1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alexandros M

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 124 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tina,
Piteå

+
Personalen, helt klart! Dom är så vänliga och omhändertagande! Hotellet var över förväntan, lugnt och skönt. Poolen är jätte djup men har också en liten barnpool.
-
Microvågsugn på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Johan,
Piteå

+
Bästa med hotellet är den fantastiska personalen, dvs alla som jobbar där blir ens bästa vän när man åker därifrån, sedan måste jag tillägga att jag dom har den godaste pizzan i hela området, rimliga priser och ja det absolut bästa man kan få från ett hotell, lungt, harmoniskt men ändå så fantastiskt kul. +++++++ till poolen som är sjukt djup!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Ulrika ,
Haninge

+
Servicen urtrevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

,

+
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

,

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Veronika,
Staffanstorp

+
Litet, trevligt, familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

,

+
Bra bemötande, trävliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Magnus,
Nyköping

+
Lugnt och trevligt. Mysigt med ett mindre hotell. Blir mer gemytligt. Mycket trevliga familjeägare!
-
Skulle gärna fått handukarna bytta en gång på en vecka. Ägarna borde vara hårdare på badtiderna i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

,

+
Personalen! Poolen! Baren!
-
Allt var perfekt!

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

,

+
Personalen! Så service inriktade
-

Bekräftad gäst: 2019-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
11
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-03

Inlägg av stralbergo Piteå, Sverige

Fantastisk Personal och nog områdets bästa Pizza!

Det är ett 2 och halvt stjärnigt hotell men jag säger att den borde då ligga på 3 och en halv, just bara för att det är så mysigt och så lugnt, och personalen är ens bästa vänner, det jag kan säga att jag mer än gärna kommer åka tillbaka till just detta hotell då det är för det första lugnt, extremt fint skött pool, dock väldigt djup men det är bara något jag uppskattar, dom har en liten barnpool på sidan barnen tycker om att plaska, sedan som jag skrev i rubriken, det är att detta hotell har den bästa Pizzan i området och absolut prisvärt, väldigt matig, och sedan så har dom relativt billig öl direkt i deras bar, hade önskat att dom bedrev en liten restaurang, men man kan äta pizzan där till middag den räcker gott och väl!

 
2019-06-23

Inlägg av Åsa Ö

Fantastiskt

Ett fantastisk ställe. Nära till allt i den lugna lilla byn. Fin klapperstensstrand. Mysigt hotellområde och poolbar. En familjär stämning. Ägaren med anställda var helt underbara och gjorde allt för att få oss att trivas. Restaurangen the wave på strandpromenaden är också att rekommendera. Hit kommer vi igen!!

 
2019-05-28

Inlägg av Takio Z

Semester

Bra hotell med barn å vuxen pool,bra städning,nära till busshållplatsen till planitas å till Chania å nära en stor livsmedels affär,nära till lekplatsen å till stranden, trevlig personal.grytor å stekpanna och porslin finns.

 
2017-08-14

Inlägg av mariagV9785WM Gävle, Sverige

Mysigt litet hotell med familjär stämning

Litet hotell i Maleme. Inte långt ifrån stranden, som är täckt av kullersten. Det finns några få ställen på stranden med sand. Hotellet har en pool med barnsektion. Det finns också en bar som serverar pizza, toast, dryck och glass. Restauranger, super market med mera finns i närheten. Personalen på hotellet bidrar till en mysig, familjär stämning och de är mycket hjälpsamma. Rekommenderar detta hotell om man vill ha lite lugn och ro men ändå nära till större orten Platanias.

 
2017-08-11

Inlägg av Sofie B

Lugnt och bra hotell

Fint städat och skött. Det ligger utanför Chania, men det finns bra bussförbindelser som gör det lätt att ta sig dit. Annars så finns det bra biltjänst som lämnar och hämtar för en billig peng. Trevlig personal och mysig bar. Rekommenderas till andra resenärer.