Kundomdömen om Quinta da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och personalen
-
solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Underbar trädgård, hjälpsam trevlig personal, mycket god och fräsch frukost.
-
Bättre avställningsytor i badrummet för necessär och dylikt.

Bekräftad gäst: 2020-02-18


10 av 10

+
Lugnt , mycket bra service.
-
Nöjd mad allt!

Bekräftad gäst: 2020-02-11


10 av 10

+
Trädgården
-
I min smak var säng lite för mjuk.

Bekräftad gäst: 2020-01-21


10 av 10

+
Lugnet och den harmoniska trädgården som omger hotellet! Personalen var mycket uppmärksam och tillmötesgående! Fantastisk mat också!
-
Allt var bra! De ska bara fortsätta på samma sätt!

Bekräftad gäst: 2019-12-31


10 av 10

+
Att det var alldeles lungt och fridfullt. Trots att det var så nära stan. Kändes exklusivt, bekvämt och omtänksam personal! Är fantastisk nöjd! Åker mer än gärna dit igen!
-
Egentligen inget alls märkvärdigt. Ev att få reda på städ tiden när en på Bröllopsresa hade varit en fördel.

Bekräftad gäst: 2019-12-10


9 av 10

+
Mysiga, vackra omgivningar, lagom stort för familjär stämning, utmärkt service
-
Bubbelpoolen fungerade sådär. Bastun behöver fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

+
Personalen, serviceandan Unik trädgårdsmiljö
-

Bekräftad gäst: 2019-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1276 omdömen
Utmärkt
 
1110
Väldigt bra
 
134
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2021-10-17

av Portpool Norwich, Storbritannien

A beautiful place

We only stayed two days here. We wished we had stayed much longer. We had one of the Manor House Suites, which was beautiful and really relaxing. Each meal was a pleasure, and we felt no desire to eat anywhere else. The gardens are beautiful (and every exotic tree is labelled, so the curious are well catered for!), and the staff are all really helpful and efficient. This was easily one of the best hotels we've ever stayed in, so when we return to Madeira, we'll come straight back here.

 
2021-10-17

av 34sally London, Storbritannien

Beautiful garden hotel

This was a gem of a hotel situated in a beautiful and peaceful landscaped garden with tropical plants and butterflies and two swimming pools ( one adult only). The staff were very welcoming and helpful. We will definitely come back.