Kundomdömen om Arabella Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 177 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mysigt och fint. Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-17


9 av 10

+
Helhetsintrycket och varierad buffé där man alltid hittade något som föll i smaken
-
Bättre wifi, trots att man var i allmänna områden var uppkopplingen till och från dålig.

Bekräftad gäst: 2024-02-10


8 av 10

+
Personalen maten havet
-

Bekräftad gäst: 2024-02-10


9 av 10

+
-
Hade gärna sett att man kunde få ta dryck själv på buffen, ibland han man äta upp innan drycken kom och ibland kom den inte alls

Bekräftad gäst: 2024-02-10


10 av 10

+
Familjärt. Arkitekturen på hotellet.Trevlig personal. Servicen var jättebra behövde inte ”betala” för att få service. Det brukar man behöva på andra hotell i Egypten.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-10


7 av 10

+
Hotellet var fint utvändigt, med vackra byggnader från utsidan.
-
Vi reste med två barn som skulle bo i ett nästan trasigt dubbelsäng. Ena barnet fick sova med oss eftersom det fanns risk att sängen skulle ge vika. Maten måste bli bättre och internationella teman på maträtter är skrattretande för den som rest tidigare. Personalen får sluta tigga pengar för allt.

Bekräftad gäst: 2024-02-10


9 av 10

+
Läget vid havet. Lugnt och mysigt hotell med bra service. Man verkligen kunde slappna av.
-
Maten var lite tråkig. Ungefär samma med en liten twist. Man vågade kalla "risoto" kokt ris på den "internationella" kvällen. Samma riset som kvällen innan på "asiatiska" kvällen. Man kunde alltid hitta något att äta som smakade bra. Men det mesta var ganska smaklöst. Fisk överkokt/överstekt. Tråkig mat delvis kompenserades med bra servive. Speciellt om man gav en liten peng för personalen.

Bekräftad gäst: 2024-02-03


10 av 10

+
Snyggt, trevlig personal, god mat, olika valmöjligheter på mat och dryck, nära till stränder, utflyktsbåt, gym, hammam, massage, skönhetssalong.
-
Rökte inomhus i baren, incheckning väldigt trög trots de väntat på oss i många timmar. Sandigt golv i rummet.

Bekräftad gäst: 2024-01-27


2 av 10

+
Det såg fint ut. Men starka dofter.
-
Dom reparerade och målade när det var sol och bad. Om man inte gav mutor/ dricks fick man ingen servic och knappt få en drink.

Bekräftad gäst: 2024-01-27


9 av 10

+
Personalen
-
En smidigare incheckning på hotellet vid ankomst

Bekräftad gäst: 2024-01-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1706 omdömen
Utmärkt
 
1158
Väldigt bra
 
379
Bra
 
91
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2024-01-25

av HansEriksson21

Nice hotel with kind and helpful personal

Hotellet och värmen var väldigt bra. Väldigt fint vatten! Animation teamet med ett gäng ungdomar var väldigt trevliga och hjälpsamma speciellt Barckley. Väldigt fin och snäll kille! De håller shower och aktiviter och är runt en hela tiden och är hjälpsamma

 
2024-01-25

av Narim U

Arabella azur

Hotellet var större än förväntat, fanns barer på många platser. Polarna var varma och stora, fin strand. Mycket aktiviteter för alla åldrar. God mat och nära till stan. Underbar service av personalen, man fick mycket hjälp och de var mycket sociala. En specefikt ungdom som hette Barckley hjälpte oss mycket och tog oss på roliga aktiviteter. Han var mycket omtyckt bland de boende.

 
2024-01-15

av Villemo L

Jättefint hotell!

Jättefint hotell med bra service, helt okej utbud av mat och snacks. Det finns något för alla både gällande mat men även aktiviter. Det finns mycket utflykter men även aktivitet på hotellet som olika sporter och lekar. Big ups till Bakri som jobbar med aktiviter!

 
2023-11-05

av Karin B

Bra hotell med goda möjligheter att snorkla

Ett familjärt hotell med mycket vacker arkitektur . Maten var vällagad och allt var fräscht . Personalen var omtänksamma och trevliga. Bra båtturer vid hotellet. Det stora pluset var ett trevligt och välbevarat korallrev som vi snorklade på dagligen. Vi kommer absolut välja samma hotell igen.

 
2023-10-07

av Schannie G Broby, Sverige

Tack för oss 😎

Jag blev snopen när JAG blev ombedd att vänta på managern. Jag skulle tacka honom för att jag fick rummet jag önskade efter mail kontakt. Jag fick alltså tacka för att jag fick komma till just deras hotel.