Arion

  • Vackert beläget
  • Hotellbuss till strand och centrum
  • Köp till halvpension
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Arion är lugnt och vackert beläget på bergssluttningen ovanför Kokkari. En backe tar dig ner till den fina klapperstensstranden men vill du hellre hålla dig på hotellet finns här en härlig pool. En kväll i veckan anordnar hotellet en uppskattad grekisk afton med dans och välsmakande buffé.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket fint läge med en underbar utsikt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 206 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Arion i Kokkari är ett omtyckt hotell, charmigt beläget på en bergssluttning. Vid poolområdet finns en stor pool, separat barnpool och en poolbar, samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot deposition. Stranden ligger bara en kort promenad nedför backen och bjuder in till sköna dopp i det kristallklara vattnet. Hotellet erbjuder även en egen buss som går till stranden och centrum i Kokkari flera gånger per dag.

Hotellet består av en huvudbyggnad och flera mindre bungalowliknande byggnader. I huvudbyggnaden finns restaurang, bar och frukostrum. Restaurangen serverar grekiska specialiteter och internationella rätter. En kväll i veckan, under juli och augusti, anordnas en uppskattad grekisk afton med buffé, grekisk musik och dans på hotellet.

Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen, vid poolområdet och på rummet. Vill du koppla av finns jacuzzi, bastu och massage (mot avgift). Biljard och bordtennis finns som underhållning. Centrum i Kokkari ligger ca 1,3 kilometer bort och du väljer själv om du vill promenera eller ta hotellets buss som erbjuder transfer dit. I byns charmiga centrum hittar du flera restauranger och tavernor med utsikt över hamnen och vattnet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg.