Kundomdömen om Fiorella Sea View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Lugnt läge med vacker utsikt över havet. Trevlig personal och riktigt bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Läget och städningen.
-
Att alla sängar är lika mjuka.Vi hade stenhårda,medan de flesta hade mycket mjukare.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


2 av 10

+
Utsikten
-
Mat, Dricka,personalen på hotellet exempelvis de hade väldigt högt muzik på nätter till kl 03,04 på morgonen vi kunde inte sova.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
Ingen trängsel vid poolen. Lugnt och stillsamt.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-04


2 av 10

+
Elias å hans pappa
-
Elias där mina vänner bodde var jättebra men Fiorella NEJ

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
Litet, lugnt, stora balkonger, en enorm utsikt och poolen utanför!
-
Skulle väl vara skönare stolar på balkongen och lite mjukare säng :D

Bekräftad gäst: 2021-08-14


7 av 10

+
Städningen
-
Ordning och reda

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-10

av 136ingelab

Säg rumsnummer!

Hotellet ligger magiskt vackert. Väldigt svårtillgängligt dock. Vi hade vespa hela vistelsen. Rekommenderar inte att gå till fots hit. Städningen sker varje dag och minutiöst noggrant. Hotellet är i en familjs hem och består av några få rum. Du får frukosten på en bricka utan att kunna styra tidpunkt eller innehåll trots att det stod frukostbuffé. Vi hade ej wifi som fungerade under våra två veckor. AC:n var trasig ena veckan och även på andras rum. Så till största problemet: vi hade bokat rum med havsutsikt men fick med poolutsikt. Vi kämpade för att få byta men det var fullt sa de bara trots att så ej var fallet. Så var noga med att se till att du får det du bokat. Finns bara tre rum som har havsutsikt och får man inte det skulle jag välja ett hotell närmare stan likaväl.

 
2021-08-08

av Ninnulina

Så nöjda!

Lägenheten kändes rymlig och alltid välstadad. Utsikten var fantastiskt och närhet till stranden och staden även om backen upp gav träningsvärk. Självfallet ett stort plus till gästvänligheten och hur Elias och fadern ger alla det där lilla extra. Rekommenderar varmt.

 
2019-08-22

av dolphinswede Gothenburg

Villa Elias / hotell Fiorella

Har precis spenderat 1 vecka på Villa Elias på Skiathos. Ett lägenhetshotell som ligger ihop med Hotel Fiorella. Kan bara bokas via Apollo så därför kanske det inte finns med här på tripadvisor. Det är fina lägenheter alla med magisk utsikt över havet. Rent och fräscht. Ganska liten men välskött pool. Det finns ett litet kök i lägenheterna som du kan laga egen frukost. Frukost ingår endast om du bor på hotellet. Vi köpte till den en dag men gjorde sen hellre egen, inte så god. Ägarna sonen och far gör ditt boende oförglömligt. Vare sig du vill vara social eller anonym kommer du stormtrivas här. Vi pratade med några som bodde på hotell delen och de var mycket nöjda med sina rum. Det är så personligt och enkelt men så rent och mysigt och lugnt. Alltid finns det solstolar ledigt. Skiathos stad är mysig med dess restauranger. Även om vi försökte efter tips och råd hitta bra restauranger går det inte att jämföra med den maten som herr Panos lagade på hotellet. Säg till i god tid att du önskar kött eller fisk att äta på kvällen, kommer han att laga mat till dig som du sent kommer glömma. Finns heller ingen bättre utsikt att äta till. Jag är ingen resenär som återkommer till samma ställe en gång till men om jag kunde ta med mig detta boende till nästa resmål skulle jag göra det. Älskar det.

 
2016-11-03

av Susanne B

Familjärt

Mysigt hotell med otroligt trevliga ägare,som dessutom var fantastisk duktiga på att laga mat. Mysig omgivning med olivlundar och underbar utsikt över havet. Enda nackdelen var den långabacken upp till hotellet.

 
2019-10-13

av ElaineMG Chorley, Storbritannien

Excellent small hotel

We enjoyed a great relaxing week here in September. I asked Maria to organise our transfer from the airport which she did and our driver was waiting for us on our arrival. We arrived at the hotel about 12.30 and our room was ready for us to check in which was great. We were very kindly upgraded to a lovely spacious maisonette with a lovely sea view which was spotlessly clean and was kept like that every day. The bed was very comfortable and with lovely linen which all helped us to have a great nights sleep. Towels were replaced daily and separate pool towels provided. The pool area had plenty of sun loungers and was quite and relaxing most days. Panos and Elias looked after us with drinks and delicious lunches at the pool bar. The hotel is in a great location being 10mins from Skiathos town by car or a nice 30 min walk down the beach. There are several beaches within a 10min walking distance all with bars and restaurants. We really enjoyed our stay at the Fiorella and would love to return and would happily recommend. Thanks to everyone at the Fiorella for our lovely holiday 😎😎