Kundomdömen om KB Ammos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 61 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ulrica,
Kungsbacka

+
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Fina och fräscha rum. Bra läge nära stan och stranden.
-
Ett rum där man kan duscha och göra i ordning sig den dagen man har checkat ut. Nu är det vid poolen helt ok men kunde vart lite bättre och ostört. Fön mm.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

,

+
Läget och servicen
-
Helkroppsspegel saknades i rummet, kunde finnas på insidan av garderobsdörren. Dåligt med krokar att hänga handdukar ochbadkappa på.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Lisbeth,
Fjärås

+
-
Kanske fotografera i en annan vinkel

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Björn,
Kalmar

+
Personalens serviceanda
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Therese,
Norrköping

+
Servicen var super på hotellet, finns inget att klaga på.
-
2 saker som hotellet borde fixa är fler krokar så man kan hänga upp väskor/ badrock osv. Samt en helkroppsspegel. Enkelt att sätta upp på insidan av garderoben :)

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Susanne,
Ängelholm

+
Frukosten var superb, inget fattades där. Bra service o vänlig personal. Egen bubbelpool. Fin pool i området med tillhörande dusch utrymme. Poolbar med lunchrätter.
-
Badrum: Det rann ut i badrummet från duschen fastän det fanns duschdörr, nämnde detta för personalen som inte hört detta förr. Lång tid för att få fram varmvatten i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Anna-Lena,
Borås

+
Att det blev så personligt, man kände sig verkligen hemma och tillfreds. Personalen var fantastisk. Tror vi hade det bästa rummet 102..Skön atmosfär fina välutrustade rum med en skön säng. Vi hade en stor hörnveranda med en liten swim-up i vinkel.
-
Att göra det lite mysigare vid poolen, lite mer plantor kanske?

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Jarmo,
Fristad

+
Rum 102
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Agnes,
Göteborg

+
Personalen och den härliga stämningen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Marie-Louise,
Helsingborg

+
-
Hälsosammare frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av 593malinj Lekeryd, Sverige

Rekommenderas!

Fint och fräscht litet hotell med bra läge nära strand och med gångavstånd till Skiathos stad. Mycket trevlig och hjälpsam personal och helt okej frukost. Extra plus för splashpoolen framför rummets uteplats, skönt med ett sista svalkande dopp när man kommer hem efter en dag på stranden.

 
2019-07-21

Inlägg av veli65 Borås, Sverige

Trevligt hotell.

Detta hotell är rel. nybyggt och i lite modernare stil. Vi hade rum 102 (hörnrummet) med största poolrännan i och med att vi fick 2 sidor. Frukost okej för att vara grekisk. Mycket trevlig personal och det städas varje dag. Trots att det står att man får nya handdukar om man lägger dem på golvet, så fick man nya trots att man hängt upp dem. Poolområdet kunde göras lite mysigare tycker jag. Bar vid poolen och det sitter fint. Inhägnat och kameraövervakat område.

 
2019-06-12

Inlägg av 34bengtl

Perfekt läge

Nybyggt hotell med mycket bra läge. Nära till centrum o hamn men ändå avskilt. Närheten till vägen stör inte. Bra frukost o personal. Rummet vi hade var lite litet om man skall vara kritisk. "Jacuzzin" utanför varje rum kändes lite för mycket - vem sitter i ett badkar med grannen 1 meter ifrån dig.... Det var en kollektiv känsla då det tryckts in många rum på liten yta. Kassandra Bay som är Skiathos bästa hotell är systerhotell. Det märks att kvalité och atmosfär kommer därifrån! Det enda negativa är de små rummen som tryckts ihop på liten yta.

 
2019-09-17

Inlägg av Kimball19 Ontario

Boutique, quiet, amazing staff, location, everything perfect.

If you like boutique hotels with perfect rooms, small quiet pool, friendly staff, great location then this is the hotel for you. The entrance is small and easy to miss when driving by. There's no big sign. Just follow your phone (it's on the mountain side of the road). PROPERTY - it's beautiful with great gardens. ROOMS - great bed, soft towels, large rooms, (especially 201, 202, & 203 - 45 sqm). LOCATION - 10 minute walk to town (faster than driving and parking), locked/gated entrance to the property. Parking lot (free) across the street. Beach 5 minute walk, but go to the west side to the larger, quieter beaches (rent a moped, ATV or car to get to them). STAFF - always smiling and always helpful NOISE - The hotel is located on the main road. Some will call it noisy, others just realize you're on a small island with mopeds, ATV's and cars going by, and at night it's very quiet. The pool is in the back, so noise at the pool isn't a problem. If noise if your concern, there are 4 rooms that face the back of the property (hillside with olive trees and goats). POOL - perfect with a bar and a great bartender.

 
2019-09-08

Inlägg av 321wendyf Stoke-on-Trent, Storbritannien

Stelios & George ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 stars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ My partner and I stayed at K B Ammos for a week (end of August beginning of September). It was our 3rd visit to Skiathos. Our room was at the side of the hotel. Very private with a jacuzzi. The room was immaculate and was cleaned everyday with fresh towels etc. Shampoo conditioner and the usual toiletries were replenished daily and good quality. The pool is small but adequate for the size of the hotel, and you never have to fight for sun beds which is nice as no one should have to get up early on holiday unless they want to. The food and drinks and breakfast are lovely and fresh. The drinks and food at the pool bar are excellent too. I must mention Stelios and George (as well as the kitchen staff and maids). They should get praised for their work because I have never been on holiday before and thought so much of the staff that I needed to make a review. George is so warm and welcoming he makes you feel relaxed as soon as you arrive. Nothing is too much trouble and he is a lovely character. Stelios works at the pool bar. He is very informative and remembers what drinks you like and is a lovely man. I hope this review gets passed on to them as if it wasn’t for them we wouldn’t have had such an amazing holiday. I forgot to mention we love our tea and coffee and we noticed no kettles or tea making facilities in the room. We asked George and one was brought to us straight away 😊. I rated this review as 5 stars and if I could I would give it more I would. I will mention a couple of improvements that might make it even better: Previously we have stayed at the sister hotel Kassandra Bay. We noticed the sun beds here were not as comfy as the ones they have . More cushioned sun beds would do the trick as I found they hurt my back a little. Another thing that might help is that in our room there was only a mirror in the bathroom. Another mirror in the bedroom would be better either above the dressing table/desk or a full length mirror over the wardrobe doors or something as it’s difficult for us ladies to straighten hair etc in the bathroom. The key cards to access your room are a little tricky, sometimes they work other times they don’t. We noticed other couples having the same issues. Maybe when your shown around it could be included that it’s takes a bit of getting use to and you have to be careful how you hold the card. These are tiny little things that did not change my rating from 5 stars. Would I return - yes please 😊, would I recommend - yes (I will be telling everyone I know about this place). Keep up the good work and I hope Stelios and George get the recognition they deserve 😊