Papigo Towers

  • Enkel och avslappnande vistelse
  • Omgiven av naturupplevelser
  • Köp till halvpension

Vill du ha en annorlunda semester i fantastisk natur är det charmiga lilla familjeägda hotellet Papigo Towers ett perfekt val! Hotellet ligger vackert i den lilla byn Mikro Papigo, mitt bland grönklädda bergstoppar i mäktiga Zagoria. Med endast några få rum, en härlig à la carte-restaurang som serverar närproducerade råvaror och en välkomnande ägarfamilj kommer du garanterat att få en minnesvärd semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vackert överlag
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 108 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda Papigo Towers ligger i den lilla byn Mikro Papigo och har fantastiskt utsikt över byn och bergslandskapet i Zagoria. Totalt finns här nio rum, som alla bjuder på en charmig atmosfär. För bästa utsikt över Zagorias unika landskap, med höga berg och djupa dalar, erbjuder hotellet en härlig terrass – utsikten därifrån är helt enastående!

På hotellet finns en trevlig à la carte-restaurang som är öppen hela dagen, och det är här måltiderna serveras. Det finns även en bar där du kan njuta av något gott att dricka på kvällen. Reception som är öppen kl. 7.00-24.00. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Upptäck omgivningarna
En semester i Zagorias charmiga små bergsbyar passar framför allt dig som vill se och upptäcka saker på semestern. Bland annat ligger den mäktiga Vikosravinen i närheten, med vackra leder som löper längs floderna, och erbjuder allt från vandring till mer fartfyllda aktiviteter som forsränning, simning eller rappel. Med Apollo kan du enkelt boka utflykter under semestern här.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Bra att veta

  • Nivåskillnader och trappor på hotellet.
  • Ingen trafik.

Alla hotell, Zagoria

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa är ett exklusivt hotell i byggnader som daterar tillbaka till 1700-talet. Med sitt unika läge i en bergsby i Zagoria, med slående utsikt över Vikosravinen, är Mikro Papigo 1700 ett av våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell. Form och inredning är väl genomtänkt, och efter en dag fylld av naturupplevelser kan du återvända till sköna rum och en restaurang där det serveras ekologisk mat som odlas i bergen.