Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Direkt när man kommer in genom hotellets port känns det som att man är i en lugn oas. Det är ett litet hotell med bara 18 rum och det skapar verkligen en intim upplevelse. Allt från välkomnandet när vi kom till servicen, maten, rummets komfort, städningen är outstanding. Här har vi ett fyrstjärnigt hotell som är konsekvent och riktigt bra på det de gör. Med några få justeringar skulle det kunna vara ett femstjärnigt botiquehotell i världsklass.
-
Det är väldigt få saker som kan förbättras. Men tex ett samarbete med någon partner på stranden för att erbjuda solstolar skulle varit pricken över i. Saknade en spegel i rummet och utbudet av tv-kanaler skulle kunnat vara lite mer internationellt.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
Lugnt
-
Väldigt instängd miljö

Bekräftad gäst: 2024-06-22


9 av 10

+
Väldigt hög standard, vi hade swim-up utanför dörren som användes flitigt, litet hotell där alla hälsar på varandra och det blir en bra stämning.
-
Stod en skylt med poolregler där det bland annat framgår att reservering av solstolarna inte var tillåtet, ändå låg där handdukar på ibland alla stolar redan innan frukost utan att personalen reagerade. Lite tråkigt att poolbaren stänger redan 21 och med den försvinner musik osv, då hör man bara vägen utanför om man vill vara fortsatt utanför.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Jättegod frukost, fina rum, sköna sängar och trevlig personal.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Servicen, modern inredning
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


7 av 10

+
Personalen vid frukosten, väldigt trevliga och serviceinriktade
-
Vi bodde i rum 201 och varje morgon mellan kl 6 och 7 skramlade de korridoren fram med vagnar på väg till frukostmatsalen. Jag vaknade av detta varje dag. Detta har jag skrivit i utvärderingen som hotellet bad om. Dessutom blev det ganska mycket vatten på golvet i badrummet när man använde jacuzzin. Jag tror det är överfyllningsventilen som inte är korrekt kopplad till avloppet.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


10 av 10

+
KB Ammos va ett underbart hotell! Frukosten va av högsta klass. Personalen hjälpsamma,trevliga ! 10/10
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


9 av 10

+
Personalen!! Servicen!! Här finns en vilja att ge gästen den bästa vistelsen.
-
Ett riktigt bra hotell! Ett förbättringsförslag hade kunnat vara en ”fotdusch” innanför porten till hotellet där man kan spola av fötterna när man kommer från stranden.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
13
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

av 593malinj Lekeryd, Sverige

Rekommenderas!

Fint och fräscht litet hotell med bra läge nära strand och med gångavstånd till Skiathos stad. Mycket trevlig och hjälpsam personal och helt okej frukost. Extra plus för splashpoolen framför rummets uteplats, skönt med ett sista svalkande dopp när man kommer hem efter en dag på stranden.

 
2019-07-21

av veli65 Borås, Sverige

Trevligt hotell.

Detta hotell är rel. nybyggt och i lite modernare stil. Vi hade rum 102 (hörnrummet) med största poolrännan i och med att vi fick 2 sidor. Frukost okej för att vara grekisk. Mycket trevlig personal och det städas varje dag. Trots att det står att man får nya handdukar om man lägger dem på golvet, så fick man nya trots att man hängt upp dem. Poolområdet kunde göras lite mysigare tycker jag. Bar vid poolen och det sitter fint. Inhägnat och kameraövervakat område.

 
2019-06-12

av 34bengtl

Perfekt läge

Nybyggt hotell med mycket bra läge. Nära till centrum o hamn men ändå avskilt. Närheten till vägen stör inte. Bra frukost o personal. Rummet vi hade var lite litet om man skall vara kritisk. "Jacuzzin" utanför varje rum kändes lite för mycket - vem sitter i ett badkar med grannen 1 meter ifrån dig.... Det var en kollektiv känsla då det tryckts in många rum på liten yta. Kassandra Bay som är Skiathos bästa hotell är systerhotell. Det märks att kvalité och atmosfär kommer därifrån! Det enda negativa är de små rummen som tryckts ihop på liten yta.

 
2024-07-19

av Mandy G

Spot on KB Ammos !

Just returned from a wonderful stay at The KB Ammos Suites….our immaculate, modern, air conditioned room had a large comfortable bed with lovely quality bedding! The modern bathroom had a spacious walk in, powerful shower, the room had a terrace with patio table & chairs, a private whirlpool & overlooked the very private, pretty gardens. The light & airy breakfast room offered plenty of hot and cold choices, with a variation most days. We never found a problem getting sun beds around the pool, there is a pool bar serving a wide range of drinks and delicious cocktails & you are served at your sun bed by the very attentive bar man. We found all the staff at the hotel very pleasant and extremely helpful. I would say the hotel was absolutely spot on, other than I myself missed having a full length mirror when getting ready on an evening & I guess for a such a quality hotel, I was a tad disappointed tea/ coffee making facilities are not supplied as standard, (though I was aware of this from previous reviews before booking) however, we were able to hire a kettle from the hotel for an additional supplement & I had took sachets of my favourite coffee with me. Located between bus stop 4 & 5 the hotel itself is only a 3 minute walk to Megali ammos Beach, where there is a great selection of bars and restaurants…including ‘Cafe del Mar’ serving the best cocktails ever and ‘Siferi’ a very authentic open air Greek taverna, amazing food & service & the best Moussaka we’ve tried anywhere! This was our first visit to Skiathos, we have loved our stay on this beautiful picturesque island and we look forward to returning again very soon.

 
2024-07-06

av janton76 Rotherham, Storbritannien

Can't wit to return

We had the most amazing time at kbammos, we had one of the rooms on the first floor and it was exceptional, very spacious and a huge balcony looking towards the sea. The wonderful ladies who cleaned our room did the most amazing job but this is reflected by all the staff, so caring and considerate you feel like you are leaving friends behind when you go home. The hotel is beautiful, the location perfect, skiathos is a gem but the staff at kbammos are the real stars here. Thankyou to everyone for making our holiday so special.