Kundomdömen om KB Ammos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Leif Arvid Peter,
Värnamo

+
Fräscht, fin frukost, trevlig personal, väl städat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Kennet,
Staffanstorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Ulrica,
Onsala

+
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Fina och fräscha rum. Bra läge nära stan och stranden.
-
Ett rum där man kan duscha och göra i ordning sig den dagen man har checkat ut. Nu är det vid poolen helt ok men kunde vart lite bättre och ostört. Fön mm.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Marie,
Malmbäck

+
Läget och servicen
-
Helkroppsspegel saknades i rummet, kunde finnas på insidan av garderobsdörren. Dåligt med krokar att hänga handdukar ochbadkappa på.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Lars Jörgen,
Kungsbacka

+
-
interiören på hemsidan stämmer inte med verkligheten vi upplevde att storleken på rummet var mindre.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Lisbeth Ingela,
Fjärås

+
-
Kanske fotografera i en annan vinkel

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Björn,
Kalmar

+
Personalens serviceanda
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Therese,
Norrköping

+
Servicen var super på hotellet, finns inget att klaga på.
-
2 saker som hotellet borde fixa är fler krokar så man kan hänga upp väskor/ badrock osv. Samt en helkroppsspegel. Enkelt att sätta upp på insidan av garderoben :)

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Per,
Trollhättan

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

,
Borås

+
Att det blev så personligt, man kände sig verkligen hemma och tillfreds. Personalen var fantastisk. Tror vi hade det bästa rummet 102..Skön atmosfär fina välutrustade rum med en skön säng. Vi hade en stor hörnveranda med en liten swim-up i vinkel.
-
Att göra det lite mysigare vid poolen, lite mer plantor kanske?

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av 593malinj Lekeryd, Sverige

Rekommenderas!

Fint och fräscht litet hotell med bra läge nära strand och med gångavstånd till Skiathos stad. Mycket trevlig och hjälpsam personal och helt okej frukost. Extra plus för splashpoolen framför rummets uteplats, skönt med ett sista svalkande dopp när man kommer hem efter en dag på stranden.

 
2019-07-21

Inlägg av veli65 Borås, Sverige

Trevligt hotell.

Detta hotell är rel. nybyggt och i lite modernare stil. Vi hade rum 102 (hörnrummet) med största poolrännan i och med att vi fick 2 sidor. Frukost okej för att vara grekisk. Mycket trevlig personal och det städas varje dag. Trots att det står att man får nya handdukar om man lägger dem på golvet, så fick man nya trots att man hängt upp dem. Poolområdet kunde göras lite mysigare tycker jag. Bar vid poolen och det sitter fint. Inhägnat och kameraövervakat område.

 
2019-06-12

Inlägg av 34bengtl

Perfekt läge

Nybyggt hotell med mycket bra läge. Nära till centrum o hamn men ändå avskilt. Närheten till vägen stör inte. Bra frukost o personal. Rummet vi hade var lite litet om man skall vara kritisk. "Jacuzzin" utanför varje rum kändes lite för mycket - vem sitter i ett badkar med grannen 1 meter ifrån dig.... Det var en kollektiv känsla då det tryckts in många rum på liten yta. Kassandra Bay som är Skiathos bästa hotell är systerhotell. Det märks att kvalité och atmosfär kommer därifrån! Det enda negativa är de små rummen som tryckts ihop på liten yta.

 
2019-09-24

Inlägg av Tradebade Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Perfection!

My boyfriend & I were lucky enough to visit the KB Ammos from 6-13th September. From the moment the lovely George greeted us a the the gate with his lovely smile I knew we had made the right choice. He took us to reception where he made our check in very smooth & with a glass of fizz, even better! We had a ground floor room past the pool, round the back with a large terrace, jacuzzi & beautiful views. Just perfect! The room itself was lovely. Cleaned every day, turn down service on an evening, mini bar replenished daily, toiletries & towels replaced daily what more could you ask for? Then there is the lovely Stelios at the pool bar. Always there to serve you food & drinks at your bed by the pool, you don`t even have to get up! Loved how he remembered your drink & especially loved his amazing cocktails! We were in Skiathos for a wedding & on the day noticed our outfits could do with an iron. Not a problem, George was on it having an iron & ironing board brought to our room & them sorted us a taxi to get us to the venue. The breakfast room is lovely with lots to choose from. The town is approx. 10-15 mins walk, not too far at all & the beach is just across the road where there a some lovely tavernas . Wouls like to say a huge thank you to all of the lovely staff at the KB Ammos for an amazing stay, especially George with his infectious smile & the lovely Stelios for the amazing cocktails & conversation, they are a credit to this hotel. We will definitely back xxx

 
2019-09-17

Inlägg av Kimball19 Ontario

Boutique, quiet, amazing staff, location, everything perfect.

If you like boutique hotels with perfect rooms, small quiet pool, friendly staff, great location then this is the hotel for you. The entrance is small and easy to miss when driving by. There's no big sign. Just follow your phone (it's on the mountain side of the road). PROPERTY - it's beautiful with great gardens. ROOMS - great bed, soft towels, large rooms, (especially 201, 202, & 203 - 45 sqm). LOCATION - 10 minute walk to town (faster than driving and parking), locked/gated entrance to the property. Parking lot (free) across the street. Beach 5 minute walk, but go to the west side to the larger, quieter beaches (rent a moped, ATV or car to get to them). STAFF - always smiling and always helpful NOISE - The hotel is located on the main road. Some will call it noisy, others just realize you're on a small island with mopeds, ATV's and cars going by, and at night it's very quiet. The pool is in the back, so noise at the pool isn't a problem. If noise if your concern, there are 4 rooms that face the back of the property (hillside with olive trees and goats). POOL - perfect with a bar and a great bartender.