Kundomdömen om Santorini Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Alice Monica,
Filipstad

+
Hemtrevligt, centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Mikael,
Kungälv

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

(karl Gustaf) Dag,
Halmstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Staffan,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Anneli Marianne,
Örebro

+
Läget
-
Fler solsängar, fick endast plats 1dag utav 7. Tycker inte det är ok när hotellet inte ligger nära stranden. Vill man inte åka till stranden så måste man kunna få plats vid poolen. Mer färsk frukt till frukost. Laktosfria varianter på youghurt, såg ej att det fanns då det var dåligt skyltat. Färskpressad juice. Glutenfritt bröd, såg ej att det fanns då det inte fanns några skyltar.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Katja,
Stockholm

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Gene Marie,
Helsingborg

+
Läget, personalen, fräscht, städningen.
-
Fläktar på badrummen- ett av våra tre rum hade mögel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Sofia,
Söderbärke

+
Bra frukost Läget Suverän mat i poolbaren!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Salar,
Trollhättan

+
Allt så fint Hotel med jätte fint badrum och hotellet ser ut som husen i Thira och Oia!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Lena,
Kungälv

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

715 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
271
Bra
 
96
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Annika K

Bra hotell, men....

Bra hotell och fina rum som städas varje dag. Frukosten ok, middagen nästan oätbar (ljummen/ kall mat från dagen innan). Restaurangperonalen okompetent, oarig och butter. Boka ingen halvpesion på detta hotell!

 
2017-08-20

Inlägg av Alexander D

Mycket fint hotell

Bodde här 1 vecka med min partner. Blev förvånad över hotellets service och närhet till centrum. Sköna sängar att sova i, vakna upp på morgonen till de kritvisa husen på balkongen. Bada i deras pool. Jag rekommenderar detta hotell till alla!

 
2017-08-09

Inlägg av Eva_LenaE_13 Haninge, Sverige

Trevligt hotell.

Trevligt hotell och med en bra service. Det var väldigt rent och fräscht man fick nya handdukar och lakan varje dag. Jätte bra och fräsch frukost ned många valmöjligheter. Pool området var mycket bra med gott om utrymme och killarna som jobbade i poolbaren var snabba och effektiva med ett glatt bemötande så jag kan verkligen rekommendra Santorini Palace i alla avsenden.

 
2016-05-28

Inlägg av connym975 Stockholm, Sweden

Fint hotell

Hotellet är nyrenoverat och fräscht, personalen är trevlig, läget är bra i mysiga Firostefani och gångavstånd till magiska Fira. Maten däremot till frukost och halvpension är oätlig tyvärr. Dessutom kunde man bara få halvpension till middag.

 
2019-11-25

Inlägg av happywanderer856 New Jersey

Beautiful hotel in great location

Santorini Palace is a beautiful hotel located steps from the caldera and a short walk to the shops and restaurants of Fira. I loved the location! Our room was beautiful. The bathroom had a great shower. Nice breakfast room, with indoor and outdoor seating. The hotel is built into the cliff, so there are many different levels. Even though there are elevators, you may still have to take steps to get to your room. We had lunch at the poolside restaurant and it was very good. I recommend this hotel.