1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santorini Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sofia,
Söderbärke

+
Bra frukost Läget Suverän mat i poolbaren!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Salar,
Trollhättan

+
Allt så fint Hotel med jätte fint badrum och hotellet ser ut som husen i Thira och Oia!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Lena,
Vänersborg

+
Frukosten och placeringen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Erik,
Borås

+
-
Bättre frukost och mat i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Ulf,
Göteborg

+
Närheten till allt och ett rent och fint hotell.
-
Något tråkig frukost. För mycket småbarn vid poolen. Trotts att det fanns tydliga regler uppsatta vid poolen var det ett himla liv flera dagar. Om man sätter upp regler får man se till att dom följs. Annars blir det löjligt.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Anna,
Göteborg

+
Läget och poolen
-
Lite väl liten balkong i superior rummet, vi kunde knappt sitta där 4 pers

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Karin ,
Stockholm

+
Pool området och rummen
-
Beskrivning på hemsidan ger en förväntan att hotellet har utsikt över calderan Frukost var inte vad man kan förväntan dåligt utbud och kaffet var svagt

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Angelica,
Gävle

+
Närheten till huvudstaden Firá (ca 10 min promenad). Ca 50 m från hotellet finns den vackra kalderan. Fräscha hotellrum. Trevlig personal och bra städning. Bra storlek på pool. Fanns nästan alltid tillgång till solstolar oavsett när man kom till poolen. Lugnt område.
-
Dålig frukost (få alternativ, det mesta från konserver och i plastförpackningar). Utsikten är inte mot kalederan men du når den genom att korsa gatan. Stora höjdskillnader både på hotellet och i området som helhet. Poolbaren är mycket dyr sett till kvaliteten på dryckerna.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


6 av 10

Per,
Jonkoping

+
Servicen och stadningen
-
Frukosten mycket forsamrad sedan vara tidigare besok.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


8 av 10

,

+
Fin och lugn poolområde. Fin utsikt
-
Första dagen var det ganska förvirrande att hitta i och med att hotellet ansågs vara som en labyrint. Flera vägar gick till poolområdet och det upplevdes svårare att komma ihåg vilka vägar man skulle ta. Tydligare skyltar skulle uppskattas. På frukosten saknades färska frukter då vi fick vattenmelon en dag av sju. Utbudet var inte så brett som vi hade förväntat oss.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

638 omdömen
Utmärkt
 
276
Väldigt bra
 
239
Bra
 
85
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Annika K

Bra hotell, men....

Bra hotell och fina rum som städas varje dag. Frukosten ok, middagen nästan oätbar (ljummen/ kall mat från dagen innan). Restaurangperonalen okompetent, oarig och butter. Boka ingen halvpesion på detta hotell!

 
2017-08-20

Inlägg av Alexander D

Mycket fint hotell

Bodde här 1 vecka med min partner. Blev förvånad över hotellets service och närhet till centrum. Sköna sängar att sova i, vakna upp på morgonen till de kritvisa husen på balkongen. Bada i deras pool. Jag rekommenderar detta hotell till alla!

 
2017-08-09

Inlägg av Eva_LenaE_13 Haninge, Sverige

Trevligt hotell.

Trevligt hotell och med en bra service. Det var väldigt rent och fräscht man fick nya handdukar och lakan varje dag. Jätte bra och fräsch frukost ned många valmöjligheter. Pool området var mycket bra med gott om utrymme och killarna som jobbade i poolbaren var snabba och effektiva med ett glatt bemötande så jag kan verkligen rekommendra Santorini Palace i alla avsenden.

 
2016-05-28

Inlägg av connym975 Stockholm, Sweden

Fint hotell

Hotellet är nyrenoverat och fräscht, personalen är trevlig, läget är bra i mysiga Firostefani och gångavstånd till magiska Fira. Maten däremot till frukost och halvpension är oätlig tyvärr. Dessutom kunde man bara få halvpension till middag.

 
2019-06-16

Inlägg av Natayan Singapore, Singapore

Ok Hotel

Hotel was booked by the tour company. Stayed 3 nites. The room assigned to us had 3 beds; a Double n 2 single beds. Prob a family room. Door locked via key n power supply to the room was by inserting your key tag which i believe is an RFID activated. Not so good a system as even the mini fridge power supply is linked to this grid so u cant get anything cold once you leave the room. Room itself is longish n narrow. there was a writing table but if you sit on the chair, no one can get pass you. Room is not carpetted. No bedroom slippers provided. Location of the hotel is on a hill. Plus point is that you get to take pix of a scene used to promote Santorini n the sunset in the morning is beautiful.