock lite blåsigt 2 av dagarna. Bra

 
2016-12-03

Inlägg av Erik F

Semester en vecka

Trevlig nästan lyxigt hotell med god frukost, trevliga och hjälpsamma receptionister. Fin pool med vilstolar. Nära till ett lugnt uteliv och härlig lagom stor playa. Mycket att göra runt i Valle gran Rey också.

 
2016-11-01

Inlägg av AnnelieT48 huddinge

Skönt hotell

Sköna rum, delvis havsutsikt, pool på taket så att man ser havet, helt underbart. Frukost ingick i kostnaden, matsalen har många bord och mycket trevlig frukost mat, trevlig personal både i receptionen och matsalen. Det var solnedgång vid stranden som låg bredvid och där samlades mycket människor på kvällarna och det var eldshower och andra uppvisningar. Nära hotellet finns även ett nudist bad om man är intresserad. Jätte fin liten ö

 
2015-12-16

Inlägg av Per-Ake M

Hotell La Playa Calera

Mycket trevligt hotell med superb frukostbuffe' . Stort rum med utsikt mot stranden. Tyvärr mycket blåsigt idag, men 24 grader o sol! Kommer att återvända. Nackdel vid hemresa söndag är att bussen till Teneriffafärjan går 04:45!! Finns flera små trevliga restauranger, men inget hålligångställe om man söker sånt. Däremot fantastisk natur och många vandringsleder.