Santorini Palace

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Santorini kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

På Santorini Palace kan du slå dig ner vid poolen och njuta av panoramautsikten över Egeiska havet. När du blir hungrig har hotellet både poolbar och restaurang. Och som pricken över i:et är det bara några minuters promenad till kanten av den berömda calderan.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hemtrevligt, centralt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 724 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 6,5 km
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Santorini Palace Hotell erbjuder en avkopplande semester i härlig miljö och från hotellets poolområde har du en vacker utsikt över havet. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Vid poolen finns även en sektion för barn. Poolbar som serverar snacks och dryck.

På hotellets restaurang serveras både à la carte och buffé. Gratis wifi på hela hotellet. Gratis fitnesscenter och bordtennis. Jacuzzi, bastu och ångbastu mot avgift. Massage bokas mot avgift i receptionen, därefter erbjuder hotellet transfer till dit massagen erbjuds. Room service. Tvättservice mot avgift. Utomhusparkering. 

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.