Kundomdömen om Santorini Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rummet o läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Hotellet ligger bra, fint hotell och bra poolområde.
-
Maten, servicen och städningen var undermålig.

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


7 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Städningen och personal
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Standarden. Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

806 omdömen
Utmärkt
 
347
Väldigt bra
 
299
Bra
 
111
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2022-09-29

av 176vivekas Helsingborg, Skåne Län, Sweden

Trevlig personal i poolbaren

Helt ok hotell. Trevlig personal, speciellt de tre killarna som jobbar i poolbaren. Även killen i receptionen är jättetrevlig och hjälpsam. Hade önskat att poolen blev uppvärmd, jobbigt att sitta i solen om man inte kan doppa sig.

 
2022-09-29

av 61pame

Helt ok hotell, inget speciellt

Vi bodde på Santorini palace i september, vi är inte helt nöjda med hotellet. Vårt badrum luktade avlopp, det var ganska kallt i rummen på kvällarna, vi fick bara ett tunt lakan som täcke, vi frågade receptionen om duntäcke, det fanns i rummet men dem hade inget lakan till duntäcket… Annars var rummet helt ok fräscht. Poolen är inte uppvärmd så den är jättekall och det går inte att bada i den. Så blir bara jobbigt att ligga vid solstolen när man inte kan bada. Frukosten är inte så bra. Finns inte mycket alternativ och inte mycket för någon som är vegetarian/vegan. Ingen färsk juice eller färsk frukt, inga pannkakor, ingen paprika, dåligt kaffe. Dåligt utbud.. åt nutellamackor nästan varje dag. Äggen är väldigt lösstekta för de som gillar det. Hotellet har ett ok läge med 8 minuters promenad till fira centrum och calderan. Promenaden har ingen speciell utsikt som vissa skriver, och det är ofta färskt bajs på vägen från åsnorna som går där varje dag… Fira centrum och calderan är jättefint och det rekommenderar vi! Men påvägen hem är det backe och många trappor så man blir verkligen helt slut. Supermarket finns 5 min från hotellet, enligt oss väldigt dåligt utbud för en supermarket om vi jämför med Spanien och Cyperns supermarkets. Sammanfattningsvis rekommenderar vi Santorini, men ett bättre hotell i calderan med uppvärmd pool och utsikt. Obs. Det räcker verkligen att vara i Santorini i 2-3 dagar Max! Det finns inte mycket att se eller göra. Vi rekommenderar inte detta hotellet och vi hade inte kommit tillbaka.

 
2020-06-12

av 170micaelaht Göteborg, Sverige

Nära stranden

Hotellet mitt på landet några hundra meter från strandpromenaden swimingpol ett helt okej gym användes varje dag.Frukosten helt ok tyvärr när vi var där så kom 100 kineser inget fel i det men helt rent på allt vid frukosten men personalen var underbara och fixade o höll bord och serverade oss vid bordet ramen helt ok

 
2018-09-24

av Annika K

Bra hotell, men....

Bra hotell och fina rum som städas varje dag. Frukosten ok, middagen nästan oätbar (ljummen/ kall mat från dagen innan). Restaurangperonalen okompetent, oarig och butter. Boka ingen halvpesion på detta hotell!

 
2017-08-20

av Alexander D

Mycket fint hotell

Bodde här 1 vecka med min partner. Blev förvånad över hotellets service och närhet till centrum. Sköna sängar att sova i, vakna upp på morgonen till de kritvisa husen på balkongen. Bada i deras pool. Jag rekommenderar detta hotell till alla!