1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
läget mitte naturen ,hotel personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Eva,
Norrköping

+
Läget och personalen
-
Ngt bättre städning, samt ngt tidigare frukost. Den serverades från 8:30, vilket var sent när man vill ut och vandra och nyttja de svala timmarna på förmiddagen.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Simon ,
Stockholm

+
Personalen var enastående
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

A-K,
Sollentuna

+
Kombinationen mycket hög klass på allt och personlig service men avslappnad stämning är sällsynt! Personalen såg oss verkligen som sina gäster och gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi njöt av den historiska miljön, maten, utsikten, och tystnaden (inte att underskatta!) En av de bästa semesterveckor vi haft!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Dustin,

+
Personalen var så himla hjälpsamma och trevliga, maten var fantastisk, rummen var mysiga. Gillar verkligen att allt är närproducerat och närodlat. Det speglar av sig i maten. Har aldrig känt mig så avslappnad som jag gjorde på det här hotellet. Väldigt lugnt och skönt, mysig inredning överallt. Fantastisk utsikt från restaurangen ut över dalen. Fantastiska solnedgångar. Provade andra restauranger men åt till 95% av måltiderna på hotellet. Prisvärt, kanske runt 8 euro för en varmrätt och de bjuder alltid på någon form a dessert efter måltiden. Som sagt, otroligt bra hotell och en fantastisk avslappnande upplevelse. Städningen var också mycket bra, de vek t.om ihop mina kläder (lite för mycket service för min del kanske men en väldigt uppskattad gest).
-
Gör hotellet barnfritt. Skulle kanske ha någon form av pärm med diverse utflykter som man kan göra så man kan sitta i lugn och ro att läsa om dem och fundera på vad som är bäst för en själv.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Mathias ,
Stockholm

+
Maten, faciliteterna och miljön
-
Mindre engångsprodukter vid restaurant och I badrummen.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Helena ,
Norrtälje

+
Allt var bäst!!! Rummet var smakfullt inrett, precis som resten av hotellet. Personalen var hjälpsam, ingenting var omöjligt! Maten på restaurangen var mycket god och verkligen prisvärd. Vi är jättenöjda med vår vistelse och kommer säkerligen att återvända till detta paradis på jorden.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-18


9 av 10

,

+
Perfekt beliggenhed, virkelig god restaurant og ualmindelig venlige og hjælpsomme medarbejdere
-
Ingen. Vi brugte ikke spa afdelingen, så den kan jeg ikke udtale mig om

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

,

+
Placering, personale, værelserne, maden, udsigten - alt. Et petit hotel med alt det du kan ønske dif og på et sted med masser af fede trekkingture. Kræver ønske om aktib ferie.
-
Fortsæt som nu

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Kenneth,
København

+
Værelset, faciliteterne og den glimrende service
-
Ingen

Bekräftad gäst: 2018-07-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

501 omdömen
Utmärkt
 
368
Väldigt bra
 
67
Bra
 
38
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-08-26

Inlägg av gstorp Nässjö, Sverige

Helt fantastiskt, lugnt och avkopplande

Underbar personal. Ställer upp till hundra procent. Väldigt god mat.Rummet var exemplariskt. Städning mycket bra. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Vi kommer att återvända dit. Mysigt spa och fantastisk utsikt från hotellet.

 
2018-08-12

Inlägg av Pegahkhani Stockholm, Sverige

Paradiset

Detta hotell är en av bästa vi upplevt! Själva hotellet är en upplevelse i sig. I en mysig stenby, mikro Papigo, högst upp i byn, uppförsbacke och trappor upp så är du i hotellet. Lobbyn är lugnande i sig. Vårt rum har balkong med bästa utsikten. Hotellet har en restaurang på verandan med magnifik utsikt över byn, bergen och andra byar. Servitören som jobbar där är mycket trevlig och professionell, likaså personalen och de som äger hotellet. Familjära och hjärtliga. Man har aldrig känt sig så välkommen som här! Sedan finns ett spa högst upp, hotellet är i etage. Det finns att tillgå och härligt att använda om man bara vill koppla av eller efter en vandring om man behöver vila sin trötta kropp. Vi hade halvpension och vi njöt av all mat som serverades och vinet, frukosten var underbar. Helt enkelt ett paradis!! Kommer definitivt tillbaks! //kärlek!

 
2018-07-24

Inlägg av lillandersson Göteborg, Sverige

Fantastiskt!!

En helt fantastisk ställe som måste upplevas på plats. Magiska vyer från detta hotell som ligger högt uppe i bergen. Hotellets personal var väldigt trevliga och gjorde alltid det lilla extra. Innefattar både städ, restaurangen och receptionen. Även maten var väldigt bra. Allt som vi åt smakade så gott!! Vi bodde här i en vecka.

 
2019-04-07

Inlägg av 607alexandrav Aten, Grekland

Would recommend

Very friendly environment , helpful and polite staff. Upon arrival they gave us information and tips about the village. The breakfast was really tasty and had a variety of options. The rooms were exactly as depicted and the spa was very organized and the perfect place to relax at the end of your day. Would definitely revisit

 
2019-03-29

Inlägg av IamElenaP

Excellent and peacefull stay, even on the 25th of March - national Greek celebration

It is the second time visiting 1700 and it wont be the last. We stayed in the hotel for 4 nights during a very popular period (25th of March), but this did not affect the value of calmness of the hotel. The decor, the rooms, the spa, the breakfast and the restaurant in general are all very well cared by the owners and the staff of the hotel. Everyone is caring, polite and friendly. Thank you for another amazing stay!