Trygga charterresor med Apollo
 Smidiga paket med hotell och flyg
 Apollos personal på plats
Noga utvalda hotell

Charterhotell

tryggt smidigt och bekvämt

Charterhotell– handplockade hotell

Välja bland små charmiga hotell till större hotellkomplex, välj till All Inclusive om du vill unna dig lite extra bekvämlighet. På plats väntar oftast Apollos personal med intressanta tips och hjälp vid behov. 

 

Att resa charter är ett smidigt och uppskattat sätt att resa till populära sol- och badresmål runt om i världen. Hos oss på Apollo hittar du färdigpaketerade charterresor med handplockade hotell och flyg i prisvärda paket. Med charter kan du enkelt boka tillval som transfer, hyrbil och spännande utflykter. Vill du veta mer om ett hotell kan du läsa omdömen från tidigare gäster.


Vilken charter passar dig?

Inklusive allt, extra allt eller lagom? Finn din kombination och drömresa!

Charterhotell

Hitta det perfekta hotellet för din chartersemester med vårt hotellsök! Välj klassificering, avstånd till strand och centrum, hotell- och rumsfaciliteter och mycket mer. 

All Inclusive-hotell

Njut extra i sommar och boka ett All Inclusive hotell. Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Familjehotell

Detta är våra handplockade hotell där barnfamiljer trivs extra bra – hotell där barn får leka och busa och du kan slappna av i vetskapen att de har det bra. Se alla familjehotell här


Säkra sommarsemestern redan nu

Reser du som familj eller vuxen? Vi har skräddarsydda hotell oavsett.


När vill du resa?

Hitta just din resstil och se fram emot en oförglömlig semester!

Sommarresor

Boka någon av sommarfavoriterna Grekland, Kroatien, Cypern, Fuerteventura eller Albanien och börja längta!

Se alla sommarresor

Höstresor

Skjut upp höstkylan, mörkret och regnet – åk på en höstresa och se fram emot äventyr eller koppla av på en vacker strand med dina nära och kära.

Se alla höstresor

Vinterresor - säkra en solig plats redan nu!

Det är aldrig för tidigt att börja drömma - boka vintersemestern redan nu!

Vårresor

Längtar du efter sommarvärme redan i mars, april eller maj? Smygstarta sommaren med en resa i vår och njut av avkopplande stranddagar, äventyrliga utflykter, ljumma kvällar och vacker grönska.

Se alla vårresor

Barnsemester – för dig som reser med barn

Här har vi handplockat våra populäraste resmål och hotell för dig som reser med barn – för att ni ska få den bästa familjesemestern där hela familjen kan ha det gott!

Hitta er familjesemester

Resor för vuxna – för dig som reser utan barn

Vill du resa med bästa vännen, din partner eller själv och ser fram emot en avkopplande semester och en paus i vardagen? Här hittar du resmål, hotell och inspiration som främst vänder sig till vuxna resenärer.

Se alla vuxenresor

Sista minuten-resor

Letar du efter en restresa till solen? Här hittar du restresor med avgång inom de närmsta 90 dagarna.


Tips & Inspiration

Låt dig inspireras av våra restips, hitta ditt drömhotell eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Hitta ditt drömhotell

Hitta det perfekta hotellet med en förfinad sökning. Bocka bara i det som är viktigt för dig och se hotell som passar just dig.

Gå till hotellhittaren

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här


Vanliga frågor om charterresor

Vad är en charterresa?

En charterresa är en färdigpaketerad resa med flyg, hotell och fast reslängd – smidigt, prisvärt och tryggt. Tillval som transfer och utflykter förenklar resan.

Vad ingår i charterresor?

I en charterresa ingår flyg och hotell. Det går även att boka endast flyg, som kallas charterflyg. Du kan boka tillval som transfer och utflykter, och oftast handla taxfree på flyget.

Finns det reseledare på en charterresa?

Vi erbjuder någon typ av service på alla våra charterresor. Ofta finns det personal på plats, annars erbjuder vi telefonservice dygnet runt. Läs mer om våra service-nivåer.