1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Magnus,
Hudiksvall

+
Trevlig miljö och snyggt. Fin snorkling direkt utanför hotellet var fantastiskt.
-
Skulle vara trevligt med 50% kvinnor och 50% män i personalen. Det blir en konstig känsla för våra kvinnor att det bara är män som jobbar där. Längre strandpromenad. Skulle vara intressant att veta mer om Hurghada, vattentillgång, el, sopor, människors liv mm.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


7 av 10

,

+
Byggnaden, läget
-
Maten är dålig och serveringspersonalen i restaurangen är direkt otrevlig på en rent chockerande nivå.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Karin,
Höör

+
Personalen!!! Närheten till hav och pool. Snyggt och rent om man bortser från området runt dykcentret, där det låg fimpar i hundratal på marken. Nyårsfirandet var trevligt och på buffén fanns något för alla. Man ville dock testa allt :)
-
Wi-Fi var katastrof! Måste vara prio 1 att se till att detta fungerar på alla rum samt övriga utrymmen. Rummen behöver moderniseras och fräschas upp eftersom de känns lite slitna. Annars rent, snyggt och bra skött av personalen. Det kunde vara bra om shoppingstället utanför hotellet kunde informeras om att vi skandinaver inte handlar någonting och vi inte får gå runt i fred och titta först. Dessa affärsidkare kommer att tjäna mycket mer pengar då! Lite större variation på frukostbuffén hade inte heller skadat, men för övrigt var maten god och vällagad.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


5 av 10

Marianne,
Mölndal

+
Bra mat förutom 2 kvällar, Chefs night innehöll 2?leverrätter, 2 fisk och en dålig kyckling. International var också dålig.
-
INTERNET! INTERNET! INTERNET! Gymmet!

Bekräftad gäst: 2019-01-03


7 av 10

Ann-Marie,
Landskrona

+
Personal, service, trevligt bemötande
-
Något mörka rum pga färgade fönsterrutor (gul,grön,brun) inget dagsljus kom in. Många hotellgäster blev magsjuka, ansåg inte reseledaren tog detta på allvar.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


7 av 10

Jan,
Wellbo

+
Servicen var perfekt Bra underhållning Gillade hela den asymmetriska byggnads-strukturen
-
Dom ska nog fixa så att fåglar inte kommer in i matsalen,för de är smittspridare av dignitet.Detta var vår första gång i Egypten och folk har rekommenderat oss att stanna och äta på resorten.Trots detta blev 4 av 5 familjemedlemmar magsjuka. Även många andra medresenärer blev sjuka.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


5 av 10

Erene,
Västra Frölunda

+
Man får väl det man betalar för. Vackra byggnader.
-
Har varit på detta hotell 3 ggr tidigare. En klar försämring. Återvänder aldrig mer hit. Vi blev magsjuka inte bara jag utan sondotter och flera medresenärer. Det har jag aldrig varit med om tidigare och då har jag varit i Egypten sedan 2000, nästan varje år.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Eva,
Landskrona

+
Lugnt och stilla
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


7 av 10

Rose-Marie,
Skövde

+
Trevlig personal och de var inte så påstridiga. Tänker framförallt på personalen på friskvårdscentret. Underbar massage
-
Se över era guider på utflykterna. Jag var med om mardrömsresan till Luxor den 25 december. Det var den otrevligaste utflykt jag någonsin gjort. Jag har reklamerat. Att msn kan lämna kvar en barnfamilj utan att märka det spred en otrevlig atmosfär i hela gruppen och ännu fler misstag. Låt inte fler resenärer få uppleva detta

Bekräftad gäst: 2018-12-27


8 av 10

Iréne,
Klippan

+
Rent och fräscht. Trevlig personal. Julbuffén blev en positiv överraskning. så fint anordnat
-
se till att ingen kan förboka solsängar. är inte ok att boka en säng o sen inte komma till den förrän två tre timmar senare.

Bekräftad gäst: 2018-12-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

664 omdömen
Utmärkt
 
328
Väldigt bra
 
235
Bra
 
52
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-01-04

Inlägg av GoPlaces568048

Supernöjda!

Om ni tänker resa till Egypten vid den här tiden! Super varmt 23 g , skönt , varmare i Röda havet 24-25 g än i luften, på dagen! Blåsigt , jätte kallt på kvällen och natten 7-13 g - vi hade päls och varma jackor! Och varma pyjamas när vi sov! Pollen är uppvärmt till 27 gr underbart ! Men om du inte har sol då kan det bara t kläder på dig ! Vi läste på innan så vi var beredda! Fantastiskt med egna koraller vid hotellets trappor! Mycket varmare än i Gran kanariern, speciell i havet, Servicen var den bästa jag upplever efter Thailand , bäst i vad det gäller medelhavs områdena, människorna där vänliga, hjälpsamma, kliniskt ren på hotellet Arabella Azur! 👍👏👏👏👏👏👏 Hamid heter killen som städade - trevlig och underbart ren - nyårs partyn var fantastisk med buffeer och drinkar som vi bara upplevde i Dubaj! Högklass, fin organisation, super gott och väldigt profsigt! đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„ men du har dåligt internet ! Men vist vad bra - för då umgås man mer!

 
2018-01-08

Inlägg av Ann S Sundsvall

Fint hotell med "eget" korallrev.

Fint hotell med bra rum, och är uppbyggt som en by med olika block. Maten har kunnat varit mer varierande. Samma pasta med samma tillbehör varje lunch. Mycket utfyllnad med varma grönsaker, fisken sådär....Dessertbordet var inbjudande, men samma smak på allt, bara sött. Fin snorkling utanför Reefbeach. Plus även för uppvärmd pool. STORT minus för att man kunde betala personalen för att de skulle reservera de bästa solstolarna, både vid poolen och vid revet. Vi uppmärksammade hotellet på detta, hoppas hotelledningen åtgärdar!

 
2017-04-14

Inlägg av Jonas H Kalmar län, Sverige

Bra mat

Bra boende och bättre mat än på Arabia, där vi bott 2 ggr tidigare men testade Arabella denna gång vilket vi inte ångrar. Kommer åka tillbka hit. Bodde vid hamnen vilket var perfekt. Hyrde båt för en dag, och då det ingick mat och största sonen är gluten intolerant trodde vi det skulle bli lite problem men icke dom löste det galant och sonen åt som en häst. :D

 
2017-04-09

Inlägg av Nicklas A

Fantastisk Personal.

Vi gjorde vår resa 30mars-7april 2017 Vi hade ett rum i D-blocket och är mycket nöjda. Vi kommer återvända nästa år igen. Personalen var glad och trevlig. Ger man ett leende så får man ett tillbaka. Inget behov av dricks men det uppskattas. Maten var kanon. Snubben som steker omelett på beställning varje frukost va guld värd. Pizzabagaren som fixade mellanmål varje dag ska ha en extra omtanke. Behöver du något spec så snacka med kökspersonalen så ordnar de det. Inga problem alls. Poolerna var helt okej. Skönt med en bar i poolen så man kan sitta i svalkan med ölen då det kan bli bra hett här nere. Det "lilla" korallrevet vid reef bar var helt underbart. Går att spendera timmar med snorkel och cyklop där. Glöm inte att ta med en actionkamera!!! Ta en dagstur med någon av båtarna i den "lokala" hamnen på hotellet. Billigt. Vi var ute en hel dag 8:30-16:10 och då ingick det lån av snorkel osv. Mat o dryck på båten. Dykning vid 3 rev och transport in till Paradisön för lite solning i sanden. Och vi lyckades hitta delfiner i det fria som vi kunde simma med. Det ända minuset är det fria Wi-Fi som finns i lobby området. Helt galet överbelastat. Det bore bättre att ha fritt Wi-Fi på hela området för då hade det inte blivit lika trögt på kvällen som nu när ALLA ska kolla nyheter o surfa o ringa hem. Men det fungerar men med måtta.

 
2016-12-07

Inlägg av Cepke_gol_sklmngrr Uppsala, Sverige

charmigt hotell

Jag bodde på hotellet 3-10/11 2016. Hotellet är lite likt en labyrint men man lär sig genvägarna efter bara en dag. Rymligt, öppet och stort; hotellet är väldigt fint, känns egyptiskt med alla fina detaljer, växter och arkitekturen är väldigt charmig. Det finns två poolområden. 2-3 strandutrymmen. Hotellet är inte världens bästa lyx, men duger gott och väl. Det finns mycket som man kan få mot en billig peng (läkare, spa tex.) Rummen är också egyptiskt inspirerade, vilket vi tyckte om. Maten är ganska smaklös, annars väldigt bra variation. Personlen är helt fantastisk och likså entertainmentgänget. Poolhanddukar ingår i all inclusive. Jag fyllde år under resan och jag måste tillägga att hotellet gjorde min dag oförglömlig, jag blev uppvaktad med livemusik och tårta på resturangen och senare en liten present av underhållningsteamet. Stort tack! Kommer definitivt åka tillbaka. Wi-Fi är värdelöst, fungerar bara i lobbyn och fungerar knappt där heller pga alla gäster sitter där samtidigt. Gå ut och njut istället för att sitta framför mobilen!