Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 228 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Emilie,
Ystad

+
Riktigt fint rent visuellt, UNDERBAR personal som alltid var hjälpsamma och ville skoja med en. Fantastiskt vatten runt om kring hotellet. Det var även bra att man kunde beställa frukost, trots att kl bara var halv 3 på morgonen när vi skulle åka, samt att dom fixade taxi åt en vilket kändes jätte tryggt
-
Maten på restaurang Obba var båda gångerna vi var där väldigt torr. Men det som var riktigt dåligt var utbudet av snacks och drinkar. Den enda cocktailen som ingick i all inclusive var någon lågbudget/oinspirerad blandning av 2 olika juicer, Rom och grenadin. Efter en vecka kom där ut en till meny för drinkar, men inget av det var inkluderat. Enligt hemsidan stod det åxå fri tillgång till snacks mellan vissa tider, jo visst.. Men när den enda snacksen är pizza (som visserligen var väldigt god) och nån form av "bullburgare" med torra pommes på min beach så kände jag mig faktiskt ganska lurad. Glassen som serverades vid Oasis var också under all kritik och var oftast inte ens riktigt frusen så den var mer som att dricka milkshake. På det smakade den billigt och konstgjord. Läsken var ofta blaskig, som att dom hade för lite smaksättning och för mkt vatten

Bekräftad gäst: 2019-11-17


8 av 10

Bo,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-13


7 av 10

Jonas,
Varberg

+
""
-
Gymmet var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Fatena Julie,
Västra frölunda

+
Trevligt personal
-
A/c loter mycket den ligger i hyllan i sängen

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Jerker,
Skövde

+
"rymligt
-
ljust, ",""

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Anette,
Yxlan

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Isabella,
Grevie

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Emelie Therese,
Uddevalla

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Robert Torgny,
Bunkeflostrand

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


1 av 10

Carina,
Bålsta

+
BRa personal i restaurangen
-
Behandlingen av gästerna måste verkligen bli bättre. Att man så utstuderat lägger all prioritering på sina Tyska gäster är helt obegripligt för oss från Sverige. Även om vi är få och ett litet land så är våra driks Euro lika mycket värda som Tyskarnas

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

796 omdömen
Utmärkt
 
408
Väldigt bra
 
271
Bra
 
62
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-04-05

Inlägg av ake_h_oberg Varmdo, Sverige

Femte gången, och det blir fler.

Vill egentilgen inte tipsa om detta, kanske blir svårare att hitta resor i framtiden då. Ett lugnt trevligt ställe. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det. Det är ganska skryngligt uppbyggt men mycket charmigt. Personalen är underbar, rummen är helt ok. Sängarna är bra, enkel AC, Kyl, bra bad/Wc. Helt ok utan någon jättelyx. Gästerna är mest lite äldre - vilket ger en ganska lugn och avslappnad stämning. Många är stamgäster och återkommer ofta.

 
2019-03-04

Inlägg av systerstesso

Arabella Azur

Mycket stort och trevligt hotell med bra rum mycket god mat med omväxlande meny i form av nytt tema varje dag. Fina uppvärmda pooler. Man bor tryggt och allt man behöver finns på hotellområdet. Bankomat finns på hotellet och servicen var mycket bra med trevlig personal dygnet runt

 
2019-03-03

Inlägg av 572erike Säffle, Sverige

Perfekt

Ett superfint hotell med all inclosiv. Fina rum med ac o kylskåp där drickan ingår (vatten o cola) Bra personal och utbud av alla de ting. Pooler finns det 2 större och en barnpool, (tempererade) Enkelt att få taxi in till Hurgada. Fast det finns en hel del butiker utanför i anslutning till hotellet. Rekommenderar detta !

 
2019-01-04

Inlägg av GoPlaces568048

Supernöjda!

Om ni tänker resa till Egypten vid den här tiden! Super varmt 23 g , skönt , varmare i Röda havet 24-25 g än i luften, på dagen! Blåsigt , jätte kallt på kvällen och natten 7-13 g - vi hade päls och varma jackor! Och varma pyjamas när vi sov! Pollen är uppvärmt till 27 gr underbart ! Men om du inte har sol då kan det bara t kläder på dig ! Vi läste på innan så vi var beredda! Fantastiskt med egna koraller vid hotellets trappor! Mycket varmare än i Gran kanariern, speciell i havet, Servicen var den bästa jag upplever efter Thailand , bäst i vad det gäller medelhavs områdena, människorna där vänliga, hjälpsamma, kliniskt ren på hotellet Arabella Azur! 👍👏👏👏👏👏👏 Hamid heter killen som städade - trevlig och underbart ren - nyårs partyn var fantastisk med buffeer och drinkar som vi bara upplevde i Dubaj! Högklass, fin organisation, super gott och väldigt profsigt! 💥💥💥💥💥💥💥 men du har dåligt internet ! Men vist vad bra - för då umgås man mer!

 
2018-01-08

Inlägg av Ann S Sundsvall

Fint hotell med "eget" korallrev.

Fint hotell med bra rum, och är uppbyggt som en by med olika block. Maten har kunnat varit mer varierande. Samma pasta med samma tillbehör varje lunch. Mycket utfyllnad med varma grönsaker, fisken sådär....Dessertbordet var inbjudande, men samma smak på allt, bara sött. Fin snorkling utanför Reefbeach. Plus även för uppvärmd pool. STORT minus för att man kunde betala personalen för att de skulle reservera de bästa solstolarna, både vid poolen och vid revet. Vi uppmärksammade hotellet på detta, hoppas hotelledningen åtgärdar!