Kundomdömen om Mario

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 441 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
3,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

Johanna,
Ödskölt

+
Läget nära stranden.
-
Tillgänglig personal med viss servicekänsla hade underlättat. Bättre utrustning i pentryt. Två temuggar hade passat för två personer, en temugg för två att dela på är för lite. Myggsanering krävs. Olidliga nätter med tusentals mygg på rummet. Såriga varbölder följde med oss hem. Mygg kan även sprida sjukdomar så detta är viktigt. Har varit på resmålet samma vecka fyra år i följd men bott på andra hotell och aldrig upplevt något liknande.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Susanna,
Skövde

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


6 av 10

Britt,
Lindome

+
Läget.
-
Hade varit lätt att sätta upp några hyllor i köksdelen och sett till glas o dy hade kompletterats.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Klas Göran,
Nyköping

+
Närheten till bad och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


6 av 10

Gunvor,
Oxelösund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Kjell,
Roskilde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


6 av 10

Tommy,
Lidköping

+
Nära stranden.
-
Lite mer husgeråd.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Kim,
Mölndal

+
Rent, nära till stranden och supermarket. Trevlig ägare, lugn och familjär atmosfär.
-
Hylla i pentryt så man kan ställa upp saker, ex kaffe, kryddor mm. Mera krokar i rummet så man kan hänga upp kläder mm.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


3 av 10

Christer,
Kållered

+
Läget
-
Betala 7 eur Per dag för aç är inte bra. Lämna hotellet kl 10 00 avresedagen är bedrövligt. Ta bort detta hotell från er katalog så slipper ni missnöjda kunder.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Annika,
Jönköping

+
Trevlig och hjälpsam personal Närheten till stranden Mysiga gränder/trappor in till centrum Bra pentry med nytt kylskåp med frysfack
-
Byta ut dusch drapperiet och det saknas hållare för dusch handtaget. Sängarna, knarriga och gamla, hårda. Bättre att bara ha ben på madrasserna när stommarna är så dåliga.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
10
Bra
 
5
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av 340jean

Enkelt och fräscht med bra läge

Enkelt och fräscht hotell med bra läge. Nära till strand och stad. Vänligt bemötande och välstädat. Nära till busshållplats som bl.a går till Koukounaries beach. En riktigt fin sandstrand. Helt klart en favorit. Vi åker gärna hit igen.

 
2019-07-11

Inlägg av miaeleri

Underbart läge mellan berg och hav

Vi var en vuxen och ett barn som reste tillsammans. Vi blev glatt överraskade av hotel Mario. Mycket trevlig personal som gav goda rekommendationer till öns alla utflyktsmål. Rent och städat rum med allt vi behövde. Hotellet har ett litet bibliotek med pockets på olika språk, lämna en, ta en. Nära välsorterad supermarket att köpa färskt bröd eller frukt. Havsutsikt från balkongen, några få meter till kristallklart vatten och bra restauranger. Nära busshållplats 4 som tog oss runt ön. Vackert berg i bakgrund och grönt så grönt överallt. 10 minuters vacker promenad till Skiathos town. Det är en del nivåskillnader under promenaden till staden. Lugnt område mitt i naturen. Både jag och min dotter är mycket nöjda med semestern och kommer gärna tillbaka nästa år.

 
2019-06-10

Inlägg av Carinalovisa Göteborg, Sverige

Trevligt och fräscht

Bra och enkelt hotel ,bra läge nära stranden och restauranger. Rent och fint både på rummet och andra utrymmen. Tyvärr så ingick inte AC och det blev väldigt varmt på rummet. Duschdraperit behöver bytas ut mot något mkt bättre. Sängarna var av den hårdare modellen. Bra med ett stort kylskåp. Vatten kokare fanns och lite koppar,glas och bestick. Trevligt bemötande när vi först kom till hotellet. Det tog ca 10 min att gå in till stan. Kan absolut tänka mig att bo här igen.

 
2017-06-29

Inlägg av sophiae327 Mellbystrand, Sverige

Enkelt och rent

Vi bodde här i en vecka i juni och vi tyckte om hotellet. Enkelt och rent, man skötte sig själv. Vårt rum var med balkong mot öster och då fick vi morgonsol. Det låg bara några meter från stranden och alla vattensporter. Vi kan tänka oss att bo här igen.

 
2015-08-23

Inlägg av Joner246

Supertrevligt och bra ställe

Har varit på Mario 3 år på raken nu - enkelt hotell med bra läge. Ägaren är helt otrolig, välkomnande och trevlig. Tyvärr lite svår att få tag på ibland. Rummen är som sagt enkla, men har allt man behöver. Rena och fräscha. Stranden Megli Ammos ligger bara 50 m från hotellet. På kvällen gångavstånd, ca 15-20 min, in till Skiathos stad.