Kundomdömen om Fiorella Sea View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Utsikten är otroligt vacker. Lugnt o skönt
-
Finns ingen information om någonting på hotellet Det bör väl finnas när o var frukosten serveras. Vilken tid det är utcheckning .Ordet Buffé finns inte på kartan. Du får så i kö som en uteliggare till ett soppkök. Så får man be om tevatten, ostskiva , stekt ägg +bacon Be om yoghurt juice el mjölk.Brödet räckte inte till alla gäster. Kändes inte som brödet var det färskaste som serveras heller. Vi köpte med oss eget bröd .Med facit i hand hade det varit bättre med ett lägenhetshotell.Det var fler än vi som var besvikna under v.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


7 av 10

+
Otrolig utsikt, bra stort rum, lugna omgivningar, sköna sängar, välstädat.
-
Väldigt dålig information från Fiorella. Det enda vi fick veta när vi kom var att frukosten serverades mellan 8-10 och att vi skulle betala hotellskatten. Vi tänkte att det säkert finns mer info på rummet men där fanns ingen info. Vi fick fråga om allt. Hur funkar ac:n? Var äter vi frukost? Varje gång kände man sig till besvär. I direkt anslutning till hotellet fanns Elias hotell och ägaren där var mycket vänlig och tillmötesgående och hjälpte till med svar och rekommendationer . Frukosten var ingen buffé som det stod utan man fick säga till och stå och vänta på att serveras. Apollo beskriver att det är ett urval av varma rätter. Det var endast bacon och stekt ägg. Saknade grönsaker, frukt och en variation på frukosten. Samma varje dag. Man fick endast ett badlakan, inga handdukar. Badlakanet var som ett strandbadlakan. Efter några dagar fick vi en lapp på rummet som sa att om det blev några gula fläckar på lakanen så skulle vi ersätta dem. Önskade vi vita handdukar kostade det pengar Detta var dag fyra. Dag fem låg det vita handdukar på rummet. Vi fattade inte, vi hade inte beställt vita handdukar så vi använde inte dem. Informationen var väldigt märklig. Man fick endast en(!) nyckel och det var flera som låste sig ute, även vi. Då fick gå och knacka på hos ägarna och kände sig väldigt till besvär.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


5 av 10

+
Utsikten, sängarna.
-
Dålig och enformig frukost. Väldigt liten kyl och knappt några husgeråd.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


7 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


7 av 10

+
Den underbara utsikten samt att det var välvårdat och ombonat.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


4 av 10

+
utsikten
-
inga handdukar då vi var svenskar och vi bara förstörde sa ägaren.

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
Grillkvällen på torsdagen med inkluderad Zorba tävling. Samt mycket god mat och goda drinkar. Bästa service!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Trevligaste personalen. Absolut bästa maten på hela ön! Toppklass!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


4 av 10

+
Städningen
-
Var dåligt med info om vad som gällde på hotellet. Fick vänta i 2,30 Tim på att få tillträde till rummet på ankomstdagen.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


9 av 10

+
Fantastiskt läge och trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-10

av 136ingelab

Säg rumsnummer!

Hotellet ligger magiskt vackert. Väldigt svårtillgängligt dock. Vi hade vespa hela vistelsen. Rekommenderar inte att gå till fots hit. Städningen sker varje dag och minutiöst noggrant. Hotellet är i en familjs hem och består av några få rum. Du får frukosten på en bricka utan att kunna styra tidpunkt eller innehåll trots att det stod frukostbuffé. Vi hade ej wifi som fungerade under våra två veckor. AC:n var trasig ena veckan och även på andras rum. Så till största problemet: vi hade bokat rum med havsutsikt men fick med poolutsikt. Vi kämpade för att få byta men det var fullt sa de bara trots att så ej var fallet. Så var noga med att se till att du får det du bokat. Finns bara tre rum som har havsutsikt och får man inte det skulle jag välja ett hotell närmare stan likaväl.

 
2021-08-08

av Ninnulina

Så nöjda!

Lägenheten kändes rymlig och alltid välstadad. Utsikten var fantastiskt och närhet till stranden och staden även om backen upp gav träningsvärk. Självfallet ett stort plus till gästvänligheten och hur Elias och fadern ger alla det där lilla extra. Rekommenderar varmt.

 
2019-08-22

av dolphinswede Gothenburg

Villa Elias / hotell Fiorella

Har precis spenderat 1 vecka på Villa Elias på Skiathos. Ett lägenhetshotell som ligger ihop med Hotel Fiorella. Kan bara bokas via Apollo så därför kanske det inte finns med här på tripadvisor. Det är fina lägenheter alla med magisk utsikt över havet. Rent och fräscht. Ganska liten men välskött pool. Det finns ett litet kök i lägenheterna som du kan laga egen frukost. Frukost ingår endast om du bor på hotellet. Vi köpte till den en dag men gjorde sen hellre egen, inte så god. Ägarna sonen och far gör ditt boende oförglömligt. Vare sig du vill vara social eller anonym kommer du stormtrivas här. Vi pratade med några som bodde på hotell delen och de var mycket nöjda med sina rum. Det är så personligt och enkelt men så rent och mysigt och lugnt. Alltid finns det solstolar ledigt. Skiathos stad är mysig med dess restauranger. Även om vi försökte efter tips och råd hitta bra restauranger går det inte att jämföra med den maten som herr Panos lagade på hotellet. Säg till i god tid att du önskar kött eller fisk att äta på kvällen, kommer han att laga mat till dig som du sent kommer glömma. Finns heller ingen bättre utsikt att äta till. Jag är ingen resenär som återkommer till samma ställe en gång till men om jag kunde ta med mig detta boende till nästa resmål skulle jag göra det. Älskar det.

 
2016-11-03

av Susanne B

Familjärt

Mysigt hotell med otroligt trevliga ägare,som dessutom var fantastisk duktiga på att laga mat. Mysig omgivning med olivlundar och underbar utsikt över havet. Enda nackdelen var den långabacken upp till hotellet.

 
2019-10-13

av ElaineMG Chorley, Storbritannien

Excellent small hotel

We enjoyed a great relaxing week here in September. I asked Maria to organise our transfer from the airport which she did and our driver was waiting for us on our arrival. We arrived at the hotel about 12.30 and our room was ready for us to check in which was great. We were very kindly upgraded to a lovely spacious maisonette with a lovely sea view which was spotlessly clean and was kept like that every day. The bed was very comfortable and with lovely linen which all helped us to have a great nights sleep. Towels were replaced daily and separate pool towels provided. The pool area had plenty of sun loungers and was quite and relaxing most days. Panos and Elias looked after us with drinks and delicious lunches at the pool bar. The hotel is in a great location being 10mins from Skiathos town by car or a nice 30 min walk down the beach. There are several beaches within a 10min walking distance all with bars and restaurants. We really enjoyed our stay at the Fiorella and would love to return and would happily recommend. Thanks to everyone at the Fiorella for our lovely holiday 😎😎