Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att det överträffade mina förväntningar
-
En enklare restaurang kanske, för lättare rätter.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
ALLT men att nämna något servicen, läget, frukosten
-
Lite kallt i poolen och i plunch poolen då temperaturen ute nu sjunkit

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
läget, renheten, servicen
-
kanske en restaurang på kvällstid

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Frukost och poolområde
-
Krokar för upphängning handdukar och kläder. Helkroppspegel på tex insidan av en garderobsdörr

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-07


9 av 10

+
Fräscht, fin frukost, trevlig personal, väl städat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Fina och fräscha rum. Bra läge nära stan och stranden.
-
Ett rum där man kan duscha och göra i ordning sig den dagen man har checkat ut. Nu är det vid poolen helt ok men kunde vart lite bättre och ostört. Fön mm.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Läget och servicen
-
Helkroppsspegel saknades i rummet, kunde finnas på insidan av garderobsdörren. Dåligt med krokar att hänga handdukar ochbadkappa på.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
-
interiören på hemsidan stämmer inte med verkligheten vi upplevde att storleken på rummet var mindre.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

av 593malinj Lekeryd, Sverige

Rekommenderas!

Fint och fräscht litet hotell med bra läge nära strand och med gångavstånd till Skiathos stad. Mycket trevlig och hjälpsam personal och helt okej frukost. Extra plus för splashpoolen framför rummets uteplats, skönt med ett sista svalkande dopp när man kommer hem efter en dag på stranden.

 
2019-07-21

av veli65 Borås, Sverige

Trevligt hotell.

Detta hotell är rel. nybyggt och i lite modernare stil. Vi hade rum 102 (hörnrummet) med största poolrännan i och med att vi fick 2 sidor. Frukost okej för att vara grekisk. Mycket trevlig personal och det städas varje dag. Trots att det står att man får nya handdukar om man lägger dem på golvet, så fick man nya trots att man hängt upp dem. Poolområdet kunde göras lite mysigare tycker jag. Bar vid poolen och det sitter fint. Inhägnat och kameraövervakat område.

 
2019-06-12

av 34bengtl

Perfekt läge

Nybyggt hotell med mycket bra läge. Nära till centrum o hamn men ändå avskilt. Närheten till vägen stör inte. Bra frukost o personal. Rummet vi hade var lite litet om man skall vara kritisk. "Jacuzzin" utanför varje rum kändes lite för mycket - vem sitter i ett badkar med grannen 1 meter ifrån dig.... Det var en kollektiv känsla då det tryckts in många rum på liten yta. Kassandra Bay som är Skiathos bästa hotell är systerhotell. Det märks att kvalité och atmosfär kommer därifrån! Det enda negativa är de små rummen som tryckts ihop på liten yta.

 
2021-10-01

av Whiplash71 West Yorkshire, Storbritannien

50th birthday holiday

Wow don’t know were to start We was in room 101 and it was amazing, we got the sun all day ,and I usually can not wait to get home to my own bed !!! But not this time the beds and pillows were so comfortable I wanted to take them home 🥰 The Rooms were gorgeous not like your usual basic Greek rooms it should be a 5 star Even got a bottle of Prosecco for my birthday on the last night The front of house staff was amazing, so helpful,from helping us fill and print off our PLF they were brilliant Beach over the road ,shops and tavernas close by , Will definitely be back Loved it Thanks so much team KB Ammos Regards Lisa and Mark

 
2021-09-17

av 967alisonb Blackpool, Storbritannien

Perfect location, lovely hotel

Lovely boutique hotel in a superb location. KB Ammos have appointed their accommodation beautifully. The rooms are well thought out with either plunge pools or hot tubs. The beds are super comfortable and the pillows like clouds. The only thing missing is a kettle! A decent sized fridge has room for you to store your own drinks and the room’s air conditioning is silent and effective. Breakfast is excellent with cooked eggs and omelettes, fresh fruit, fresh orange and a fabulous range of meats, pastries and breads. The hotel is a 10 minutes walk to the main town and just a short stroll to tavernas and the beach at Megali Ammos. And for those who know Skiathos, the hotel is between stops 4 and 5.