Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
många bra badplatser och att det var nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-21


8 av 10

+
Närheten till det mesta, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
Trevlig personal, rent rum
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


8 av 10

+
Victor på Apollo och servicen från de anställda
-

Bekräftad gäst: 2022-03-15


8 av 10

+
Läget vid vattnet. Säkerheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-15


8 av 10

+
Allt
-
Aqua

Bekräftad gäst: 2022-02-15


9 av 10

+
Rent och fräscht med trevlig och hjälpsam personal.
-
Riktiga extrasängar i rummen.

Bekräftad gäst: 2022-01-27


10 av 10

+
Snorkling
-

Bekräftad gäst: 2022-01-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1423 omdömen
Utmärkt
 
935
Väldigt bra
 
339
Bra
 
83
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2022-09-27

av TaraK1081

Semster

Hej Det var väldigt trevligt personal riktigt gått mat hotellet var rent så snälla personal och trevliga Vi rekommenderar alla som vill njuta och koppla av att ni bokar eran semester hos Arabella Azur hotel

 
2022-09-27

av tarakasems

Semster

Hej ’ Det var fantastiskt bra hotel , väldigt fint ställe riktigt gott mat ,så trevligt personal och snälla hotellet är så rent och fint allt va otroligt mycket fint jag och min man hade en riktigt semester hos dem Vi vill tackar alla som jobbar i dena hotellet

 
2022-05-18

av Schannie G Broby, Sverige

Det finns inget bättre än detta.

Rent och snyggt, trevlig personal i vanlig ordning. Receptionisterna, bagagebärarna, städpersonalen, poolskötarna, servitörer i barerna och restaurangerna är klanderfria. Vid problem varhelst det skulle uppstå åtgärdas det omgående, av alltid leende personal. Från hotellets egen pir tar du 3 steg ner för trappan och en fantastisk undervattensvärld uppenbarar sig när du snorklar eller dyker i Röda Havet. En promenad in till stan tar ca 30 minuter, taxifärd ca 10 minuter som dessutom ger dig en vän som alltid står till din tjänst vid behov. Vi är återkommande gäster och kommer även att vara så i fortsättningen.

 
2022-04-18

av 608matildat

Semester

Mycket bra hotell, god service, bra bemötande. Bra mat genomtänkt inte överdådigt utan lagom och klimatsmart. Rummen bra, luftkonditioneringen. Bra aktiviteter för stora och små. Inte så mycket mindre barn vilket vi uppskattar. Kan varmt rekommenderas 🥰

 
2022-01-06

av 294sagas

Inte alls som förväntat

Som svensk blev man inte alls lika bra bemött som en rysk eller tysk, som tur hade jag mina vänner som kunde arabiska och pga av de blev vi lite bättre bemött. Ingen omväxlande mat. Hotellet har ingen alls information om resebolgatet man åkte med (apollo) Det fanns ingen bra täckning/wifi de mesta dels av hotellet, vilket gjorde att de va svårt att få info själv. Rummen va väldigt mörka, med dålig ventiliation, många av sakerna fungerade inte i rummet tex telefonen och tv kontrollen. De finns ej roomservice. De e äldre eller stammisar som åker till detta hotellet, så om man vill ha en lugn semester och inte har höga förväntningar, åker man dit.