Ritz-Carlton Al Wadi Desert

  • Bo i villa med privat pool
  • Oförglömlig upplevelse i Ras al Khaimas öken
  • Bokas i kombination med Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Upplev beduinernas tusenåriga hemlighet i den arabiska öknen. På bekväma Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du mitt i öknens lugn, bland dynerna och den rika kulturen. Fyll din semester med oförglömliga dagar vid poolen och stjärnklara nätter.


Rumstyper

Tvårumsvilla för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 507 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,7 km
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ritz-Carlton Al Wadi Desert är ett ökenhotell i beduinsk stil. Hotellet har service i toppklass och flera bekvämligheter. Du bor i en egen villa och alla villor har en privat pool som är temperaturreglerad. På hotellet finns även ett poolområde med stor pool swim-up bar, jacuzzi, cabanas och solstolar. För barnen finns egen sektion, med plats för lek och bus. Ritz-Carlton Al Wadi Desert bokas i kombination med Waldorf Astoria Ras Al Khaimah.

På Ritz-Carlton Al Wadi Desert finns flera restauranger. Kaheela som har öppet hela dagarna och du kan äta och dricka gott under bar himmel på Moon Bar. Restaurang Farmhouse serverar lokal mat från närliggande gårdar.

Gratis barnklubb i hotellets egen regi. Gratis cykelutlåning. Häst- och kamelridning på alla nivåer mot avgift. Bågskytte, fat bike-uthyrning och guidade ökenturer mot avgift. Spa med behandlingar mot avgift. Gratis buss till hotell Ritz Carlton Al Hamra, där du är välkommen att använda hotellets strand och pool utan kostnad.

Måltider

Halvpension. Nyårsmiddag.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Kombinationsresa Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Kombinera med semester vid stranden

Detta hotell bokas i kombination med en vistelse på femsoliga Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, med en över 300 meter lång privat sandstrand.

Läs mer och boka kombinationen här