NYHET! It Takes 2 – Dans- & Träningsresan designad för två med Tony Irving & Conrad Lindström!

Res med The Experience Society och upplev en unik resa designad för två.

Oavsett om du reser med din partner, en vän eller en familjemedlem, erbjuder resan en oförglömlig vecka fylld med aktiviteter, upplevelser och inspiration som stärker bandet mellan er. Tillsammans kommer ni att dansa, träna och utforska kommunikation och samarbete - allt på en vacker plats med härliga omgivningar som inspirerar till både äventyr och avkoppling!

Ta chansen att vara aktiva tillsammans och semestra på en och samma gång!


Varför ska man åka med oss hit?

Oavsett om ni vill fördjupa er vänskap, stärka banden i ert förhållande eller bara ha en otroligt rolig och aktiv semester och lära er dansa ihop. Att resa med The Experience Society ger er också möjligheten att ingå i ett community med andra som också tycker om aktiva upplevelser.


Vem kan delta?

Denna resa är till för alla typer av par: partners, vänner, förälder med vuxet barn. Ni bokar som ett par och reser tillsammans. Vi strävar efter att skapa en välkomnande och inkluderande atmosfär för alla typer av relationer och sammanhang.  

Det är bra om ni tycker om att vara aktiva och är nyfikna på dans och gemensamma upplevelser!


Om veckans innehåll

Den här resan är skräddarsydd för att stärka relationer och erbjuda delade upplevelser.

Varje aktivitet, från energifyllda dans- och träningspass till tankeväckande workshops och föreläsningar om kommunikation och samarbete - utförs med fokus på gemenskap. Underhållning på utvalda kvällar. Samtliga aktiviteter och träningar är designade för två.


Vad gör vi?

Aktiviteterna varierar från pardans till lugnare rörelseträning och tuffare gemensamma träningsutmaningar. Dagarna består av 5-6 gemensamma aktiviteter och kvällarna gemensamma middagar. Torsdagen är en helt ledig dag i schemat och här får ni möjlighet att utforska ön och göra precis vad ni vill! Ni deltar i så mycket och så lite som ni själva önskar!


Vad man kan förvänta sig?

En aktiv vecka där ni tillsammans utforskar nya färdigheter, utmanar er själva och varandra, och växer som par eller vänner. Ni får verktyg och insikter för att stärka er relation och ni skapar roliga minnen ihop! Gemensamma middagar med roligheter där ni delar erfarenheten med andra par.


Utrustning

Ta med dig bekväma kläder för aktiviteter och träning, våra pass bedrivs både inomhus och utomhus. Ha gärna med finkläder till kvällarnas gemensamma middagar.

Vi tipsar också om möjligheten till att vandra, sola och bada på ledig tid.


Veckans program

Detaljerat schema inbokade gäster tillhanda 2 veckor innan avresa.

Passbeskrivningar

Resan bjuder på 25 dans- & träningspass

Här presenteras ett urval:

Danspass med Tony

 • Foxtrot
 • Modern Fox 
 • Bachata 
 • Tango
 • Salsa

Danspass med Conrad

 • Bugg
 • Social Swing

Floor Barre med Tony

Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna.

Fysträning med Conrad

Enklare träningspass för vardagar som lägger grunden för ett bra fysiskt välmående varje dag.

 

Dag för dag-schema är tillgängligt för inbokade deltagare innan avresa.

It Takes 2 är den ultimata resan för er som söker en djupare koppling och vill skapa bestående minnen tillsammans. Med en perfekt blandning av aktivitet, avkoppling och gemensam utveckling erbjuder denna resa en unik möjlighet att fördjupa er relation – både på och av dansgolvet!

Info om veckan

Pris: Från 20 800 :- (Är du TES-medlem, skriv in ditt medlemsnummer i övrigt rutan för att erhålla 1000 kr i medlemsrabatt)

Datum och hotell:

13-20 oktober 2024, VIDAMAR Resorts Madeira

Avreseort: Stockholm

Detta ingår:                      

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum - man bokar för två personer                                 
 • Frukost & middag (halvpension)
 • Ledarledd träning enligt program 
 • Inspirerande föreläsningar och workshops med fokus på relationer, samarbete, kropp och knopp
 • Hotellets övriga aktivitetsprogram
 • Välkomstgåva från Rosenserien & Sweden Eco (värd ca 400 kr)

Begränsat antal platser. Vi reserverar oss för slutförsäljning. 

Boka

Kontakta oss: grupp@apollo

I samarbete med

 


Om ledarna


 

Tony Irving

Tony Irving

Folkkära Tony, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa helgunderhållning - Let’s Dance.

Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under veckan håller Tony i dans- och träningspass, stretching och den obligatoriska morgonpromenaden, då han är extremt morgonpigg! Tonys pass blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt!

Utöver detta, får man möjlighet att coachas av Tony, som också är utbildad i NÖHRA, samt lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Kan inte jag, kan inte vi!

Conrad Lindström

Conrad Lindström

Conrad är den 32-åriga skåningen som emigrerat till Stockholm för idrottskarriärens skull. Han har buggat sedan 9-års ålder, men är en allround dansare och har kunskap inom samtliga swing-danser och tävlar idag i allt i från Bugg, Boogie Woogie, Rock’n’Roll och Lindy Hop. 

Conrad har även ett stort intresse för ledarskap och är en härligt social person. Han utövar dagligen yrket som personlig tränare och vid sidan av detta och dansen coachar han ett fotbollslag. Han har därmed testat sin kropp på alla möjliga sätt och har mycket att dela med sig av både vad det gäller dansträning och annan träning samt kost och hälsa.

Svårslagna meriter är att han stått på otaliga prispallar som vinnare och runner up när han tävlat i Bugg- och Dubbelbugg SM, att han dömt fotboll sedan 11 års ålder och att han även dansat gammeldans i 10 år. 

Under resans gång coachar Conrad er i vardagsträning och föreläser om Hur man lägger upp en ”budget” för hälsa och träning och mår bra i vardagen


Om hotellet


 

VIDAMAR Resorts Madeira

Hotell VIDAMAR Resorts Madeira är ett fint och rymligt sporthotell med perfekt läge och en fantastisk utsikt över Atlanten. Hotellet består av två byggnader som ligger i etager ner mot havet.

Läs mer om VIDAMAR Resorts Madeira