Kundomdömen om Quinta Da Casa Branca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och personalen
-
solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Underbar trädgård, hjälpsam trevlig personal, mycket god och fräsch frukost.
-
Bättre avställningsytor i badrummet för necessär och dylikt.

Bekräftad gäst: 2020-02-18


10 av 10

+
Lugnt , mycket bra service.
-
Nöjd mad allt!

Bekräftad gäst: 2020-02-11


10 av 10

+
Trädgården
-
I min smak var säng lite för mjuk.

Bekräftad gäst: 2020-01-21


10 av 10

+
Lugnet och den harmoniska trädgården som omger hotellet! Personalen var mycket uppmärksam och tillmötesgående! Fantastisk mat också!
-
Allt var bra! De ska bara fortsätta på samma sätt!

Bekräftad gäst: 2019-12-31


10 av 10

+
Att det var alldeles lungt och fridfullt. Trots att det var så nära stan. Kändes exklusivt, bekvämt och omtänksam personal! Är fantastisk nöjd! Åker mer än gärna dit igen!
-
Egentligen inget alls märkvärdigt. Ev att få reda på städ tiden när en på Bröllopsresa hade varit en fördel.

Bekräftad gäst: 2019-12-10


9 av 10

+
Mysiga, vackra omgivningar, lagom stort för familjär stämning, utmärkt service
-
Bubbelpoolen fungerade sådär. Bastun behöver fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

+
Personalen, serviceandan Unik trädgårdsmiljö
-

Bekräftad gäst: 2019-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1237 omdömen
Utmärkt
 
1073
Väldigt bra
 
132
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av PeGe_sthlm Stockholm, Sverige

Ytterligare ett paradishotell

Ett boende som håller en klass utöver det vanliga. Vi hade förmånen att få uppleva hotellets manor suites, och bättre än så kan det knappast bli. Mycket vänlig och tillmötesgående personal, professionell service och en upplevelse som stannar kvar i minnet för en lång tid framöver. Fin trädgård, med pooler av olika karaktär.

 
2018-02-21

Inlägg av HenrikSandra Arlöv, Sverige

Fantastiskt

Hotellet omges av en stor lummig trädgård som får dig väldigt avslappnad. Fantastisk frukost i en avkopplande miljö. Trevlig personal. Bra sängar. Motsvarade helt våra förväntningar. Rekommenderas verkligen!

 
2014-03-21

Inlägg av Eva E Malmö, Sverige

Perfekt i Funchal

Vi tillbringade en vecka i mars 2014 på Madeira, vårt första besök på ön. Vi bodde på Quinta da Casa Branca och kan varmt rekommendera detta högklassiga, charmiga, mysiga, lugna hotell, insmuget i en generöst prunkande trädgård med pool. Fin service, utomordentligt vänlig personal, bra restaurang.

 
2021-01-08

Inlägg av Julian B London, Storbritannien

Superb

I have been fortunate enough to have travelled a great, with many lovely hotels - this is an absolute highlight for me and my family (partner and 7 year old). From the start to the end the staff have been wonderful, we stayed over Christmas and the manager arranged a gift for our daughter, and local wine/cake for us....it was a lovely thought, and illustrates the advantage of a boutique hotel of this class. The grounds are lovely and peaceful, and location is perfect....a walk to the centre of town if desired. Breakfast was so relaxing on the terrace looking over the grounds. Unforgettable stay. I find it difficult to find fault! Thank you to the amazing manager and their wonderful staff.

 
2020-12-25

Inlägg av TWhyte London, Storbritannien

Lovely surroundings and great service

A last minute trip given travel restrictions but hotel welcome was warm and reassuring. Room spacious and very well equipped in ultra modern building. The original manor house has the bar and restaurant. Service was top notch from ordering taxis, recommending restaurants and advising on trips and activities. Will definitely be back!