Fiorella Sea View

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till mysiga Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet är byggt i traditionell stil och ligger bara några minuter från stranden Vasilias. Ta en promenad och utforska butiker och restauranger i centrum som ligger ett par kilometer bort, eller bara njut av semester och sol på hotellets terrass.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum i etage för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att vakna varje morgon med utsikten med en kopp kaffe och att få frukost brickan serverad till di...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 43 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fiorella Sea View är en stenbyggnad i traditionell stil i naturnära omgivningar, omgivet av vackra olivträd och pinjeträd.

Här finns en terrass att koppla av på och en lummig trädgård. Hotellet har ingen egen pool men som gäst är du välkommen att bada i poolen på grannhotellet Elias. Där finns en pool med solstolar och parasoller, och en poolbar som serverar svalkande drycker. Närmaste strand är Vasilias, men det är även nära till den populära stranden Megali Ammos.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Det är ca 2 kilometer till centrum med butiker och restauranger. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 450 meter från hotellet. På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport. En mycket brant backe leder upp till hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

  • En mycket brant backe leder upp till hotellet.