1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Nai Harn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Håkan,
Helsingborg

+
Service på hotell och rum samt maten i synnerhet på bufferer/teama - kvällar
-
Personalen i restaurangen var jättetrevliga men skulle kunna vara lite mer effektiva då det ibland tog lite lång tid att få sina drycker + felaktiga beställningar.

Bekräftad gäst: 2018-01-12


9 av 10

Rolf,
Krona

+
God service, store rom og stor terrasse. Veldig bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-04-13


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

798 omdömen
Utmärkt
 
599
Väldigt bra
 
116
Bra
 
45
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av E8437BBmarial

Firade 19:de bröllopsdagen på The Nai Harn

Vi rekommenderar verkligen The Nai Harn. Vi bodde i rum 601, ett helt fantastiskt läge med utsikt över stranden i Nai Harn. Hotellet är en 10 av 10. Personalen är otroligt trevlig, det gäller alla som jobbar på hotellet. Frukosten och restaurangen där den serverades var mer än perfekt. Du hittar allt du vill ha och ännu mer därtill. Baren på kvällen med havsutsikt är magisk och inte blev det sämre med Happy Hour 18.00-19.00 Poolen låg jättevackert med full utsikt över havet och Spa avdelning var lika fin den. Du har 3 restauranger att äta på , varav 1 är på den jättemysiga baren. Du får allt du behöver nästan i hygien produkter , tvål, lotion, schampo, conditioner, skrubb vante, rakhyvel och rakcreme, badtofflor, hemma tofflor, badrock och handdukar. Det som gör detta hotell till helt fantastisk också, är den absolut skönaste säng vi nånsin sovit i. Bättre än någon vi provat inklusive vår egen säng. Ett super hotell helt enkelt

 
2017-04-04

Inlägg av Tommy72215 Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt!

Med ett fantastiskt läge vid Thailands bästa strand! Ett utmärkt 5 stjärnigt hotell! Ta gärna ett Grand Ocean room! Stor härlig altan med en enastående utsikt! Härlig frukost o mycket bra personal! Enda minuset är poolen som är liten o grund (1,20cm) o att det saknas ett räcke att hålla sig i när man går i eller upp om man är lite ostadig!

 
2016-03-27

Inlägg av Bhtrip

Jättebra hotel på bästa läge

The Nai Harn, fd Royal Phuket Yacht Club, har genomgått en totalrenovering som håller på att avslutas. Det är nu oerhört fräscht med suveräna rum - Grand Deluxe Ocean View. De översta rummen har bara en liten balkong så de större med stor altan är att föredra. Vid renoveringen har en del av den thailänska "mysfaktorn" gått förlorad i de allmänna utrymmena och ersatts av i viss mån överdesignad och plottrig inredning. Hotellet ligger på absolut toppläge om man vill ha fin utsikt, en lugn strand bredvid och inget hålligång på kvällarna. Frukosten är suverän och all personal vi träffade mycket vänlig och hjälpsam. Poolen är inte jättestor, men från solstolarna är utsikten desto mer storslagen. Hotellet ligger på bergssluttningen så en del gående i trappor bör man klara.

 
2019-06-14

Inlägg av piinkmartini996

New fave destination, reluctant to leave and can’t wait to go back!

Impeccable service and amenities with attention to details. Spacious room and terrace with unbeatable views. Beach is right by hotel doorstep and beach butler will have you sorted with all you need on the beach from towels and water equipment to fitness and health activities. Shout out to Malee the spa therapist who has amazing technique and will leave you soothed and relaxed. All the staff who attended to me were engaging, friendly and very sweet. Definitely heading back there soon!

 
2019-06-08

Inlägg av andysandyou

Super

I went with my girlfriend for two days. The staff are amazing and accommodated all the surprises I had for my girlfriend. The rooms were absolutely outstanding and had a great soul to it, they were not plain and dull, but they rather made you understand ‘I am on Holidays, I am here to Relax’. The beach is nice, not too crowded, it is not private but the Nai Harn still provides services at the beach. The few points (In my opinion) to improve are: - When it rains everything but the all day Dining is closed. You should either offer the menus of the other restaurants there, and if you do, you should communicate it. - Rock Salt staff could work a little on being more attentive and welcoming, aside from the Gentleman who was an absolute superstar and accommodated everything we asked. - The beach staff should offer services instead of wait for us to ask, in our first day we were a little lost, maybe change the booth of the staff somewhere else (?) - The food and beverage is great, but maybe a little too sophisticated, why don’t you guys stick a little more to the basis for some dishes? Also a special thanks to all the reflections team and Mr. Poo who was very helpful, we loved the Apero Hour, which still makes me wonder how you can charge 760 for an Apero Spritz when its usually anywhere else in the world one of the cheapest cocktails because of beverage cost percentage. With all that being said, as soon as I checked out I was looking on my phone already at dates to come back to the Nai Harn, it was a great experience, we loved it and rock on!