Kundomdömen om Quinta da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett helt fantastiskt hotell med en suverän mat och personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-27


10 av 10

+
Vacker anläggning i bra läge och väldigt proffsig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-23


10 av 10

+
Lugnt och stilla, god service och mycket god mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-12-13


10 av 10

+
Ett fantastiskt skött hotell på alla vis med en underbar trädgård som en bonus
-

Bekräftad gäst: 2022-11-22


10 av 10

+
Maten och trädgården
-

Bekräftad gäst: 2022-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1432 omdömen
Utmärkt
 
1253
Väldigt bra
 
143
Bra
 
27
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-11-01

av Ingemar R

Oförglömlig

Det bästa hotellet någonsin, en oas i det annars biltäta Funchal. Personalen är helt underbara, Maten är Michelin standard. Kunde man ge mer än fem skulle vi göra det! Jag glömde trädgården, hotellet ligger mitt i en fantastisk trädgård med växter från hela världen, svårt att slå!

 
2019-09-15

av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2024-02-18

av Seb779 Trier, Tyskland

Luxus-Wohnen in botanischem Garten

Eine echte Oase am Rande des Stadtzentrums. Mit ÖPNV erreicht man schnell das Zentrum. Man wohnt inmitten eines fantastischen, privaten botanischen Gartens mit vielen ruhigen Ecken. Ruhe und Blütenduft garantiert. Spannende Architektur (trotz langsam sichtbarer Verschleißspuren am 90er-Jahre-Bau), Top-Frühstück, exzellenter Service, Tea-Time empfehlenswert, Spa-Bereich eher unpraktisch aufgeteilt und in Teilen renovierungsbedürftig. Aber wer muss bei dem Garten schon ins Spa. ;)