Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läge, personal och frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Personlig service med den bästa tänkbara servicen från personalen. Bra placering nära stranden och en kort promenad in till stan.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


7 av 10

+
Personalen, städat bra, modernt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


7 av 10

+
Frukosten
-
Utsikten från rummet var en betong vägg, mörkt, såg igen sol. Försökte få annat rum med sol som fanns ledigt efter två dagar men hotellets chef vägrade ge oss det.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Att det överträffade mina förväntningar
-
En enklare restaurang kanske, för lättare rätter.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
ALLT men att nämna något servicen, läget, frukosten
-
Lite kallt i poolen och i plunch poolen då temperaturen ute nu sjunkit

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
läget, renheten, servicen
-
kanske en restaurang på kvällstid

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Frukost och poolområde
-
Krokar för upphängning handdukar och kläder. Helkroppspegel på tex insidan av en garderobsdörr

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

83 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

av 593malinj Lekeryd, Sverige

Rekommenderas!

Fint och fräscht litet hotell med bra läge nära strand och med gångavstånd till Skiathos stad. Mycket trevlig och hjälpsam personal och helt okej frukost. Extra plus för splashpoolen framför rummets uteplats, skönt med ett sista svalkande dopp när man kommer hem efter en dag på stranden.

 
2019-07-21

av veli65 Borås, Sverige

Trevligt hotell.

Detta hotell är rel. nybyggt och i lite modernare stil. Vi hade rum 102 (hörnrummet) med största poolrännan i och med att vi fick 2 sidor. Frukost okej för att vara grekisk. Mycket trevlig personal och det städas varje dag. Trots att det står att man får nya handdukar om man lägger dem på golvet, så fick man nya trots att man hängt upp dem. Poolområdet kunde göras lite mysigare tycker jag. Bar vid poolen och det sitter fint. Inhägnat och kameraövervakat område.

 
2019-06-12

av 34bengtl

Perfekt läge

Nybyggt hotell med mycket bra läge. Nära till centrum o hamn men ändå avskilt. Närheten till vägen stör inte. Bra frukost o personal. Rummet vi hade var lite litet om man skall vara kritisk. "Jacuzzin" utanför varje rum kändes lite för mycket - vem sitter i ett badkar med grannen 1 meter ifrån dig.... Det var en kollektiv känsla då det tryckts in många rum på liten yta. Kassandra Bay som är Skiathos bästa hotell är systerhotell. Det märks att kvalité och atmosfär kommer därifrån! Det enda negativa är de små rummen som tryckts ihop på liten yta.

 
2022-10-09

av keithbG4900NV

Fantastic stay

This hotel has only 18 rooms, the rooms are not big BUT, we could not fault the standard of cleanliness, great breakfasts, attention to detail and most of the the fantastic staff. Stelios on the bar, Dimitra and Paraskevi at breakfast, Gena who kept our rooms spotless and the super ladies on reception Olga and Ieva. Thanks to the team for all their hard work, friendliness always with a smile.

 
2022-10-06

av ski239 Middlesbrough, Storbritannien

Exceptionally clean and excellent staff

We’ve just come back from a weeks stay. The staff are amazing, they really can’t do enough for you. The hotel and rooms are spotlessly clean and the bed is the most comfortable bed we’ve slept in! Our room was small, at the front, with a plunge pool, slightly disappointed we had no sun loungers but they probably wouldn’t have fit! Breakfast was ok, we would have liked more fresh fruit rather than dried. We found €50 was a bit steep to keep our room on at check out, so there was only the option of using the shower by the pool which wasn’t great. The rooms can be very noisy as the doors don’t seem to block much sound out. The terraces aren’t private and are clustered together so if you’re trying to have a sleep in (from drinking too much the night before!The Blind dog pub is great!) and others are out on their terraces you can hear everything like they are in your room! The pool area is great and bar snacks were lovely. Overall we had a lovely stay with just a few niggles. We will probably try surrounding hotels next year.