Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
många bra badplatser och att det var nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-21


8 av 10

+
Närheten till det mesta, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
Trevlig personal, rent rum
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


8 av 10

+
Victor på Apollo och servicen från de anställda
-

Bekräftad gäst: 2022-03-15


8 av 10

+
Läget vid vattnet. Säkerheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-15


8 av 10

+
Allt
-
Aqua

Bekräftad gäst: 2022-02-15


9 av 10

+
Rent och fräscht med trevlig och hjälpsam personal.
-
Riktiga extrasängar i rummen.

Bekräftad gäst: 2022-01-27


10 av 10

+
Snorkling
-

Bekräftad gäst: 2022-01-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1255 omdömen
Utmärkt
 
780
Väldigt bra
 
330
Bra
 
81
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2022-05-18

av Schannie G Broby, Sverige

Det finns inget bättre än detta.

Rent och snyggt, trevlig personal i vanlig ordning. Receptionisterna, bagagebärarna, städpersonalen, poolskötarna, servitörer i barerna och restaurangerna är klanderfria. Vid problem varhelst det skulle uppstå åtgärdas det omgående, av alltid leende personal. Från hotellets egen pir tar du 3 steg ner för trappan och en fantastisk undervattensvärld uppenbarar sig när du snorklar eller dyker i Röda Havet. En promenad in till stan tar ca 30 minuter, taxifärd ca 10 minuter som dessutom ger dig en vän som alltid står till din tjänst vid behov. Vi är återkommande gäster och kommer även att vara så i fortsättningen.

 
2022-04-18

av 608matildat

Semester

Mycket bra hotell, god service, bra bemötande. Bra mat genomtänkt inte överdådigt utan lagom och klimatsmart. Rummen bra, luftkonditioneringen. Bra aktiviteter för stora och små. Inte så mycket mindre barn vilket vi uppskattar. Kan varmt rekommenderas 🥰

 
2022-01-06

av 294sagas

Inte alls som förväntat

Som svensk blev man inte alls lika bra bemött som en rysk eller tysk, som tur hade jag mina vänner som kunde arabiska och pga av de blev vi lite bättre bemött. Ingen omväxlande mat. Hotellet har ingen alls information om resebolgatet man åkte med (apollo) Det fanns ingen bra täckning/wifi de mesta dels av hotellet, vilket gjorde att de va svårt att få info själv. Rummen va väldigt mörka, med dålig ventiliation, många av sakerna fungerade inte i rummet tex telefonen och tv kontrollen. De finns ej roomservice. De e äldre eller stammisar som åker till detta hotellet, så om man vill ha en lugn semester och inte har höga förväntningar, åker man dit.

 
2019-04-05

av ake_h_oberg Varmdo, Sverige

Femte gången, och det blir fler.

Vill egentilgen inte tipsa om detta, kanske blir svårare att hitta resor i framtiden då. Ett lugnt trevligt ställe. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det. Det är ganska skryngligt uppbyggt men mycket charmigt. Personalen är underbar, rummen är helt ok. Sängarna är bra, enkel AC, Kyl, bra bad/Wc. Helt ok utan någon jättelyx. Gästerna är mest lite äldre - vilket ger en ganska lugn och avslappnad stämning. Många är stamgäster och återkommer ofta.

 
2019-03-04

av systerstesso

Arabella Azur

Mycket stort och trevligt hotell med bra rum mycket god mat med omväxlande meny i form av nytt tema varje dag. Fina uppvärmda pooler. Man bor tryggt och allt man behöver finns på hotellområdet. Bankomat finns på hotellet och servicen var mycket bra med trevlig personal dygnet runt