Kundomdömen om Tropitel Sahl Hasheesh

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Mer krydda i maten.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Coralrevet i direkt anslutning till hotellet.
-
Lobby baren var stökigt, fanns inga mysiga ställen att sitta efter kvällsmaten.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


10 av 10

+
Rummet, maten, poolernas antal och uppvärmning
-
1. Behövs inga badskor-ta bort det ur beskrivningen. Man kan bara bada från bryggan. =OK. 2. Hotellet borde ha stora skyltar var toaletter finns vid poolerna. 3. Borde ha stora skyltar att korridorerna är lyhörda och att de som går där efter kl 21 skall tala TYST och ta av högklackade skor

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Fräscht överallt, maten o bakverk fantastisk.
-
barservice i lobbyn ,gav man ingen dricks fick man hämta dricka själv.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Trevligt bemötande och väldigt fräscht
-
Servicen i lobbyn, tydligen räckte det inte med den dricksen vi gav dem för de mer eller mindre brydde sig inte om oss.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Maten fantastiskt god.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-03


8 av 10

+
Läget vid stranden
-
Mkt dålig lukt i sängarna o hotellrummet. Vi fick ingen info om julmiddag som vi hade betalat för, julfesten hade dom dagen innan vi kom. DÅLIGT... Ingen info om att boka bord för nyårsmiddagen heller men vi kom in ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5840 omdömen
Utmärkt
 
4492
Väldigt bra
 
890
Bra
 
271
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2020-03-08

Inlägg av 412aleksandrae Skurup, Sverige

Turkisk restaurang - en dold pärla

Vi stannade på hotellet i en vecka och i överlag är vi väldigt nöjda med vistelsen. Väldigt ljust, rimligt och väl städat rum och badrum både med badkar och separat dusch. Sköna sängar även om de var lite hårda. Balkong för avkoppling med utsikten över poolområdet och Röda havet (rum 4062). Just detta rummet ligger nära lobby baren därför hörde vi rätt mycket i rummet under kvällarna och sent på nätterna. En nackdel med hotellet läge är att det är ca 30 km till Hurghada och taxi tar orimligt mycket betalt. Hotellet har en gratis shuttle buss som går en gång per dag men man får inte så mycket tid innan den går tillbaka. Den måste förbokas eftersom det är en minibuss så tar den inte så många passagerare. Maten i de stora restaurangerna som ingick i all-inclusive var ok men inte någon speciell matupplevelse. Rätt enformig mat trots olika tema och inte alltid tillräckligt varmt. Det finns två temarestauranger som man får välja en gång per vecka när man har all-inclusive. Med den italienska var vi inte alls nöjda. Otroligt dålig service och sådär mat. Mexikanska restauranger bjuder däremot lite på underhållning när varma rätten serveras rykande och pysande och personalen är väldig trevlig och service inriktad. Vår största och bästa upplevelse från hotellet kommer från en nyöppnad turkisk restaurang och sisha bar. Den ingår inte i all-inclusive och från början var vi egentligen ute bara efter en kvällsdrink förre maten i den vanliga restaurangen. Den turkiska restaurangen med en "sky bar" finns högst uppe i sista byggnaden på vänstra sidan om man går mot havet. Vi kom in strax innan solnedgången och frågade i fall vi skulle kunna ta en drink. Det gick bra i baren men jag ville se solnedgången och frågade i fall vi kan sitta ute på balkongen. Inga problem! Dörren öppnades, lilla bordet och fåtöljerna bars ut och plötsligt förvandlades balkongen till en liten lounge med magnifik utsikt över solnedgången. Vi var ensamma på balkongen, det var en fantastisk känsla att komma bort från all sorl i lobby-baren och de stora restaurangerna. Vi satt där länge och verkligen njöt av lugnet och den fina solnedgången. När mörkret har fallit bestämde vi oss att trots vår all-inclusive äta och betala extra på denna restaurang. Och det var verkligen den bästa upplevelsen vi fick på detta hotell! Vi fick frågan i fall vi ville sitta kvar på balkongen eller komma in. Kvällen var så varm och härlig att balkongen kändes helt rätt. Lilla bordet bytes snabbt till ett matbord och fåtöljerna till stolar, mysbelysningen tändes upp. Personalen var super trevliga och hjälpsamma. Duktiga på att rekommendera vin till maten och föreslå mat. Vi började med fantastiska smårätter av meze typ och därefter kom huvudrätter som självaste kocken flamberade framför oss. Super gott och mycket mat så någon plats för en efterrätt fanns det inte. Och där satt vi och njöt av den underbara kvällen. Med måne och klara stjärnhimmel ovanför oss och serveringspersonalen som alltid kom in i rätt ögonblick. Det blev en Lady och Lufsen känsla helt enkelt! Tusen tack till all restaurang- och barpersonal som gjorde denna kväll så oförglömlig. För er som ska till detta hotell, fråga gärna i receptionen efter restaurangen. Det finns ingen skylt och har man inte områdes karta så vet man inte att den ens finns. På torsdagar finns det tydligen en hel kväll med mat och underhållning med magdans, eld mm, men det visste vi inte om. Värt att kolla vilken dag i veckan det är.

 
2020-03-04

Inlägg av S E

Bra hotell!

Vi spenderade en vecka här. Bra service och fint hotell. Vattenparken var rolig. Vill ge ett extra tack till Yasser på the Palms restaurant. Han såg till att allt var perfekt hela tiden, gick den extra milen för att vi skulle trivas vid varje måltid.

 
2020-02-18

Inlägg av Sara1666

Semester

Trevligt bemötande av all personal dock lite smakfattig mat i alla restauranger. Något jobbigt att de försöker sälja på oss skräp saker eller guidade turer. Hotellet är som en labyrint, borde vara mer skyltat.

 
2020-02-10

Inlägg av laniiiee Jönköping, Sverige

Underbart

Ett av de bästa hotellen jag varit på. Ett underbart hotell, personalen var super trevliga och alltid hjälpsamma. Fanns alltid en massa roliga aktiviteter ordnat av hotellet. Rummet var alltid välstädat. Fem stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 
2020-02-02

Inlägg av F8903LMivanl

Fantastisk hotell

+Väldigt fin hotell +skön säng +god mat och dryck +bra gym och pool och spa +väldigt snälla och hjälpsamma personal +24/7 städning på hotellet, helt fantastiskt -ingen Wi-Fi i rummet -inte mycket att välja som vegan men ändå får man det man önskar om man pratar med kocken -jobbigt med alla som går runt poolen och erbjuder spa och dykning -jätte tråkigt med att alla försöker utnyttja dig som turist utanför hotellet, åker man till Egypten så håller man sig i hotellet Finns även Marina Hurghada där finns många restauranger och caféer, även där betalar du extra för service och taxa 😂