Kundomdömen om Fiorella Sea View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Utsikten
-
Tillgänglighet

Bekräftad gäst: 2024-06-08


9 av 10

+
Pool och trevlig personal
-
Transporter till och från hotellet

Bekräftad gäst: 2024-06-01


9 av 10

+
Allt var toppenbra. Fiorella och Elias ligger precis bredvid varandra och poolen ett stenkast från rummet. Perfekt med andra ord.
-
Ägg och baconet på frukosten kunde vara lite varmare annars inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Sängarna
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Trevlig personal, rent snyggt Fantastisk utsikt bra läge
-
Bättre påfyllnad av ex yougurt, juice, fick fråga om det fanns mer, när det var slut fast vi kom innan frukost tiden var slut

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Utsikten
-
Vårt handtag till toaletten var trasigt och lagades inte på hela tiden utan min man fick skruva själv. Lite mer glas o koppar då vi var 4

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Personalen, så snälla 🙏 så fort man saknade något fixade Maria eller Panos eller Ilias det👌
-
Hade önskat kaffe bryggare och ett litet pentry med kok möjlighet och någon skål, vinglas. Kaffekoppar och vattenglas fanns👌 och att Apollo s guiden informerar gästerna att hotellet ligger vid busshållplatsen 7 och inte 9 😂 eftersom vi besökt ön många ggr visste vi det. Talade med några som fått promenera tillbaka från 9 och uppför backen efter tagit taxi till 9 från staden på kvällen 🥴

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

46 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-08-10

av 136ingelab

Säg rumsnummer!

Hotellet ligger magiskt vackert. Väldigt svårtillgängligt dock. Vi hade vespa hela vistelsen. Rekommenderar inte att gå till fots hit. Städningen sker varje dag och minutiöst noggrant. Hotellet är i en familjs hem och består av några få rum. Du får frukosten på en bricka utan att kunna styra tidpunkt eller innehåll trots att det stod frukostbuffé. Vi hade ej wifi som fungerade under våra två veckor. AC:n var trasig ena veckan och även på andras rum. Så till största problemet: vi hade bokat rum med havsutsikt men fick med poolutsikt. Vi kämpade för att få byta men det var fullt sa de bara trots att så ej var fallet. Så var noga med att se till att du får det du bokat. Finns bara tre rum som har havsutsikt och får man inte det skulle jag välja ett hotell närmare stan likaväl.

 
2021-08-08

av Ninnulina

Så nöjda!

Lägenheten kändes rymlig och alltid välstadad. Utsikten var fantastiskt och närhet till stranden och staden även om backen upp gav träningsvärk. Självfallet ett stort plus till gästvänligheten och hur Elias och fadern ger alla det där lilla extra. Rekommenderar varmt.

 
2019-08-22

av Malin R Amiras, Grekland

Villa Elias / hotell Fiorella

Har precis spenderat 1 vecka på Villa Elias på Skiathos. Ett lägenhetshotell som ligger ihop med Hotel Fiorella. Kan bara bokas via Apollo så därför kanske det inte finns med här på tripadvisor. Det är fina lägenheter alla med magisk utsikt över havet. Rent och fräscht. Ganska liten men välskött pool. Det finns ett litet kök i lägenheterna som du kan laga egen frukost. Frukost ingår endast om du bor på hotellet. Vi köpte till den en dag men gjorde sen hellre egen, inte så god. Ägarna sonen och far gör ditt boende oförglömligt. Vare sig du vill vara social eller anonym kommer du stormtrivas här. Vi pratade med några som bodde på hotell delen och de var mycket nöjda med sina rum. Det är så personligt och enkelt men så rent och mysigt och lugnt. Alltid finns det solstolar ledigt. Skiathos stad är mysig med dess restauranger. Även om vi försökte efter tips och råd hitta bra restauranger går det inte att jämföra med den maten som herr Panos lagade på hotellet. Säg till i god tid att du önskar kött eller fisk att äta på kvällen, kommer han att laga mat till dig som du sent kommer glömma. Finns heller ingen bättre utsikt att äta till. Jag är ingen resenär som återkommer till samma ställe en gång till men om jag kunde ta med mig detta boende till nästa resmål skulle jag göra det. Älskar det.

 
2016-11-03

av Susanne B

Familjärt

Mysigt hotell med otroligt trevliga ägare,som dessutom var fantastisk duktiga på att laga mat. Mysig omgivning med olivlundar och underbar utsikt över havet. Enda nackdelen var den långabacken upp till hotellet.

 
2023-08-12

av jorgen f

Koselig lite hotell

Helt greit lite koselig hotell. Fordeler: -Veldig god rengjøring hver dag -Gratis AC (koster ofte opptil 100 euro i Hellas) -God utsikt Ulemper: -Relativt usentralt (er en fordel å leie bil, men går fint å gå til sentrum) -måtte vente en stund på å få sjekke inn da det ikke var noen resepsjonen, og det var litt lite informasjon som ble gitt. -litt bratt Bakke, men den er ikke så ille som beskrevet i andre anmeldelser. Dersom du er et sunt menneske under 60 år bør ikke det være noe problem. Alt i alt et fint hotel som kan anbefales.