Kundomdömen om Quinta da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
9,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent, fin trädgård, vänlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Läget, vacker trädgård, lugnt men ändå centralt
-
Hotellet är inte handikapp vänligt

Bekräftad gäst: 2022-02-01


10 av 10

+
Avskildhet och lugn. Grön och vacker omgivning. Vänlig och trevlig personal.
-
Möjlighet till enklare kvällsmåltid. Middagen i matsalen är högklassig men lite för påkostad för att äta varje dag.

Bekräftad gäst: 2022-01-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-11


10 av 10

+
Lugnet och grönskan.
-
Hade varit trevligt att kunna äta något enklare till lunch eller middag inne på området.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


10 av 10

+
Allt var suveränt.
-
Vår första kväll i restaurangen var det musik men resten av kvällarna var det tyst. Skulle gärna haft lite svag bakgrundsmusik för att skapa mer stämning.

Bekräftad gäst: 2021-11-30


10 av 10

+
Lugnet
-
Låsen, korten mycket mycket känsliga för avmagnetisering

Bekräftad gäst: 2021-11-23


10 av 10

+
Småskaligt, ypperlig service, lugn och rogivande plats.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2021-11-09


9 av 10

+
Läget, en oas mitt i stan, lugnet, stämningen och den fina trädgården.
-
Saknade något så trivialt som lite krokar att hänga kläder och badkläder/handdukar på rummen, bättre läslampor vid sängen. Poolen borde öppna något tidigare för oss morgonsimmare:-) Annars toppen!

Bekräftad gäst: 2021-11-02


9 av 10

+
Maten och personalen
-
solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-03-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1315 omdömen
Utmärkt
 
1145
Väldigt bra
 
136
Bra
 
25
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2022-05-23

av Judith L Warwick, Storbritannien

Peaceful, tranquil, piece of paradise

What a fantastic place. If you want total r&r and tranquillity then this is the place to be. Although the hotel was fully booked, there never seemed to be lots of people around and it was easy to find a peaceful spot to sit and read. The staff were simply fantastic - so helpful and welcoming. There are two warm pools and the gardens are so beautiful. Every day the gardens were maintained by a huge team of gardeners. There is a banana plantation and you can even help with irrigating! We had a garden room which had its own seating area which was spacious and immaculately clean. The only slight grumble is that the air conditioning is very dated and didn't really work and was noisy and, as there is only a sliding door, you cannot have the window open so it was very hot at night. There were two breakfast areas - one a la carte and one self service - the self service in the pavilion was lovely with a relaxed outdoor seating area and lots to choose at the buffet plus hot food cooked to order. The a la carte restaurant offered food all day and we had some great lunches of soup and salads sitting looking out over the garden. The restaurant in the main house has a different five course menu every night and if you are half board then you have a delicious 3 course option - we ate there 4 nights in the week. The only thing was that the service was very very slow and we often did not get out main course until we were there over an hour and it was sometimes lukewarm - the service was friendly but a bit hit and miss. If you want a table outside you need to be there by 7pm! There are several reasonable restaurants just down the road as well. All in all we loved our stay - get the staff to organise a driver to take you round either the west or east of the island - it is well worth the money as you will see the most amazing scenery and villages and also organise a levada walk. We had the most marvellous stay.

 
2022-05-09

av M7925UQtimh

Amazingly Beautiful

We took a family trip to Quinta da Casa Branca in April. Having been all over the world for work and travel purposes I can say this was a truly amazing experience and one of the best hotels I have ever stayed in. The gardens, swimming Pools were great and I would strongly recommend the afternoon tea at the hotel it was really nice and a great price. Beautiful setting with the most wonderful team of staff that were extremely helpful and nothing was too much. Thank you to everyone at the Quinta da casa Branca you made our family holiday and we will be back very soon. Thank you again!