Kundomdömen om Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
-
Mer garderober.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
Den fina inredningen.
-
Handdukstork på, svårt att få kläder och badlakan torra.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
Servicen och utsikten.
-
Mer krokar och förvaringsmöjligheter på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

+
Läget, lugnet och servicen
-
Vi bodde i rum nr 1 och ett störningsmoment var ljudet från någon vattenpump/ ed som förmodligen var placerad snett ovanför vårt rum Det innebar att den slog av och på med viss frekvens dygnet runt

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
Charmen. Småskaligheten. Läget. och den trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-19


9 av 10

+
Vänligheten servicen
-
Mer variation på matsedel och att de har råvaror för att kunna göra de rätter som finns på menyn.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

565 omdömen
Utmärkt
 
419
Väldigt bra
 
75
Bra
 
40
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-10-15

Inlägg av Bengt S

Spa och natur

En fantastisk plats för rekreation! Stillhet gott bemötande och härliga måltider!Personal som på alla sätt försöker att bistå mina önskemål. Vandringsleder i alla former i den absoluta närheten.Toppen! Vill tillbaka!👍

 
2019-06-09

Inlägg av monagman Linköping, Sverige

En oförglömlig upplevelse ⭐

Denna underbara plats med detta fantastiska hotell ligger vid ”världens ände” Bilvägen går inte ända till hotellet, sista biten fick väskorna skjuts och vi gick genom denna lilla stenby med bergen runt om. När man sedan kommer in på hotellet är det en SÅ avkopplande känsla direkt. Vi blev väl omhändertagna av personalen som hela tiden såg till att vi hade det bra, hjälpte till med vandringstips och lunchpaket till vandringarna. Vi bodde i ett väldigt mysigt rum med balkong med en magisk utsikt. Hotellets SPA är väldigt mysigt och skönt för kroppen efter en vandringsdag. Men bäst av allt är den totala avkopplingen, tystnaden och den magiska känslan av att vara mitt i naturen och att kunna njuta av fantastiskt god mat och dryck på restaurangen och verandan som ligger högst upp i byn med utsikt över dalen.

 
2018-08-26

Inlägg av gstorp Nässjö, Sverige

Helt fantastiskt, lugnt och avkopplande

Underbar personal. Ställer upp till hundra procent. Väldigt god mat.Rummet var exemplariskt. Städning mycket bra. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Vi kommer att återvända dit. Mysigt spa och fantastisk utsikt från hotellet.

 
2018-08-12

Inlägg av Pegahkhani Stockholm, Sverige

Paradiset

Detta hotell är en av bästa vi upplevt! Själva hotellet är en upplevelse i sig. I en mysig stenby, mikro Papigo, högst upp i byn, uppförsbacke och trappor upp så är du i hotellet. Lobbyn är lugnande i sig. Vårt rum har balkong med bästa utsikten. Hotellet har en restaurang på verandan med magnifik utsikt över byn, bergen och andra byar. Servitören som jobbar där är mycket trevlig och professionell, likaså personalen och de som äger hotellet. Familjära och hjärtliga. Man har aldrig känt sig så välkommen som här! Sedan finns ett spa högst upp, hotellet är i etage. Det finns att tillgå och härligt att använda om man bara vill koppla av eller efter en vandring om man behöver vila sin trötta kropp. Vi hade halvpension och vi njöt av all mat som serverades och vinet, frukosten var underbar. Helt enkelt ett paradis!! Kommer definitivt tillbaks! //kärlek!

 
2018-07-24

Inlägg av lillandersson Göteborg, Sverige

Fantastiskt!!

En helt fantastisk ställe som måste upplevas på plats. Magiska vyer från detta hotell som ligger högt uppe i bergen. Hotellets personal var väldigt trevliga och gjorde alltid det lilla extra. Innefattar både städ, restaurangen och receptionen. Även maten var väldigt bra. Allt som vi åt smakade så gott!! Vi bodde här i en vecka.