Papigo Towers

  • Enkel och avslappnande vistelse
  • Omgiven av naturupplevelser
  • Köp till halvpension
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du ha en lite annorlunda semester i fantastisk natur är det charmiga lilla familjeägda hotellet Papigo Towers ett perfekt val! Hotellet ligger vackert i den lilla byn Mikro Papigo, mitt bland grönklädda bergstoppar i mäktiga Zagoria. Med endast några få rum, en härlig à la carte-restaurang som serverar närproducerade råvaror och en välkomnande ägarfamilj kommer du garanterat att få en minnesvärd semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten från rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 102 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Papigo Towers ligger i den lilla byn Mikro Papigo och har ett härligt läge med fantastiskt utsikt över byn och berglandskapet i Zagoria. Totalt finns här nio rum, som alla bjuder på en charmig atmosfär. För bästa utsikt över Zagorias unika landskap, med höga berg och djupa dalar, erbjuder hotellet en härlig terrass – utsikten är helt fantastisk!

På hotellet finns en trevlig à la carte-restaurang som är öppen hela dagen, och det är här måltiderna serveras. Det finns även en bar där du kan njuta av något gott att dricka på kvällen. Hotellet har även en reception som är öppen kl. 7.00-24.00. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Upptäck omgivningarna
En semester i Zagorias charmiga små bergsbyar passar framför allt dig som vill se och upptäcka saker på semestern. Bland annat ligger den mäktiga Vikosravinen i närheten, med vackra leder som löper längs floderna, och erbjuder allt från vandring till mer fartfyllda aktiviteter som forsränning, simning eller rappel. Med Apollo kan du enkelt boka utflykter under semestern här.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Nivåskillnader och trappor på hotellet. Ingen trafik.