Kundomdömen om Tropitel Sahl Hasheesh

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht överallt, maten o bakverk fantastisk.
-
barservice i lobbyn ,gav man ingen dricks fick man hämta dricka själv.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-03


8 av 10

+
Läget vid stranden
-
Mkt dålig lukt i sängarna o hotellrummet. Vi fick ingen info om julmiddag som vi hade betalat för, julfesten hade dom dagen innan vi kom. DÅLIGT... Ingen info om att boka bord för nyårsmiddagen heller men vi kom in ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-01


8 av 10

+
-
Ett större gym behövs.

Bekräftad gäst: 2019-12-27


6 av 10

+
-
Ta bort alla envisa försäljare som inte kan ta ett nej

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Mkt hjälpsam personal, god mat.
-
Planeringen av alla kvällsaktiviteter var alltid försenad, innehållet var undermåligt och ljudnivån var i regel alltid långt över vad barn klarar utan att riskera skador. Fina rum, men genomgående trasiga eluttag som slog blixtar. Det gick som mest 10 minuter mellan säljarna på hotellområdet, spa, dykning, erbjudanden i hotellbutikerna, fotografier etc. Ett hotell som aspirerar på att ha fem stjärnor borde kunna respektera gästernas integritet i högre utsträckning.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


9 av 10

+
Servicen
-
Sängarna, framförallt kuddarna, dom var för hårda

Bekräftad gäst: 2019-12-20


10 av 10

+
Servicen o renligheten
-
För hårda sängar. Enformig mat o väldigt smaklös

Bekräftad gäst: 2019-12-11


10 av 10

+
Måste vara ert mest prisvärda hotell! Så fin service och maten var jättebra. Återkommer gärna till detta hotellet. Vi var inte där under högsäsong, så det var mycket gott om plats på stranden, vid poolen och i restaurangerna. Skönt att inte behöva trängas. Mycket välstädat även utomhus. Vacker trädgård som var synnerligen välskött. Snorklingen längst ut på piren var makalös. Som att simma i världens största akvarium. I övrigt, riktigt bra hotell. Ni som inte varit där, åt dit!
-
Poolen var lite kall....

Bekräftad gäst: 2019-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5400 omdömen
Utmärkt
 
4090
Väldigt bra
 
858
Bra
 
265
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2020-01-21

Inlägg av G9385YOmarinaj

Vår första vistelse i Egypten

Mycket trevligt hotell med väldigt bra service och underbar mat med olika tema varje dag. Vi fick också gå på två olika alacarte resturanger som håller riktigt bra kvalite. Uppvärmda poler, rena fina toaletter där de städar hela tiden. Ett hotell vi gärna kommer till baka till.

 
2020-01-19

Inlägg av steng2020

👍👍👍👍👍

Fantastisk service. God mat och rent👍rummet är ok men jag vill lämna tips när jag lämnar. det är vår fjärde gång i Egypten men det är vår första gång Tropitel sahl hasheesh och säkert inte sista gången

 
2020-01-19

Inlägg av 816margarethan

Tropitel

Vi uppskattar hotel Tropitel som ett utmärkt hotel. Rummet är mycket bra och städningen är mycket bra. Allt är förstklassigt. Maten är fantastisk med stor variation. Servicen är utmärkt. Poolerna är varma och sköna. Tyvärr har det blåst så mycket att vi inte kunnat snorkla i havet.

 
2020-01-03

Inlägg av Brunonettar

Familj resa

Rymliga rum, mycket fina poler och mycket bra vänlig personal. Blåsigt väder när vi var här men allting var bra överlag. Massagen och spat var väldigt fint men bra service. Mycket roliga aktiviteter vid havet. Snorklingen var även väldigt bra

 
2019-12-22

Inlägg av H1663IRcharlotteb

Familj semester

Mycket bra hotell! Trevlig personal och allt övrig toppen! Piren ut mot havet är en upplevelse, ta med snorkel settet och ut och simma. Underhållnings teamet är bra, dock dåliga på svenska reglerna för kubb 😉