Kundomdömen om Caldera's Dolphin Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 44 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Bea,
Stockholm

+
Kvinnan i receptionen, Annabel. Hon var/är fantastiskt sin roll och som människa, tusen tack Annabel. Utsikten är från hotellet är underbar.
-
Luftsystemet i rummen är sammankopplade, vilket gör att man fick in mycket stark lukt/rök i rummet när ens grannar INTE följde bestämmelser gällande rökförbud på rummet. Vi hade en rökkabin dom sista tre nätterna. Hotellet bör vara mycket tydligare gällande detta förbud, med tex skylt på rummet samt införa rökförbud även på balkongen, där det idag är tillåtet att röka...? Som gäst så måste man påpeka om är rökkänslig vid incheckning, samt ring till receptionen om du störs av röklukt oavsett tid på dygnet. Ovan påverkar och drar ner det totala omdömet på ett i grunden fint hotell.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Berndt ,
Halmstad

+
En smak av paradiset
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Sofia ,
Kungsbacka

+
Utsikten, service och maten
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Kerstin,
Berghem

+
Läget, personalen, maten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Läget, personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

,

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal
-
Shuttlen till stranden skulle kunna gå oftare

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Sahar,
Göteborg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Stefan,
Trelleborg

+
Underbar personal med mycket bra service
-
Bättre koll på att ex jacuzzin fungerade

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Lola,
Billdal Göteborg

+
Utsikten och läget, lugnt och skönt med få rum
-
Rummet på delux alldeles för litet. Inga engelsktalande kanaler på TV. Det rum vi betalade för deluxrum uppnår inte kvaliteten på den beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Berndt,
Halmstad

+
Läge ochservice
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

298 omdömen
Utmärkt
 
279
Väldigt bra
 
13
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av studsboll08 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell

Vi älskade vår vistelse. Fantastisk service och mat och vyerna är fantastiska. Personalen bryr sig verkligen om sina gäster inte ofta man hittar såna hotell. Fina promenad områden runt hotellet och nära till Fira. Även gångavstånd till en mysig liten by

 
2018-06-29

Inlägg av Gertrud95 Uppsala

Toppklass!

Fantastiska människor i personalen. Otroligt serviceminded och alltid glada. Gillar du service och god mat och åker på semester för att ”bara vara” ska du bo här och inte lämna stället. Lunchmat och frukost är väldigt bra och väl tilltaget utan att tappa kvalité. Vi åkte till Fira ett par kvällar för att äta på några av de bästa restaurangerna där men vi båda sa efter middagarna att maten på hotellet håller lika bra klass, och servicen högre klass! Fräscha rum, ordentligt städat och sköna sängar. Poolområdet känns som ett privatområde då man vissa stunder på dagen kan vara ensam där, resterande dagen några sällskap till. Genomgående hela hotellet; Förstklassig utsikt, lugnt och skönt. Hit blir det garanterat en resa till och våra varmaste rekommendationer ger vi! Finns absolut ingenting negativt och då är vi kräsna.

 
2017-08-07

Inlägg av Camper724772

Fantastiskt ställe!

Bästa hotellet jag bott på med helt magisk utsikt med solnedgång! Servicen var helt fantastisk, alla i personalen var hjälpsamma och supertrevliga. Frukosten som serverades på ens egna balkong var superlyxigt.

 
2017-07-22

Inlägg av LenaT1038

Första parkett på läktaren!

Vi bodde i "honeymoon-rummet", senaste tillskottet av de femton rummen. Underbar balkong med solstolar och en jacuzzi som vi mer eller mindre bodde i och njöt av den fantastiska utsikten. Hotellets personal med ansvarig Kiriakos i spetsen såg till att vi blev väl omhändertagna och gjorde allt för att tillgodose våra önskemål. Arbi ringde varje morgon och frågade om vi ville ha frukost i restaurangen eller på balkongen. Kanon att kunna välja, då några av dagarna var lite blåsiga för att äta på balkongen, vilket vi dock alltid valde om det gick. Kanonfint och fräscht, städning utan anmärkning. Hotellet låg dock en liten bit utanför den lilla byn Megalochori, och ville man besöka Thiira fick vi skjuts av hotellets minivan in till stan. Hemtransport fick vi sköta själva. Restaurangen bjöd på god mat och till helt ok priser. För oss, som ville koppla av och bara ha det gott, låg hotellet alldeles perfekt. Det är egentligen inte långt vart man än vill åka. Kommer gärna tillbaka!

 
2017-05-28

Inlägg av Merja J

Toppenhotell

Utsikten var helt suverän från vår balkong med egen jacuzzi, likväl som från restaurangen och poolområdet. Maten på hotellets restaurang var i toppklass, kunde inte varit bättre. Servicen från alla på hotellet var också bästa tänkbara, de gjorde allt för sina gäster. Han som driver hotellet var otroligt engagerad i att hjälpa oss i planeringen av alla utflykter, sevärdheter m.m., och var alltid lika intresserad av att höra hur vi hade haft det under dagen och att allting alltid var till full belåtenhet på hotellet.