Archangelos Village

  • Våra gäster älskar hotellet
  • Vackert beläget nära stranden
  • Jacuzzi på takterrassen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Längtar du efter äkta grekisk gästfrihet och ett hemtrevligt boende kan detta strandnära hotell passa dig precis. Omtyckta hotell Archangelos Village är vackert beläget bara ett stenkast från klapperstensstranden i Kokkari. Insup den vackra utsikten mot berget samtidigt som trötta muskler kan få sitt i jacuzzin på takterrassen, eller strosa till någon av de närliggande tavernorna och beställ in lokala specialiteter.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig lägenhet, fin omtanke från ägare och personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 56 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Charmiga och populära hotell Archangelos Village ligger nära klapperstensstranden i Kokkari. Här känner man sig verkligen välkommen och den familjära stämningen skiner igenom i allt.

Hotellet, som består av sex byggnader, ligger nära restauranger, barer och butiker i Kokkaris centrum. På takterrassen finns en jacuzzi för sex personer, och känner du för ett dopp i havet ligger klapperstensstranden bara på andra sidan vägen. Du surfar med gratis wifi på hela hotellet. Receptionen är öppen från morgon till kväll. Begränsad lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Inga.

Alltid på våra Charmiga hotell

  • Hög kundnöjdhet
  • Trogen publik
  • Personlig och familjär atmosfär

Alla hotell, Kokkari

Arion

Hotell Arion är lugnt och vackert beläget på bergssluttningen ovanför Kokkari. En backe tar dig ner till den fina klapperstensstranden men vill du hellre hålla dig på hotellet finns här en härlig pool. En kväll i veckan anordnar hotellet en uppskattad grekisk afton med dans och välsmakande buffé.

Olympia Village

Olympia Village är en riktigt liten Greklandspärla med varm och personlig atmosfär. Hotellets ägarinna välkomnar gästerna med öppen famn! Här bor du bra i rymliga och fräscha lägenheter med en prunkande trädgård utanför fönstret. Trots det lugna, trafikfria läget är det promenadavstånd till bra restauranger och sköna strandbad.

Athena

Det är någonting särskilt med familjedrivna hotell – en omsorgsfull värme, en genuin servicenivå och ett välskött hotellområde. Allt detta väntar på Athena, som ligger intill klapperstensstranden och alla charmiga strandrestauranger. Poolen med barnsektion är idylliskt belägen med Kokkaris grönskande kullar i fonden.

Topaz

Topaz är ett familjeägt litet lägenhetshotell beläget i charmiga orten Kokkari på norra Samos. Här bor du nära den fina klapperstensstranden, och till centrum i Kokkari är det bara en kort promenad. Strosa in till torget på kvällen och slå dig ned vi någon av tavernorna längs kajkanten - här är utsikten magisk.

Angela

Lägenhetshotellet Angela har ett centralt läge, bakom kyrkan, i trivsamma Kokkari på nordöstra delen av Samos. Här finns ett litet poolområde och bara en kort promenad från hotellet når du klapperstensstranden och kan ta ett dopp i Medelhavets klara vatten.