Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 140 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Byggnaderna, poolerna.
-
Mer variation i maten.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
Miljön kring poolområde och strand. Hotellet är lugnt och fredat från säljare.
-
Främst avseende krav på klädkoder i matsalen motsvarande ett 3+ hotell.

Bekräftad gäst: 2024-03-30


5 av 10

+
Personalen var väldigt hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


10 av 10

+
Vänlig personal. Lugnt vid vår Reef Beach, utan musik, bara vågskvalp alldeles intill. Bra snorkling direkt. Bodde i rum 225, alldeles intill. Det bästa för oss. Hotell-katterna tas om hand och är väldigt mysiga. Hotellet är så vackert byggt, en fröjd att titta på. Först fick vi rum 137 med trappor inne! Hur kan man ge ett gammalt par 78 respekt 76 år, ett sådant rum??? Vi hade önskat rum 224, både per Mail och hos Apollo. Som tur var fick vi byta rum dagen efter till 225. Det var bra.
-
Ge inte gammalt folk rum som har flera trappor inne i rummet. Det är som gjort för att ramla och bryta ben eller handleder. Annars var vi väldigt nöjda.

Bekräftad gäst: 2024-03-30


10 av 10

+
Den vackra miljön den goda maten vänliga människor/personal
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


10 av 10

+
Den mysiga uppbyggnaden med en Marockansk inspiration var så mysigt. Har legat 2 ggr på granhotellet. Men kommer vi tillbaka till Hurghada så ska vi ligga på detta hotell.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-23


9 av 10

+
Trevlig atmosfär.
-
Alla vill ha dricks

Bekräftad gäst: 2024-03-23


7 av 10

+
Närheten till allt o revet
-
Vi hade beställt resa för 7. Vi fick 6 bäddar först!!?? Hemska lakan

Bekräftad gäst: 2024-03-16


8 av 10

+
Närheten till mat och bad
-
Mörkt hotellrum, enkelsängar istället för dubbelsäng. Hög ljudnivå i restaurangen , trångt vid borden. I den Italienska restaurangen var det lugnare men ingen havsutsikt.

Bekräftad gäst: 2024-03-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1896 omdömen
Utmärkt
 
1332
Väldigt bra
 
396
Bra
 
91
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2024-04-30

av Anwar D

Jätte bra

Maten är god, bra personal snälla allihopa och hjälpsamma. Ger bästa tips på vad man kan göra utanför hotellet och in i centrala Hurghada.

 
2024-03-25

av Duvebacken Hova, Sverige

Underbart vackert och utmärkt hotell

Ett utmärkt trevligt hotell i Marockansk stil. Personalen är glada och trevliga. Städningen kan variera men om man säger till i receptionen att man inte är nöjd blir det omedelbart ordning på detta resten av veckan. Mycket god mat och dryck. Tillgång till flera restauranger. 2st härliga poolområden. Tyvärr har sandstranden fått maka på sig lite p g a marinan för alla dykarbåtar. Det finns dock flera fina rev så utflykt för snorkling är inte nödvändig. Men flygplatsen är som att komma tillbaka till flygplatser på 1960-talet. Här råder maktmissbruk, inget intresse, dålig service och en människosyn som genomsyrar tyvärr det land man befinner sig i. Detta måste man vara beredd på om man ska resa till Hurghada.

 
2024-03-08

av noorelh Linköping, Sverige

Otroligt nöjda! Vi är tillbaka nästa år

Vi var här förra året och det finns en anledning till att vi ville komma tillbaka. Otroligt nöjd med den här resan. Trevlig och hjälpsam personal. lugnt och tryggt. Bra shower på kvällarna och många olika aktiviteter på dagarna. Vi har fyra personer, tre tjejer 22-30 år och vår mamma som är över 50 år. Så hotellet passar alla åldrar enligt mig. Vi kommer tillbaka nästa år😀

 
2024-01-25

av HansEriksson21

Nice hotel with kind and helpful personal

Hotellet och värmen var väldigt bra. Väldigt fint vatten! Animation teamet med ett gäng ungdomar var väldigt trevliga och hjälpsamma speciellt Barckley. Väldigt fin och snäll kille! De håller shower och aktiviter och är runt en hela tiden och är hjälpsamma

 
2024-01-25

av Narim U

Arabella azur

Hotellet var större än förväntat, fanns barer på många platser. Polarna var varma och stora, fin strand. Mycket aktiviteter för alla åldrar. God mat och nära till stan. Underbar service av personalen, man fick mycket hjälp och de var mycket sociala. En specefikt ungdom som hette Barckley hjälpte oss mycket och tog oss på roliga aktiviteter. Han var mycket omtyckt bland de boende.