Kundomdömen om VIDAMAR Resorts Madeira - sommar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 398 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Kan inte komma på något negativt! Allt var bra!
-

Bekräftad gäst: 2023-04-18


10 av 10

+
Allt var bra.
-
Endast en sak, otydlig skyltning om hur man lämpligt hittar till tex poolområde, samt att gången mellan de 2 hissarna till poolområde är lite läskig att gå i pga halkrisk.

Bekräftad gäst: 2023-04-18


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-04-18


10 av 10

+
Att det fanns allt, som vi var intresserade av, god mat, fina saltvattenpooler, gympa, spa, gym, musik, fint rum och fin balkong med utsikt. Mycket trevlig och tjänstvillig personal.
-
De levde upp till allt, över förväntan.

Bekräftad gäst: 2023-04-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-17


9 av 10

+
Trevlig rent och fint Nära till stan
-
Gymmet var ganska litet och träningsrummet på hotellet låst. Jag hade velat träna mer på egen hand med yoga via app vilket hade funkat om man kunde låsa upp dörren.

Bekräftad gäst: 2023-04-11


8 av 10

+
Låg nära centrum men ändå en bit ifrån. Rent och fräscht. Många pooler.
-

Bekräftad gäst: 2023-04-11


8 av 10

+
Tillgången till havet och frukosten.
-
Dålig information om träningspassen. Ingen information om att vissa behövde förbokas och det var inställt två dagar.

Bekräftad gäst: 2023-04-11


8 av 10

+
Bäst mat i pool restaurangen Fina rum med härlig utsikt och balkong Bra träningspass , zumba
-
Buffé är buffé, väldigt lika alla dagar men fint och bra hotell Jag hade också önskat att träningspassen och vattengymnastik var utomhus

Bekräftad gäst: 2023-04-11


5 av 10

+
Läget, städningen samt storleken på rum.
-
AC-anläggningen fungerade inte och höll oss vakna i två nätter. Sedan fick vi byta rum. Vi fick ingen kompensation för utebliven sömn och att ha kommit för sent till utflykt. Slängda handdukar byttes inte ut, fast de låg på golvet. Stressad nonchalant personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2023-04-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3782 omdömen
Utmärkt
 
2283
Väldigt bra
 
1127
Bra
 
265
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2023-02-12

av shjalte Falun, Sverige

Lungt och skönt i februari

Lugnt och skönt nu i februari. Gott om platser att umgås på utan att behöva sitta på rummen. Frukost och buffén var bra, mycket att välja på. Tyvärr så var polerna lite kalla nu i februari så den en vi använd var inomhus polen. Riktigt bra att den finns en riktig infart så man slipper stå ute vid den hårt trafikerade vägen när man skall ut på äventyr.

 
2022-08-06

av carina189852 Stockholm, Sverige

Härlig höstresa

Vi åkte i mitten på november, överraskande att det var så varmt, kändes som svensk sommar. Härligt hotell, men det märks att det varit färre besökare under pandemin och att vissa delar har stängt. Buffén är enorm, men allt kanske inte smakar fantastikt, men ändå vällagad och god mat. De två olika restaurangerna som man kan boka när man har halvpension är mycket bra. Poolområdet är super härligt.

 
2020-03-16

av 74margit14 Stockholm, Sverige

En otrolig utsikt

Beroende på ett illa fall veckan innan höll resan på att inte bli av men som tur av åkte vi. Det blev en underbar vecka. Utsikten från vårt rum på 8e våningen var outstanding. Den finns kvar när jag blundar. Underbara pooler och även havet njöt vi av. Maten var toppen mycket variationsrik både till frukost och middag. Vi hade tur med högsommarvärme i början av februari. En nackdel var att gymmet låg i en separat byggnad.

 
2020-02-16

av Juhani Göteborg

Fint hotell med medioker halvpension.

Fina rum. Perfekt läge. Frukosten är toppen men den kvällsmat som ingår i priset är sådär. Ljumma varmrätter smakar gårdagens rester. Man kan få äta på någon av à la carte restaurangerna i mån av plats. Upplevelsen där är inte så mycket bättre. Men gott om bra krogar i området. Öronproppar rekommenderas då även detta hotell saknar trösklar så alla ljud hörs in till alla rum. Helöppen planlösning mellan 4:e och tionde våningen gör sitt till.

 
2019-11-27

av 445tiinar Hudiksvall, Sverige

Trevlig hotell!

Fint hotell. Kan varmt rekommendera detta hotell som gjorde också det lilla extra och mer personligt och bjöd på champagne och tårta när min vänninna fyllde år. Trevliga receptionister, bra bemötande. Hotellet var bra på många sätt och vis och vi var mycket nöjda.