1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Caldera's Dolphin Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Stefan,
Trelleborg

+
Underbar personal med mycket bra service
-
Bättre koll på att ex jacuzzin fungerade

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Lola,
Billdal Göteborg

+
Utsikten och läget, lugnt och skönt med få rum
-
Rummet på delux alldeles för litet. Inga engelsktalande kanaler på TV. Det rum vi betalade för deluxrum uppnår inte kvaliteten på den beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Berndt,
Halmstad

+
Läge ochservice
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anita,
Bromma

+
Den fantastiska utsikten över havet och den otroligt gästvänliga och trevliga personalen. Top notch!
-
Frukostlistorna som skulle fyllas i varje dag kunde finnas på rummet för hela veckan, så man kunnat lämna in valet redan på morgonen :)

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Kent,
Malmö

+
Fantastiskt trevlig personal. Bra mottagande då personal samt manager tar emot dig och presenterar dels hotellet sen genomgång om vad man kan göra på Santorini bl.a. utflyktsmål, båtturer mm. Bra frukost där det mesta finns. Hotellet har 15 rum så du lär ju känna övriga gäster vilket gör att det blir mycket familjär stämning. Mycket bra med shuttle bus till strand el till Fira. Sist men inte minst en magisk magisk utsikt som man alltid kommer minnas.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Thomas,
Lycksele

+
Litet familjärt lyxigt hotell med bra läge och mycket bra personal och service.
-
En liten torkställning på terassen.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Isak,
Stockholm

+
Fantastisk service och läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Per,
Stockholm

+
Personal och Service, mkt bra rum, bra mat, fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


9 av 10

Marie-Louise,
Rönninge

+
Förväntningarna var lägre än hur sedan verkligheten var.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Berndt,
Halmstad

+
Litet och familjärt med fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 5/5 Service
 • 5/5 Standard
 • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

271 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
13
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-29

Inlägg av Gertrud95 Uppsala

Toppklass!

Fantastiska människor i personalen. Otroligt serviceminded och alltid glada. Gillar du service och god mat och åker på semester för att ”bara vara” ska du bo här och inte lämna stället. Lunchmat och frukost är väldigt bra och väl tilltaget utan att tappa kvalité. Vi åkte till Fira ett par kvällar för att äta på några av de bästa restaurangerna där men vi båda sa efter middagarna att maten på hotellet håller lika bra klass, och servicen högre klass! Fräscha rum, ordentligt städat och sköna sängar. Poolområdet känns som ett privatområde då man vissa stunder på dagen kan vara ensam där, resterande dagen några sällskap till. Genomgående hela hotellet; Förstklassig utsikt, lugnt och skönt. Hit blir det garanterat en resa till och våra varmaste rekommendationer ger vi! Finns absolut ingenting negativt och då är vi kräsna.

 
2017-08-07

Inlägg av Camper724772

Fantastiskt ställe!

Bästa hotellet jag bott på med helt magisk utsikt med solnedgång! Servicen var helt fantastisk, alla i personalen var hjälpsamma och supertrevliga. Frukosten som serverades på ens egna balkong var superlyxigt.

 
2017-07-22

Inlägg av LenaT1038

Första parkett på läktaren!

Vi bodde i "honeymoon-rummet", senaste tillskottet av de femton rummen. Underbar balkong med solstolar och en jacuzzi som vi mer eller mindre bodde i och njöt av den fantastiska utsikten. Hotellets personal med ansvarig Kiriakos i spetsen såg till att vi blev väl omhändertagna och gjorde allt för att tillgodose våra önskemål. Arbi ringde varje morgon och frågade om vi ville ha frukost i restaurangen eller på balkongen. Kanon att kunna välja, då några av dagarna var lite blåsiga för att äta på balkongen, vilket vi dock alltid valde om det gick. Kanonfint och fräscht, städning utan anmärkning. Hotellet låg dock en liten bit utanför den lilla byn Megalochori, och ville man besöka Thiira fick vi skjuts av hotellets minivan in till stan. Hemtransport fick vi sköta själva. Restaurangen bjöd på god mat och till helt ok priser. För oss, som ville koppla av och bara ha det gott, låg hotellet alldeles perfekt. Det är egentligen inte långt vart man än vill åka. Kommer gärna tillbaka!

 
2017-05-28

Inlägg av Merja J

Toppenhotell

Utsikten var helt suverän från vår balkong med egen jacuzzi, likväl som från restaurangen och poolområdet. Maten på hotellets restaurang var i toppklass, kunde inte varit bättre. Servicen från alla på hotellet var också bästa tänkbara, de gjorde allt för sina gäster. Han som driver hotellet var otroligt engagerad i att hjälpa oss i planeringen av alla utflykter, sevärdheter m.m., och var alltid lika intresserad av att höra hur vi hade haft det under dagen och att allting alltid var till full belåtenhet på hotellet.

 
2017-05-09

Inlägg av OscarHel Helsingborg, Sverige

Underbart

Vi hade en underbar vecka på Caldera Dolphin! Hotellet är väldigt fräscht och nyrenoverat. Personalen är väldigt trevliga och omtänksamma. Hotellet har en resturang där vi åt både frukost och lunch, väldigt gott! 😀 Underbar utsikt från hotellets alla rum. Hotellet har en shuttle som tar en till både till stranden och till Fira. Mycket trevlig chaufför! Hotellet rekommenderas varmt till alla som vill ha en romantisk vecka på Santorini!