Kundomdömen om Quinta da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,9 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,9 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent, fin trädgård, vänlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Läget, vacker trädgård, lugnt men ändå centralt
-
Hotellet är inte handikapp vänligt

Bekräftad gäst: 2022-02-01


10 av 10

+
Avskildhet och lugn. Grön och vacker omgivning. Vänlig och trevlig personal.
-
Möjlighet till enklare kvällsmåltid. Middagen i matsalen är högklassig men lite för påkostad för att äta varje dag.

Bekräftad gäst: 2022-01-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-11


10 av 10

+
Lugnet och grönskan.
-
Hade varit trevligt att kunna äta något enklare till lunch eller middag inne på området.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


10 av 10

+
Allt var suveränt.
-
Vår första kväll i restaurangen var det musik men resten av kvällarna var det tyst. Skulle gärna haft lite svag bakgrundsmusik för att skapa mer stämning.

Bekräftad gäst: 2021-11-30


10 av 10

+
Lugnet
-
Låsen, korten mycket mycket känsliga för avmagnetisering

Bekräftad gäst: 2021-11-23


10 av 10

+
Småskaligt, ypperlig service, lugn och rogivande plats.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2021-11-09


9 av 10

+
Läget, en oas mitt i stan, lugnet, stämningen och den fina trädgården.
-
Saknade något så trivialt som lite krokar att hänga kläder och badkläder/handdukar på rummen, bättre läslampor vid sängen. Poolen borde öppna något tidigare för oss morgonsimmare:-) Annars toppen!

Bekräftad gäst: 2021-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1338 omdömen
Utmärkt
 
1165
Väldigt bra
 
138
Bra
 
26
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2022-09-29

av larnerdarren Reading, Storbritannien

Comfortable hotel in beautiful gardens

We’ve just had a 5 day holiday at this excellent hotel. We were in room 129 a garden room. The room was spacious and comfortable. Quality bed linen, comfy pillows. Plenty of hanging space in the wardrobe. A desk, table and chairs. 2 sun beds just outside on the terrace. TV , safe, tea and coffee making facilities, although a coffee machine would have been preferable. The air-conditioning worked well and the room was quiet. The bathroom wasn’t fully equipped,decent shower in the bath, nice towels and robes, my partner said the hairdryer was rubbish though. It’s slightly dated but was perfectly adequate. The buildings are superb, I loved the architecture, the modern blocks that are built pretty unobtrusively and blend into the grounds. The Manor House is beautiful as are the gardens. It was like staying in a botanical garden. The trees and shrubs are labelled. The gardeners do a great job of maintaining them. There are 2 swimming pools, one is tiny, more of a plunge pool and is adult only. There is also a main pool in a lovely courtyard which was great for swimming. There are plenty of very comfortable sun loungers. Breakfast was served in the breakfast room as well as outside on the terrace. There was a very good selection of buffet items and you could also order a full cooked breakfast, omelettes etc. the coffee was brought to you by the waiting staff and was very good. The staff were all very pleasant and professional and are a credit to the hotel. We enjoyed pre dinner cocktails in the bar at happy hour 6-7pm. We didn’t eat at the hotel other than breakfast so can’t comment on the restaurant s, but thee are lots of very good restaurants within walking distance from the hotel. We particularly enjoyed Cris’s place and Franco’s corner. This was our first visit to Funchal and we will certainly be returning. I would be happy to return to this hotel. I would recommend it, particularly if you are looking for something quiet and low key.

 
2022-09-03

av kevhenderson Kington St Michael, Storbritannien

Superb stay

We were due to stay here in April 2020 but, for obvious reasons, we couldn’t. So, when deciding where to go this year, we thought we would stick to our original plan to stay at Quinta Da Casa Branca and we’re so glad that we did. From the moment that we arrived, the service was excellent both at reception and at breakfast. We didn’t eat in the restaurant so can’t comment on that. We ate out every night and can thoroughly recommend Chris’s Place and Franco’s Corner, which are only about a 5 minute walk away. The gardens are superb. We were a little disappointed not to get to get to the Madeira Botanical Gardens due to a problem with the cable car, but the hotel’s own gardens made up for it. We stayed in a premium room with balcony, which was very spacious, well furnished and had a comfortable, large bed. Having free soft drinks was great after a day out exploring. We will probably return to Madeira and will almost certainly stay at Quinta Da Casa Branca as we have been well and truly spoilt.