1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tropitel Sahl Hasheesh

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 33 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Mycket trevliga omgivningar, blommor och palmer, bänkar och vatten runtom. Strandpromenaden fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


3 av 10

Malin ,
Örnsköldsvik

+
Personalen vid poolerna och att det låg vid ett korallrev.
-
För att räknas som ett 4-5 stjärningt hotell behövs stora förbättrningar. Vi har bilder på hur vårt rum såg ut. Taket höll på astt falla ner. Polerna är på väg att rasa i bitar. Vi hade eluttag somm var ute ur väggen och kablar som var strömförande i vårt rum. Detta är otroligt låg nivå på detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Angela,
Sköldinge

+
poolområdet
-
mer sittplatser i baren utomhus, fanns knappt några

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

J.F,
Lerberget

+
-
Lite dåligt utbud med snacks. Hade uppskattat nåt mer öppet på området/neråt stranden som hade öppet mellan 17.45-18.30 (än bara lobbybaren ) - snackbarerna stängde typ 17.45 fast det skulle vara 18.)

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

,

+
Maten, poolen och rummet
-
Mer och bättre underhållning, bättre sängar de var för hårda

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

,

+
Trevlig personal o väldigt bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


9 av 10

Yvonne,
Stockholm

+
Fint rum, underbar uppvärmd pool. Rent och fint överallt. All grillad mat väldigt god. Roligt med live musik i Mermaid baren, ofta bra sångare.
-
Maten ok, men brödet smakade absolut ingenting. Samma sak med sötsakerna. Man borde ha färre rätter och satsa mera på smak. Skulle gärna se flera egyptiska framträdanden istället för animation team.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Lone,
København

+
Personale, atmosfære, rengøring
-
Skilte på al mad så der undgåes madspild når man får noget på tallerknen man ikke ved er.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Henrik,
Katrineholm

+
Trevlig och hjälpsam personal Även om de inte kunde fixa allt så försökte de. Bad om att få byta rum, inga problem. Dock svårt få till de hårda sängarna
-
Mjukare sängar. Sa till flera gånger men de lyckades inte få dem mjukare. Bad om bäddmadrass men verkar inte som de har sådant. De försökte tillgodose våra önskemål och det ska de ha + för

Bekräftad gäst: 2019-03-07


8 av 10

Dirk,
Stenungsund

+
Fint ställe med bra stämning. Mycket vänlig personal, men det saknas det kvinnliga touch. (Enbart manligt personal)
-
Ljudvolym i matsalarna. Maten har hög kvalitet och presenteras fint. Men tyvärr ekar det salarna så mycket att man inte kan njuta av maten. Det är de (väldigt vänliga) herrar som högljudd dukar av och kala väggar och tak som förstör mattillfällerna. Här finns stor förbättringspotential. Sängarna är för hårda. Hur tänker man???

Bekräftad gäst: 2018-12-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5055 omdömen
Utmärkt
 
3808
Väldigt bra
 
820
Bra
 
254
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
89

5 senaste omdömen

2019-01-02

Inlägg av 322DirkW Jörlanda, Sverige

Trevlig hotell med bra stämning!

God mat, gott om plats vid poolerna, trevlig personal (bara manliga anställda). Fantastisk snorkling från piren (även om det blåser) och helt ok dive-shop. Förstklassig spa. Vårt yngsta barn gillade extra-pool med 3 vattenrutschkanor.

 
2018-11-04

Inlägg av Explore12257244753 Malmö, Sverige

Underbar

Fantastisk hotell, mycket trevlig och hjälpsam personal, underbar utsikt mot havet. Fina coral stränder med många solstolar. Bra underhållningsprogram samt live musik. God stämning. Familjevänlig. Enda som var mindre bra var internet. Varmt rekommenderas!

 
2018-05-02

Inlägg av saricaida16 Malmö, Sverige

Mycket bra, trevlig personal.

Mycket trevlig personal, fräscha rum. Mycket bra mat. Underhållande, fint för både familj och unga par. Bra kundservice, fina stora rum. Fin strand. Fin utsikt, nära till utflykter, mycket omtänksam personal. Fina sevärdheter.

 
2018-04-24

Inlägg av fannyk91 Göteborg, Sverige

Mycket bra!

Det har varit bra mat, roliga aktiviteter och många solstolar. Kan verkligen rekommendera detta! De har städat bra varje dag. Aktivitetsperonalen har mycket energi och är duktiga på att få igång en men samtidigt lämna en ifred om man bara vill njuta av solen.

 
2017-11-05

Inlägg av 208AnnaK

Underbart första besök i Egypten

Jag var här med en son under höstlovet. Vi fick jättebra rum, varsin stor, skön säng med jättebra kuddar. Vårt rum hade balkong med utsikt mot ”bakgatan” där det låg ett ödsligt shoppingcenter (=inga kunder) och mot havet. Stort badrum med både toalett och separat duschkabin. Tv, roomservice, kylskåp, hårtork, telefon, vattenkokare, välfungerande AC. Inga adaptrar behövs. I rummet inger en 1,5 liters vattenflaska per dag och tre en liters läskflaskor per vecka. Vatten kan du hämta i alla hotellets restauranger, barer och kiosker, antingen i glas eller i flaska. Städningen var super, kanske beroende på bra dricksande, men de fylldes på med duschgel, schampo, balsam, body lotion och vatten. Neskaffet missades dock påfyllning av. Vi köpte också wi-fi till rummet för 20 euro för en vecka, helt klart värt det, och det gick att koppla upp 3 devices på det. Annars finns det wi-fi i lobbyn, men det var supersegt. Det finns flera pooler och the main pool är uppdelad i flera delar. Mycket badvänlig. 😊 Rätt bra med platstillgång vid poolerna. Ville du däremot ha en plats nere på den oerhört välskötta stranden fick du gå upp vid sju, hämta ut handdukar med dina handdukstork och paxa stolar. Det fanns både madrass-sängar, vanliga solstolar med golv och gedigna träparasoller och fristående solstolar. Det är väldigt långgrunt och att bada från stranden var i princip omöjligt. Istället gick man ut den på den långa bryggan/piren till en trappa för att bada ute vid hotellets korallrev. Man kunde också gå i och snorkla längst ut, då gick man i från en flytbrygga via en stege. Underbar snorkling! Införskaffa snorklar och cyklop direkt. Eget korallrev med massor av fiskar = lyx! Det blåste rätt bra på stranden varje dag, så är man känslig för blåst kanske man inte vill hit. Det finns några affärer i hotellet där man faktiskt blev jagad för att gå in i och det var ett evigt tjatande om vad man skulle köpa. Massage fanns på stranden, testade vi inte. Gym och spa testade vi inte heller. Vid beach-baren ligger ”Crazy Waves” som anordnar båtturer, ökensafaris och lite annat. Vi åkte på en båttur med dom ut till en ö som de kallade Paradise Island och för snorkling vid ett jättestort korallrev. Den här turen kostade 30 euro per person och tog hela dagen, från 8 till 17. Det var blåsigt och lite virrigt, men en kul upplevelse. Det gick att betala med kort, men inte överallt och lite beroende på hur mycket du handlade för. Maten var bra, fanns alltid något gott och det var inte det där trista all inclusive som det lätt kan bli, de hade lite olika teman varje kväll och bra service. Under vår vecka lyckades vi inte riktigt få koll på hur alla matställen funkade, vi höll oss mest till huvudrestaurangen, lobby-baren, beachbaren och de små kioskerna här och där. I beachbaren serverades ingen mat, men ett litet skjul öppnade vid halv ett - ett och serverade hamburgare, pommes frites, korv, kycklingburgare och kofta, lite olika varje dag. Drinkarna som ingick var ok och varierade beroende på vem som gjorde det. Bar fanns också i vuxenpoolen. Vinet som serverades till maten var ok. Vi testade inte a la carte-restaurangerna, men det ingick en bokning på den italienska och en på den mexikanska. Jättebra hotell på det stora hela. Jag skulle nog inte vilja åka hit med småbarn pga stranden och badandet. Men det fanns ju en hel del barnpooler, så vill man hänga vid dom så är det säkert helt ok. Fanns vattenrutschkanor vid barnpoolområdet. Man ska också vara medveten om att Sahl Hasheesh är ett område enbart uppbyggt för turister, där uppbyggandet har avstannat och det är fullt av halvbyggda hotell och lite spökstadaktigt. Mycket säkerhet, vakt på hotell med pistol och bilar granskas med spegel undertill.