Rumstyper på VIDAMAR Resort Madeira

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng eller bäddsoffa. Platt-tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger). Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerummen, som är belägna på våning 5-9, består av två sovrum, ett med två separata sängar och ett med en dubbelsäng kombinerat med vardagsrumsdel. Platt-tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger). Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.

Sviter

Rymliga sviter bestående av ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med sittgrupp. Sviterna är belägna på våning 9 eller 10. Platt-tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var sviten ligger). Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i egen säng.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.