Tropitel Sahl Hasheesh

 • Generöst All Inclusive-utbud
 • Privat strand
 • Pool med vattenrutschkanor

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Med en privat sandstrand och stort, grönskande poolområde erbjuder omtyckta Tropitel Sahl Hasheesh en semester i toppklass. Korallrevet är perfekt för dagens snorkeltur och hotellets pir går långt ut i det kristallklara vattnet. I All Inclusive-utbudet ingår flera restauranger och barer, och sportaktiviteter som tennis och gym.


Rumstyper

Deluxerum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6542 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 25 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta Tropitel är ett stilfullt hotell i Sahl Hasheesh, med en vacker utsikt över Röda havet. Hotellet har en egen sandstrand och poolområdet ligger inbäddat i en grönskande trädgård. Två rymliga pooler varav en är uppvärmd till minst 20 grader vintertid, (pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar och kvällar samt vid dåligt väder) samt en separat barnpool, jacuzzi och en vattenpark med tre vattenrutschkanor. Gillar du att snorkla finns ett korallrev precis vid stranden och hotellets pir tar dig ca 300 meter ut i vattnet där du kan simma fritt. Både vid poolområdet och stranden erbjuds solstolar och parasoller utan kostnad.

Under vistelsen finns flera restauranger och barer att välja bland. Huvudrestaurangerna the Palm och the Waves serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé och du hittar även tre à la carte-restauranger som serverar italienskt, mexikanskt och indiskt. Den indiska restaurangen ingår inte i All Inclusive. Den italienska och asiatiska à la carte-restaurangen är belägna vid stranden. Varje kväll har the Palm ett tema som exempelvis fisk- och skaldjurskväll eller grillkväll. Klädkod i restaurangerna middagstid (propert klädd). Hotellet har även ett orientalisk café med shisha samt flera olika barer.

Vill du hålla dig aktiv erbjuder hotellet ett gym och sporter som beach volley, fotboll och pingis. Här finns även tennis (mot avgift endast på kvällen) och biljard (gratis 1 timme per person per vecka). Vid spaavdelningen erbjuds massage, bastu, hamam och ett urval av ett flertal behandlingar för hela kroppen mot avgift.

För de yngre finns ett lekrum och barnklubb i hotellets regi för de små (4-12 år) samt lekplats. Kvällsunderhållning med live musik. Gratis wifi i receptionen som är öppen dygnet runt. Vill du besökas Hurghadas myllrande marknader, butiker och marina så erbjuder hotellet gratis transfer hit en gång per dag (reservation krävs).

Måltider

All Inclusive samt jul- (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen the Palm, kl. 07.00-10.30.
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen the Palm, kl. 12.30-15.00.
 • Lunch i italienska restaurangen, kl.14.00-16.00.
 • Lunch i mexikanska restaurangen, kl. 14.00-16.00.
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen the Palm, kl. 18.30-21.00
 • Middag i italienska restaurangen, kl. 18.30-20.00/20.30-22.00.
 • Middag i mexikanska restaurangen, kl. 18.30-20.00/20.30-22.00.
 • Obegränsat med lokala drycker, öl, vin och läsk i barerna. Lobbybaren är öppen dygnet runt.
 • En stor flaska vatten till rummet per pers/dag.
 • Tennis (dagtid), 2 timmar per rum/vecka.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Bad i havet kräver badskor.