1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hive Khaolak Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anette,
Vittskövke

+
Bra service och att hotell ledningen gjorde sitt yttersta för att kompensera när det blev helt fel.
-
Bättre kommunikation mellan deras olika avdelningar på hotellet, de hade svårt att hinna med då hotellet blev mer fullbelagt.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Carina ,
Kristianstad

+
Allt finns som behövs i närheten. Personalen helt fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

,

+
Barnfritt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-12


8 av 10

Patrik,
Landskrona

+
Lugnt vuxenhotell och en otroligt nyårsbuffe, med revy1
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Soraya,
Segeltorp

+
Sängen + sängkuddarna♡
-
Flera toarullar i badrummet + flera små handdukar

Bekräftad gäst: 2018-12-08


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Ett bra hotel med hjälpsam personal. Ligger fint vid stranden. Barnfritt.
-
Hotellet har ett eget spa med massage. Känns ofrächt att man inte byter handdukarna som man ligger på mellan sina kunder. Långa vänttetider trots att det var lågsäsong.

Bekräftad gäst: 2018-04-06


10 av 10

Jeanette,
Stockholm

+
Läget
-
Skärpning med solstolsbokning. Regeln att handdukar tas bort efter en halvtimme funkade inte alls. Gäster lämnade handdukar över natten så att de kunde ha samma fina solstolsläge hela veckan. Ibland fanns ingen stol efter klockan nio då alla stolar var bokade och ändå tomma. Fler solstolar eller följ reglerna!

Bekräftad gäst: 2018-03-30


9 av 10

Mitchell,
Enköping

+
Eftersom vi ville ha ett barn fritt hotell så var detta perfekt ,sen var ju läget perfekt precis vid stranden. Frukosten helt ok
-
Något som jag tycker man borde ta tag i är detta med att folk går ut och lägger handdukar på solstolar så tidigt som 05.30 och sen står stolarna tomma i flera timmar . På just vårat hotell så missbrukades detta hela tiden fasten det finns en infotavla som talar om vad som gäller

Bekräftad gäst: 2018-03-22


9 av 10

Klabbis,
Lindesberg

+
Läget, personalen, att det var ett vuxenhotell...
-
Fler solstolar, mycket tyskar där med deras chartermentalitet dvs de bokar upp solstolar redan kl 06.00 på morgonen och sedan kommer de ned efter frukosten. Inet en chans att få solstolar på dessa premiser

Bekräftad gäst: 2018-03-17


10 av 10

Thomas,
Stockholm

+
Det var kanontrevligt....
-

Bekräftad gäst: 2018-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
37
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-01-26

Inlägg av Expedition321356

Bästa boendet

Vi är så nöjda med detta hotellet. Bodde här i 3 veckor. Tre vuxna i ett rum. Stora rum med gott om plats. Personalen är helt fantastisk. De ordnar allt om du ber dem. Frukosten är bra. Vill tacka personalen och främst Hermie i receptionen. Carina Micke och Robin

 
2018-11-30

Inlägg av Elias G

Toppen

Fint hotell, vacker strand (bland de bättre i Khao Lak), härlig personal och service! Ligger i utkanten av Khao Lak, perfekt för den som föredrar lugn, ro och goda drinkar! Dagliga aktiviteter anordnas över hela dygnet för den som känner sig hurtig.

 
2018-02-22

Inlägg av Peter L

Ren avkoppling

Ett bra hotell med mycket bra service,glad och hjälpsam personal. Rymmliga och trevliga rum med en mycket god städning. Läget intill stranden med sina fina solstolar var perfekt. Alltså ren avkoppling.

 
2017-04-07

Inlägg av florran2017 Göteborg, Sverige

Fint hotel, lugnt och tyst på kvällarna, restauranger och barer finns att välja på samt även lokala restauranger-

fick ett fint rum med pool acess om man inte vill bada i havet gick man till sin lilla altan och solade, slappade eller om man ville vara lite aktiv simma några längder i 50 meters bassängen, hit kommer vi gärna igen. Fanns även aktiviteter i hotellets regi, vatengympa, yoga, pilates thai, boxning sa´mt filmkvällar för barnen och även aktivieter för vuxna iform av quiz tävlingar, kul, bra att veta då hotellet tyvärr inte informerar gästerna när de kommer utan det står en lapp vid receptionen som man kanske inte allltid ser. Familjen Johansso Göteborg

 
2019-02-19

Inlägg av bjornsternevi

nice holliday in a very nice hotel with excelent service

direct on the beach in a quiet district big nice room very well equipt excelent breakfast nice pool and many sunbeds wunderful beach to make long walks many restaurants in the near and many shops where you can get everything yuo need