1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mario

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
3,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Monica,
Valla

+
Trevlig Personal och hotell chefen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Leif o Marianne,
Bålsta

+
Nära stranden och Skiathos stad.
-
Saknade kaffebryggare, dålig utrustning i kök, omaka kaffekoppar, inga teskedar och äggkoppar,inga vinglas, en assiett, ingen vass kniv till bröd och frukt o grönsaker. Vi har bott på detta hotell fyra eller fem gånger och vi tycker att det har blivit ganska mycket sämre. Första gången vi bodde där var det helt nytt och vi har alltid trivst väldigt bra men nu överväger vi att byta hotell.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Björn,
Vejbystrand

+
priset, läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Åke,
Solna

+
ligger bra till
-
i köket skall finns en jordad kontakt använder man vattenkokaren blir kylskåpet utan el.Samma uttag alltså för kylskåp och vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Stefan,
Göteborg

+
Läget
-
Mer köksutrustning som kaffebryggare och kastruller

Bekräftad gäst: 2018-09-02


6 av 10

Jessica,
Upplands väsby

+
Läget
-
Kunna se på ngn tv kanal

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Edit,
Lund

+
Fina rum och bra badrum. Bra att det fanns kylskåp. Mkt bra wifi vilket var bra då det var två dagar med åskväder. Nöjd generellt med allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Peter,
Falkenberg

+
Läget, familjekänslan
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

,

+
Läget
-
Ytterligare 1 sängbord så att det finns 1 vid respektive säng

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Norman,
Helsingborg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
9
Bra
 
4
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-06-29

Inlägg av sophiae327 Mellbystrand, Sverige

Enkelt och rent

Vi bodde här i en vecka i juni och vi tyckte om hotellet. Enkelt och rent, man skötte sig själv. Vårt rum var med balkong mot öster och då fick vi morgonsol. Det låg bara några meter från stranden och alla vattensporter. Vi kan tänka oss att bo här igen.

 
2015-08-23

Inlägg av Joner246

Supertrevligt och bra ställe

Har varit på Mario 3 år på raken nu - enkelt hotell med bra läge. Ägaren är helt otrolig, välkomnande och trevlig. Tyvärr lite svår att få tag på ibland. Rummen är som sagt enkla, men har allt man behöver. Rena och fräscha. Stranden Megli Ammos ligger bara 50 m från hotellet. På kvällen gångavstånd, ca 15-20 min, in till Skiathos stad.

 
2015-07-19

Inlägg av perandersk Göteborg, Sverige

Helt ok

Litet och familjärt hotell, ca 100 från stranden. Rent och fräscht. Gångavstånd till centrum, ca 10 minuter. Vi hade ett dubbelrum, ok sängar och badrum. Tyvärr bara wifi vid receptionen. Personal sällan närvarande och svåra att få tag i. Ingen frukost. I övrigt ok.

 
2015-02-09

Inlägg av Joner246

Litet och familjärt

Litet och familjärt, nära till både strand och stad. Mycket trevlig och generös ägare som ibland kan vara lite svår att få tag i. Enklare hotell (utan ex frukostmöjligheter) men med en liten kokvrå med basic-utrustning. Rent och snyggt! Riktigt grekiskt, vi har varit här många gånger och längtar tills nästa gång!!!

 
2013-09-17

Inlägg av JennyG662 Göteborg, Sverige

Helt okej, inte mer

Detta är helt okej om man bara vill ha en plats att sova på. Men vill man ha lite mer ut av sitt boende så ska man nog välja nåt annat. Rent och fräscht men minus för att städerskan börjar slamra och stöka ute i korridoren tidigt på morgnarna. Helt plötsligt så knackar hon på och kommer in. Skön väckning i en veckas tid...not! Närhet till Megali Ammos-stranden, men i ärlighetens namn så är det inte en trevlig strand. Finns så mycket finare runt ön! Kan rekommendera att hyra en vespa och åka runt, man kan verkligen hitta en mysig liten strand där man inte behöver trängas.