Kundomdömen om Quinta Da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och personalen
-
solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Underbar trädgård, hjälpsam trevlig personal, mycket god och fräsch frukost.
-
Bättre avställningsytor i badrummet för necessär och dylikt.

Bekräftad gäst: 2020-02-18


10 av 10

+
Lugnt , mycket bra service.
-
Nöjd mad allt!

Bekräftad gäst: 2020-02-11


10 av 10

+
Trädgården
-
I min smak var säng lite för mjuk.

Bekräftad gäst: 2020-01-21


10 av 10

+
Lugnet och den harmoniska trädgården som omger hotellet! Personalen var mycket uppmärksam och tillmötesgående! Fantastisk mat också!
-
Allt var bra! De ska bara fortsätta på samma sätt!

Bekräftad gäst: 2019-12-31


10 av 10

+
Att det var alldeles lungt och fridfullt. Trots att det var så nära stan. Kändes exklusivt, bekvämt och omtänksam personal! Är fantastisk nöjd! Åker mer än gärna dit igen!
-
Egentligen inget alls märkvärdigt. Ev att få reda på städ tiden när en på Bröllopsresa hade varit en fördel.

Bekräftad gäst: 2019-12-10


9 av 10

+
Mysiga, vackra omgivningar, lagom stort för familjär stämning, utmärkt service
-
Bubbelpoolen fungerade sådär. Bastun behöver fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

+
Personalen, serviceandan Unik trädgårdsmiljö
-

Bekräftad gäst: 2019-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1258 omdömen
Utmärkt
 
1094
Väldigt bra
 
132
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

Inlägg av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

Inlägg av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2021-07-26

Inlägg av X2190EZdebbieh

breath taking beautiful

This is a unique small luxury boutique hotel that is beyond words. From the moment you step threw the gates its like a garden of eden & perfectly maintained. I really can't fault anything at this hotel. It's 5 star but with the feeling of friendly & homely experience. The whole team of staff couldn't do enough for you and always had a smile on their faces. Food, pools , bars, library were just perfect. Rooms were beautiful and even gave you added touches of fresh flowers & cakes. Can't praise the staff and this beautiful place enough its truly unique with the added bonus of been close to the restaurants , bars & shops. We will defo be going back.

 
2021-07-14

Inlägg av Marko531889 Worksop, Storbritannien

Outstanding

The Qunita da Casa is a fabulous hotel , very well situated to get easily into Funchal or for a coastal walk and in the most stunning of locations an old banana plantation that is now a 5* hotel . All staff just couldnt do enough for you and were so friendly and helpful . The food was equally superb .... in fact just a totally wonderful experience . We stayed a week from 28th June and will definitely come back