Kundomdömen om Tropitel Sahl Hasheesh

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ståle,
Lund

+
Snorkel mulighetene
-
Mykere senger.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Erika,
Bandhagen

+
Gym, mexikanska och indiska restaurangen, brygga till korallrev.
-
Rumsstädning, fastighets service (exempel vårt avlopp fungerade inte ordentligt och bad om hjälp i receptionen men ingen kom, så vi fick duscha försiktigt varje dag för risk av översvämning)

Bekräftad gäst: 2019-11-27


7 av 10

Susanne,
Vetlanda

+
-
Lite väl hårda regler vid poolen. Barnen fick inte hoppa från kanten vilket borde kunna vara ok under uppsikt av föräldrarna. Sängarna var sjukt hårda, när vi checkade ut fick vi veta att vi kunnat få en mjukare madrass den infon borde man kunna få tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


9 av 10

Monika,
Kungsbacka

+
Läget vid korallrevet
-
Kanske lite längre öppettider vid poolerna

Bekräftad gäst: 2019-11-06


8 av 10

Ingela,
Sundsvall

+
Servicen
-
HÅRDA sängar, fruktansvärt otrevligt med all cigarettrök ffa i restaurangerna men även vid poolen och stranden.

Bekräftad gäst: 2019-10-30


9 av 10

Sune,
Skärholmen

+
Vänlig personal, rent o snyggt, härlig utemiljö
-
Badmöjligheter från stranden är obefintliga. Man får gå 200 m i 10 cm djupt vatten innan det börjar bli djupare, och där gör vassa koraller att man inte kan simma. Barnfamiljer måste vara oerhört besvikna.

Bekräftad gäst: 2019-10-30


9 av 10

Julia,
Stockholm

+
Koralrev. Lifeguard vid piren på havet var mycket behjälpluga, ffa Yousuf.
-
Bättre märjering av mat/ingredienser, mer vegetariskt, tidvis var det bara potatis.

Bekräftad gäst: 2019-10-30


8 av 10

Catharina,
Kävlinge

+
Det bästa på hotellet är bryggan ut till ett rev. Vi snorklade två gånger om dagen. Jag lånade flytväst ute på bryggan. Vänliga och serviceminded personal oavsett om man gett dricks eller inte. God mat, jag hittade något på buffén som passar mig varje dag.
-
Vårt enda minus är att hotellet har en ”Save the planet” dekal på rummet som man inte följer. Städarna tycker att det är god service att byta handdukarna oavsett om man hänger upp dem eller inte. Vi hängde upp våra handdukar varje dag men de byttes varje dag ändå. Vi sa också till på hotellet, man bad massor om ursäkt och gav oss senare utcheckning i kompensation fast att byte av handddukar inte var problem för vår bekvämlighet, men handdukarna byttes fortfarande varje dag. Om man har en miljöpolicy tycker jag att hotellet måste hjälpa all personal att följa den. Apollo kanske också kan trycka på.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Lars Göran,
HJORTKVARN

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-23


9 av 10

Camilla,
Habo

+
Mycket trevliga omgivningar, blommor och palmer, bänkar och vatten runtom. Strandpromenaden fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5254 omdömen
Utmärkt
 
3958
Väldigt bra
 
850
Bra
 
264
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
92

5 senaste omdömen

2019-12-09

Inlägg av Wirrewipp Göteborg, Sverige

Familjeresa

Vi var en grupp på 10 personer som tillbringade en vecka här. Åldrarna var från 17- 80 år Vi hade bett om att få ha rummen bredvid varandra, detta hade man dock inte tagit hänsyn till. Stor variation på hur våra rum såg ut och vilken utsikt man fick . Rummen är väl tilltagna och med stort badrum, vi hade både badkar och dusch. Städningen på hela hotellet var mycket bra. Maten var vi alla nöjda med, stor variation. Tiden vi var där var det mycket blåsigt och poolerna hade behövt vara uppvärmda men det var de tyvärr inte. Så ingen badade. På baksidan av hotellet fanns en pool i solläge och där trängdes många. Bra vattenrutschkanor. Det fanns strandbar som serverade dryck och även en snackbar. Baren i lobbyn hade större utbud men det var nästan omöjligt att sitta där då det på kvällarna spelades piano så högt att man inte kunde prata. Det fanns en takbar som kunde varit bra, men tyvärr arbetade det en kille där som verkade hata både sitt jobb och turister. Så där trivdes vi inte. Överlag är hotellet bra men tyvärr så har vissa servitörer en mycket trist attityd till kvinnor och det drar ner betyget. Män var dock välkomna i alla lägen. Några prövade massage på hotellet och blev nöjda.

 
2019-12-01

Inlägg av AstriE Söderhamn, Sverige

En trivsam vistelse

Tre saker gör detta till ett riktigt bra ställe. Vänlig personal, god mat och stranden. Det är grunt vid stranden. Småbarnsplask eller stilla vadande men en brygga finns som ger möjligheter att simma och snorkla. Maten på hotellet är riktigt bra. Man vågar krydda och variera sig i köket med mycket bra resultat. Ett mycket stort plus för att man inte spelar musik på stranden utan låter oss njuta av vågorna och vinden.

 
2019-10-25

Inlägg av Nilssoncatha

Snorkla!

Vi är supernöjda med vår vistelse på Tropitel. Det bästa på hotellet är bryggan ut till ett rev. Vi snorklade två gånger om dagen. Upptäckte ständigt nya fiskar. Du får inte missa detta! Jag lånade flytväst ute på bryggan. Vänliga och serviceminded personal oavsett om man gett dricks eller inte. Vi hade med en-dollar-sedlar som vi gav någongång ibland till servitörer och till städaren i rummet. God mat, jag hittade något på buffén som passar mig varje dag. Rekommenderar middag på den mexikanska restaurangen. Drinkarna var goda om de inte var för starka. Egyptisk sprit är inte som hemma. Jag är en IPA-drickare och därför var ölen här lite mesig för mig. Men funkar i solen på stranden. Och för alla som gillar ljus lager. Vinet, smakade vitt och rosé, var över förväntan. Wifi funkar bra i lobbyn och vissa allmänna utrymmen, inte pool och strand. Vi köpte extra till rummet, fick router till rummet. Gick bra att streama sportsändning och värt kostnaden 200-300 svenska kronor. Vårt enda minus är att hotellet har en ”Save the planet” dekal på rummet som man inte följer. Städarna tycker att det är god service att byta handdukarna oavsett om man hänger upp dem eller inte. Detta har jag upplevt på de flesta resorts och Tropitel är inte ensamma om detta problem. Vi i Sverige är rätt miljömedvetna och vill inte slösa mer vatten än nödvändigt. Möjligt att andra bara ser det som god service att få nya handdukar. Vi hängde upp våra handdukar varje dag men de byttes varje dag ändå. Om man har en miljöpolicy tycker jag att hotellet måste hjälpa all personal att följa den. Jag är väl medveten om att vårflygresa från Sverige och boende på all inclusive är oerhörd påfrestning på miljön i sig. Tack till all personal som bidrag till en skön semester!

 
2019-10-15

Inlägg av 10Skippy Färjestaden, Sverige

Fint hotell men tveksamt om Deturs klassificering 5 stjärnor

Hotellet ligger ensligt men allt som man behöver finns inom hotellets område. All inklusive utbudet och kvaliteten på maten var ett av de bättre som vi har haft på våra semestrar i Egypten (ca 10 st har det blivit). Vänlig och serviceinriktad personal. Animation-teamet var outstanding. Vi var på gymmet varje morgon och det var helt klart bättre än vad vi är vana vid i Egypten. Hotellet har taxiservice och buss-service in till Hurghada, vi använde oss av båda och det fungerade utmärkt. Använde oss även av tvättservicen och även det fungerade utmärkt. Fin pool, stranden var fin och det var gott om solstolar men räkna inte med att det går att bada direkt från stranden. Väldigt långgrunt och stenigt. Lättast är det att gå ut på den långa bryggan. Det som drog ner intrycket för oss är nog rummet och att det var avloppslukt i badrummet med jämna tillfällen.

 
2019-01-02

Inlägg av 322DirkW Jörlanda, Sverige

Trevlig hotell med bra stämning!

God mat, gott om plats vid poolerna, trevlig personal (bara manliga anställda). Fantastisk snorkling från piren (även om det blåser) och helt ok dive-shop. Förstklassig spa. Vårt yngsta barn gillade extra-pool med 3 vattenrutschkanor.