Vila Galé Collection Palácio dos Arcos

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos är ett renoverat palats från 1600-talet. Här kan du koppla av i poolen och på hotellets spa. Stranden och Paco de Arcos centrum ligger inte långt bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 471 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har behållit sin charmiga stil från 1600-talet och här kan man ana husets storhet såg ut för länge sedan. Hotellet består av en gammal del där de flesta av hotellets faciliteter ligger och en nyare del där Apollos rum ligger. På hotellet finns ett vackert kapell som står i kontrast till den moderna byggnad som finns ovanför poolområdet. Hotellet har stora gräsmattor som ringar in poolen och den separata barnpoolen. Du kan äta gott i hotellets restaurang och koppla av i hotellets fina spa.

En pool med utsikt mot havet, gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Här finns också en separat barnpool med rutschkanor och en lekpark för de minsta barnen

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har en restaurang och två barer. I restaurangen kan du äta frukost, lunch och middag. Bar och poolbar (öppen april-september).

I hotellets spa finns en härlig inomhuspool som får nyttjas gratis av alla, samt bastu, ångbastu och jacuzzi med åldersgräns 16 år. Vilstolar vid poolen. Obligatorisk badmössa i poolen. Gym. Skönhetsbehandlingar, mot avgift.

Reception dygnet runt. Gratis wifi över hela hotellet. Parkering, mot avgift. Tvättservice, mot avgift. Genomfartstrafik.

400 meter till den lilla stranden Velha och centrum av Paco de Arcos, 1 kilometer till den större stranden Caxias och 17 kilometer till Lissabon med bil.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension finns mot tillägg.