1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hive Khaolak Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Åkersberga

+
Otrolig trevlig personal och ett bra läge nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Lena,
Ängelholm

+
Uppgradering till poolacess
-
Byte av badlakan var annan dag och sängkläder. Bättre städning. Missade att putsa spegel och städa golv i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Marita,
Trollhättan

+
Allt var bra
-
Wi-fi va riktigt dålig

Bekräftad gäst: 2019-03-18


9 av 10

Torbjörn,
Uppsala

+
Infinitypoolen gav ett trevligt sätt att möta nya vänner. Massagen var mycket bra. Personalen mycket serviceinriktad och trevlig.
-
Städningen kan bli bättre. Duvskit i receptionen, då det bodde duvor i undertaket gav några klädbyten!! Poolskötaren lyckades inte hålla poolen i kemisk kondition (alger i vattnet gjorde att den stängdes under tre dagar)

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

Klabbis,
Lindesberg

+
Vuxen hotel,lugn och ro. Inte samma hets till solstolarna på morgonen som förra året.,fler solstolar.Läget naturligtvis och den fina sandstranden...
-
Istället för ett stort täcke i dubbelsängen så kunde man få varsitt täcke..klart det blir mer jobb för städerskan på detta sätt men änddock en tanke....

Bekräftad gäst: 2019-03-16


8 av 10

Anette,
Vittskövke

+
Bra service och att hotell ledningen gjorde sitt yttersta för att kompensera när det blev helt fel.
-
Bättre kommunikation mellan deras olika avdelningar på hotellet, de hade svårt att hinna med då hotellet blev mer fullbelagt.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Carina ,
Kristianstad

+
Allt finns som behövs i närheten. Personalen helt fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

,

+
Barnfritt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-12


8 av 10

Patrik,
Landskrona

+
Lugnt vuxenhotell och en otroligt nyårsbuffe, med revy1
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Soraya,
Segeltorp

+
Sängen + sängkuddarna♡
-
Flera toarullar i badrummet + flera små handdukar

Bekräftad gäst: 2018-12-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
117
Väldigt bra
 
45
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-04-18

Inlägg av JohanK1537 Khao Lak, Thailand

Lärare

Utmärkt bra hotell, trevlig personal med jättebra service. Alla är trevliga och hjälpsamma på alla sätt. Ren härlig pool, bra städning och god mat.Bra läge intill havet med en härlig sandstrand och bra tillgång till solstolar. Vill verkligen rekommendera detta hotell och vi vill gärna återvända hit.

 
2019-01-26

Inlägg av Expedition321356

Bästa boendet

Vi är så nöjda med detta hotellet. Bodde här i 3 veckor. Tre vuxna i ett rum. Stora rum med gott om plats. Personalen är helt fantastisk. De ordnar allt om du ber dem. Frukosten är bra. Vill tacka personalen och främst Hermie i receptionen. Carina Micke och Robin

 
2018-11-30

Inlägg av Elias G

Toppen

Fint hotell, vacker strand (bland de bättre i Khao Lak), härlig personal och service! Ligger i utkanten av Khao Lak, perfekt för den som föredrar lugn, ro och goda drinkar! Dagliga aktiviteter anordnas över hela dygnet för den som känner sig hurtig.

 
2018-02-22

Inlägg av Peter L

Ren avkoppling

Ett bra hotell med mycket bra service,glad och hjälpsam personal. Rymmliga och trevliga rum med en mycket god städning. Läget intill stranden med sina fina solstolar var perfekt. Alltså ren avkoppling.

 
2017-04-07

Inlägg av florran2017 Göteborg, Sverige

Fint hotel, lugnt och tyst på kvällarna, restauranger och barer finns att välja på samt även lokala restauranger-

fick ett fint rum med pool acess om man inte vill bada i havet gick man till sin lilla altan och solade, slappade eller om man ville vara lite aktiv simma några längder i 50 meters bassängen, hit kommer vi gärna igen. Fanns även aktiviteter i hotellets regi, vatengympa, yoga, pilates thai, boxning sa´mt filmkvällar för barnen och även aktivieter för vuxna iform av quiz tävlingar, kul, bra att veta då hotellet tyvärr inte informerar gästerna när de kommer utan det står en lapp vid receptionen som man kanske inte allltid ser. Familjen Johansso Göteborg