1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie,
Göteborg

+
Ett väldigt trevligt hotel med atmosfär och trevlig personal. Ett hotel som jag varmt rekomderar om man vill ha lugn och ro men med närhet till staden.
-
Valmöjlighet på kuddar. De som fanns var inte så sköna utan alltför hårda. Även skyddet på utsidan av fläkten kunde åtgärdas då detta slog vid blåst (6av7 nätter) och gjorde så man väcktes på natten.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Nicklas,
Norrköping

+
Trevlig personal, bra stämning, mysigt område. Fina katter :)
-
Kanske lite bättre intromaterial, typ vad man kan beställa på de olika barerna. Och vart Bordiehns restaurangen fanns, den var listad men inte med på kartan. Vi frågade oss fram så det löste sig ju. Väldigt turistig mat, allt var extremt milt kryddat, antagligen för att det skulle passa alla men det vore kul med lite mer smak :)

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Cathrine,
Göteborg

+
Bra sängar. Trevlig personal. God mat
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


8 av 10

Linda,
Karlskrona

+
Korallrevet vid stranden vid hotellet
-
Förbättra kids corner, fler uppvärmda pooler i alls fall vintersäsongen

Bekräftad gäst: 2019-02-27


8 av 10

,

+
Närliggande korallreven och den vackra arkitekturen. Tennis-möjligheterna.
-
Bättre wifi, det funkade knappt alls. Vi hittade aldrig snacksbaren dom enligt Apollis hemsida skulle öppna kl 11.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

Maria,
Furulund

+
Trevlig personal. Bra bad. God mat. Lugnt .
-
Havsutsikt som vi betalade extra för var verkligen inget vidare. Såg rakt in i ett tygtak, och altanen var mörk med stenbänkar. Kunde kvittat med denna extra kostnad, då vi ändå inte kunde se något eller utnyttja altanen. Wi-fi kunde vara bättre.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

Joachim,
Veinge

+
-
Omgivingarna runt hotellet kunde varit finare. Mycket grusvägar, Båtar på trailrar som inte gjorde det särskilt mysigt. Uppställda båtar runt ena stranden osv

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Anne,
Lidköping

+
Allt
-
enda problemet var nog att sängarna var lite hårda

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Erik ,
Säffle

+
Pool o område samt att det fanns att äta hela dagen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-02


9 av 10

Sussanne,
Köpenhamn

+
Läget nära Marinan o Sheraton Street
-
Terrassen är inte värd att kallas terrass Inmurade bänkar..... Soffan placerad så man tittar rskt in i väggen Mörkt rum utan att kunna se ut !!!

Bekräftad gäst: 2019-01-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

707 omdömen
Utmärkt
 
355
Väldigt bra
 
247
Bra
 
55
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-03-04

Inlägg av systerstesso

Arabella Azur

Mycket stort och trevligt hotell med bra rum mycket god mat med omväxlande meny i form av nytt tema varje dag. Fina uppvärmda pooler. Man bor tryggt och allt man behöver finns på hotellområdet. Bankomat finns på hotellet och servicen var mycket bra med trevlig personal dygnet runt

 
2019-03-03

Inlägg av 572erike Säffle, Sverige

Perfekt

Ett superfint hotell med all inclosiv. Fina rum med ac o kylskåp där drickan ingår (vatten o cola) Bra personal och utbud av alla de ting. Pooler finns det 2 större och en barnpool, (tempererade) Enkelt att få taxi in till Hurgada. Fast det finns en hel del butiker utanför i anslutning till hotellet. Rekommenderar detta !

 
2019-01-04

Inlägg av GoPlaces568048

Supernöjda!

Om ni tänker resa till Egypten vid den här tiden! Super varmt 23 g , skönt , varmare i Röda havet 24-25 g än i luften, på dagen! Blåsigt , jätte kallt på kvällen och natten 7-13 g - vi hade päls och varma jackor! Och varma pyjamas när vi sov! Pollen är uppvärmt till 27 gr underbart ! Men om du inte har sol då kan det bara t kläder på dig ! Vi läste på innan så vi var beredda! Fantastiskt med egna koraller vid hotellets trappor! Mycket varmare än i Gran kanariern, speciell i havet, Servicen var den bästa jag upplever efter Thailand , bäst i vad det gäller medelhavs områdena, människorna där vänliga, hjälpsamma, kliniskt ren på hotellet Arabella Azur! 👍👏👏👏👏👏👏 Hamid heter killen som städade - trevlig och underbart ren - nyårs partyn var fantastisk med buffeer och drinkar som vi bara upplevde i Dubaj! Högklass, fin organisation, super gott och väldigt profsigt! đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„ men du har dåligt internet ! Men vist vad bra - för då umgås man mer!

 
2018-01-08

Inlägg av Ann S Sundsvall

Fint hotell med "eget" korallrev.

Fint hotell med bra rum, och är uppbyggt som en by med olika block. Maten har kunnat varit mer varierande. Samma pasta med samma tillbehör varje lunch. Mycket utfyllnad med varma grönsaker, fisken sådär....Dessertbordet var inbjudande, men samma smak på allt, bara sött. Fin snorkling utanför Reefbeach. Plus även för uppvärmd pool. STORT minus för att man kunde betala personalen för att de skulle reservera de bästa solstolarna, både vid poolen och vid revet. Vi uppmärksammade hotellet på detta, hoppas hotelledningen åtgärdar!

 
2017-04-14

Inlägg av Jonas H Kalmar län, Sverige

Bra mat

Bra boende och bättre mat än på Arabia, där vi bott 2 ggr tidigare men testade Arabella denna gång vilket vi inte ångrar. Kommer åka tillbka hit. Bodde vid hamnen vilket var perfekt. Hyrde båt för en dag, och då det ingick mat och största sonen är gluten intolerant trodde vi det skulle bli lite problem men icke dom löste det galant och sonen åt som en häst. :D