Rumstyper på Caldera's Dolphin Suites

Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år är ej tillåtna i deluxerummen.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. Öppen planlösning mellan vardagsrumsdelen och sovrummet. En dubbelsäng eller två enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter deluxe

Juniorsvit deluxe med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssviter med balkong och havsutsikt. Två sovrum med en dubbelsäng och två enkelsängar. Mellan sovrummen är det en liten hall med en sittgrupp. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Två badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.