Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa, i dagbädd eller i hopvikbar säng. Kylskåp (aktiveras på begäran vid ankomst). Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong av varierande storlek eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Lägenheterna ligger i den del av hotellet som renoverades 2007. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i dagbädd. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och dagbädd. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.