1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Nai Harn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Håkan,
Helsingborg

+
Service på hotell och rum samt maten i synnerhet på bufferer/teama - kvällar
-
Personalen i restaurangen var jättetrevliga men skulle kunna vara lite mer effektiva då det ibland tog lite lång tid att få sina drycker + felaktiga beställningar.

Bekräftad gäst: 2018-01-12


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-04-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

742 omdömen
Utmärkt
 
550
Väldigt bra
 
114
Bra
 
42
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av E8437BBmarial

Firade 19:de bröllopsdagen på The Nai Harn

Vi rekommenderar verkligen The Nai Harn. Vi bodde i rum 601, ett helt fantastiskt läge med utsikt över stranden i Nai Harn. Hotellet är en 10 av 10. Personalen är otroligt trevlig, det gäller alla som jobbar på hotellet. Frukosten och restaurangen där den serverades var mer än perfekt. Du hittar allt du vill ha och ännu mer därtill. Baren på kvällen med havsutsikt är magisk och inte blev det sämre med Happy Hour 18.00-19.00 Poolen låg jättevackert med full utsikt över havet och Spa avdelning var lika fin den. Du har 3 restauranger att äta på , varav 1 är på den jättemysiga baren. Du får allt du behöver nästan i hygien produkter , tvål, lotion, schampo, conditioner, skrubb vante, rakhyvel och rakcreme, badtofflor, hemma tofflor, badrock och handdukar. Det som gör detta hotell till helt fantastisk också, är den absolut skönaste säng vi nånsin sovit i. Bättre än någon vi provat inklusive vår egen säng. Ett super hotell helt enkelt

 
2017-04-04

Inlägg av Tommy72215 Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt!

Med ett fantastiskt läge vid Thailands bästa strand! Ett utmärkt 5 stjärnigt hotell! Ta gärna ett Grand Ocean room! Stor härlig altan med en enastående utsikt! Härlig frukost o mycket bra personal! Enda minuset är poolen som är liten o grund (1,20cm) o att det saknas ett räcke att hålla sig i när man går i eller upp om man är lite ostadig!

 
2016-03-27

Inlägg av Bhtrip

Jättebra hotel på bästa läge

The Nai Harn, fd Royal Phuket Yacht Club, har genomgått en totalrenovering som håller på att avslutas. Det är nu oerhört fräscht med suveräna rum - Grand Deluxe Ocean View. De översta rummen har bara en liten balkong så de större med stor altan är att föredra. Vid renoveringen har en del av den thailänska "mysfaktorn" gått förlorad i de allmänna utrymmena och ersatts av i viss mån överdesignad och plottrig inredning. Hotellet ligger på absolut toppläge om man vill ha fin utsikt, en lugn strand bredvid och inget hålligång på kvällarna. Frukosten är suverän och all personal vi träffade mycket vänlig och hjälpsam. Poolen är inte jättestor, men från solstolarna är utsikten desto mer storslagen. Hotellet ligger på bergssluttningen så en del gående i trappor bör man klara.

 
2019-02-18

Inlägg av Lils874 Manchester

The perfect antedode to Winter!

Having arrived from the UK, feeling grey, exhausted and frankly whacked out, the Nai Harn was the perfect Winter antedote! From the moment we arrived,the Nai Harn reception team scooped us up with their welcoming smiles and quickly checked us in. First impressions told us it would be a lovely week's break and we weren't disappointed. Our grand deluxe ocean room, complete with a spacious balcony and cabana overlooked Nai Harn beach. It was fresh, clean and modern with a lovely comfortable super king sized bed. The bathroom opened out to effectively make it open plan (with modesty where you need it most!), so if you wanted to, you could watch the sea from your bath tub! The linens, bathrobes, fresh fruit, daily complimentary water and turn down service with small sweet favours were an absolute favourite! (thank you to chef for sharing your recipe with us!) The pool area as many people have commented, is rather family orientated which wouldn't suit everyone, but there is a lovely, peaceful sun deck with ornamental pools above, where you can mentally and gloriously 'check out' and listen to the waves or the soothing music from the spa! The buffet beakfast was delicious with a wide variety of world foods. We generally ate around 8am and found it a relaxing and sedate experience (with a special mention to Jazz and Frame who looked after us so beautifully). We did notice that on our last day when we took breakfast after 9am that it became a little more 'frantic'. We didn't eat in the hotel for our evening meals, but did visit their bar /restaurant by the beach - Rock Salt. With cocktails (with a daily happy hour between 5.30pm and 6.30pm), and a relaxed menu, we felt there was no better place to be at sunset. Should you find yourself needing medical assistance during your stay, there is an on site facility. The nurse was English speaking and offered a fast, effective and reassuring service. On a final note, we loved this hotel and all it had to offer. It can be a little pricey, but on most counts, you get what you pay for. Its location, facilities and customer service was faultless. It has given us some wonderful memories and I hope it does for you too!

 
2019-02-18

Inlägg av innovationpaul Norwich

More nearby than we expected!

We stayed here for 5 nights as part of a 3 week trip around Thailand and loved our stay at The Hai Harn. We expected this to be part of the trip where we would be ‘hotel bound’ with not much nearby but we were pleasantly surprised there was a number of restaurants and shops nearby. The standout feature of the hotel is the sunset drinks over looking the Nai Harn beach. The hotel kindly make the sunset hour ‘happy hour’ and the setting is simply stunning - enhanced further by a very cool seating areas and strolling saxophonist. The breakfast is great, and up there with some of the best we have had at other hotels around the world. Breakfast is a bit busy and chaotic but the selection and helpful staff soon help you forget that. The hotel does a turn down service with cakes left each night and more than enough complimentary waters in the room which are restocked daily. The pool itself is a little small but there are plenty of sun loungers and day beds which meant we never struggled to find somewhere nice to spend the day. Kim, the pool attendant is very efficient, bringing round fruit snacks and clearing sun beds that are no longer in use. The hotel put on a shuttle bus at the weekend to take you to the big weekend market which we loved, great quality designer (!) items and good prices. WiFi is a bit frustrating, slow and logging out. Not sure why when several of the small restaurants nearby have free wifi offering super fast speeds. We would highly recommend this hotel.