Kundomdömen om Arion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 142 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Marita,
Kil

+
-
Sängarna var hårda

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Royne,
Mölndal

+
Maten, personalen,miljön kan inte bli bättre
-
Måla om rummen och köpa nya moderna sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Håll Abraham Mats,
Gävle

+
Bra läge, ingen störande trafik, mycket trevlig personal, utmärkt frukostbuffe’. Nära havsbad med bra taverna.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Ann-charlotte Elisabeth,
Motala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Harri Einar,
Hallstahammar

+
Rymliga rum. Rent o välstädat. Tyst och lugnt kvällar och nätter.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Marie,
Nybro

+
Härligt läge, mycket trevlig och tillmötesgående personal, perfekt städning alltid rent och fräscht.
-
Kanske en bäddmadrass på de väldigt hårda sängarna ! Mer pålägg och grönsaker till frukost alldeles för mycket sötsaker

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Eva,
Markaryd

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Tommy,
Danderyd

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Nicole,
Helsingborg

+
Servicen, de fantastiska människorna!
-
Gärna bättre air conditioning på rummen

Bekräftad gäst: 2019-08-24


2 av 10

Bo Mikael,
Malmö

+
Vacker utsikt
-
Att gäster som lovas något på rummet då dom är på bröllopsresa hålls!! Vi fick 2 halv liters flaskor med vatten på rummet i bröloppspresent enligt hon som satt o receptionen det va den gåva gav. Fy vad dåligt kommer aldrig åka till det hotellet igen. Vidare fick vi köpa bröd till frukost för hotellets bröd va inte färskt en enda dag!

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

193 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
75
Bra
 
18
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av cissij68 Malmö, Sverige

Semester

Firade min födelsedag på detta hotellet. Trevlig personal och underbar omgivning. Lite minus för dålig doft i rummet och en hård säng. Polområdet var lagom stort och det fanns en genväg från hotellet ner till kokkari.

 
2017-07-24

Inlägg av Mikael P Landskrona, Sverige

Gemytligt och renligt

Hotellet håller en hyfsad klass utifrån yttre och inre standard gällande omgivning och inredning. Städerskorna höll rent och fräscht och var snabba med sin service utan att egentligen synas? Starkt ! Frukosten var helt OK med både äggröra bacon flingor olika sorters bröd mm . De kunde dock byta ut en del av det enorma utbudet av kakor/bakelser mm för lite fler alternativ pålägg, Rummen rymliga och fräscha men saknade täckning av wifi bara vilket kanske har betydelse för andra som gärna vill vara uppkopplade. Prövade vid två tillfällen deras buffé på kvällen trots att vi gärna provar olika utbud på resmålen buffen på söndagen var godkänd. Men rekommenderar starkt deras grekiska afton ( fredagen) då dom serverar maten vid poolen den var utmärkt och innehöll olika grekiska rätter. I övrigt så dominerades gästerna av tyskar och hotellet hade klart anpassat sig efter dessa gällande utbud, tv kanaler och skyltning mm. Något hotellet bör tänka på är genvägen ner till vägen som bitvis var väldig dålig de bör nog titta över denna då flera halkat där på vägen ner. Vill även nämna poolbaren som innehöll ett bra utbud av öl/dricka och en ok meny med typiska enkla rätter. Servicen på dagen där var ojämn och ibland fick man vänta ett tag trots att gästerna var få? Däremot vill jag lyfta fram Dimitris som hade eftermiddagspasset ( efter 4)han var snabb, smidig och otroligt serviceinriktad och hade fullständigt koll på läget. Hade jag själv drivit en bar/restaurang hade jag anställt han direkt. Sammanfattningsvis ett gemytligt trevligt hotell som jag gärna återvänder till

 
2016-07-02

Inlägg av Mauri N Strömstad

Fantastiskt hotel

Ett underbart familjeägt välskött hotell. Servicen var oklanderlig, rummen fräscha och en av dem bästa frukostbuffer jag tagit del av utomlands. Människorna som vanligt i Grekland, underbart givmilda. Hotellet har även en badbuss som körs runt av själaglad o fantastisk herre under namnet panos som jobbar dygnet runt med ett leende 24/7. Kolla även upp Dmitris i baren, damerna i receptionen, serveringspersonalen i restaurangen och housekeeping, vilket gött gäng. Vi har funnit vår favorit ö och favorithotell. We will be back 👍

 
2014-06-04

Inlägg av IsaK837 Malmö, Sverige

Enkelt, rent och vacker omgivning

Ett fräscht hotell med mycket bra mat. Frukost- och middagsbufféen hade något för alla. Rena rum och vänlig personal. Fritt wi-fi som funkade- oftast... Högt läge, vacker utsikt. En tur upp i bergen och såklart ner till havet är givet. Oavsett njuter du av sol, salta bad, vacker utsikt och god mat. Rekommenderar!

 
2013-12-27

Inlägg av LeifLundgren Upplands Väsby, Sverige

Topphotell på Samos

Vi har varit gäster (repeaters) på Arion sedan 2000 och förtsätter att resa dit. Familjeägt hotell som drivs med stor känsla och lyhördhet för vad gästerna behöver. Att bo i trädgården med utsikt över Kokkari är en sann glädje. Restaurangen är bland det bästa Du kan hitta på Samos och speciellt grill/grekisk kväll vid poolen en dag i veckan är en höjdpunkt. Närheten till stranden ( hotellets egen buss tar Dig dit på 5 minuter) om Du inte vill ta en promenad. Hotellets egen pool är idealisk för familjer med barn i alla åldrar.