Rumstyper på Caldera's Dolphin Suites

Deluxerum

Härliga deluxerum med jacuzzi på uteplatsen. Alla rum har kylskåp, kaffe- och tefaciliteter och tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med jacuzzi och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år är ej tillåtna i deluxerummen.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Fina juniorsviter med vardagsrumsdel. Extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp, vattenkokare och tv. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter deluxe

Vackra juniorsviter deluxe med vardagsrumsdel och jacuzzi på balkongen. Kylskåp, vattenkokare och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Fint inredda superiorrum med kylskåp, vattenkokare och tv. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssviter med två sovrum. Mellan sovrummen är det en liten hall med en sittgrupp. Te- och kaffefaciliteter. Kylskåp, vattenkokare och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.