Quinta da Casa Branca

  • Femsoligt i Funchal
  • Beläget i stor trädgård
  • Två poolområden

Hotell Quinta da Casa Branca i Funchal erbjuder en glamourös semesterupplevelse. Hotellet, som ligger i grönskande omgivningar, har ett spa, två poolområden och tre restauranger. Njut av den vackra miljön, promenera ned till stranden eller åk in till centrala Funchal för att upptäcka mer.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorsvit för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten och personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1276 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Quinta da Casa Branca är ett femsoligt, högklassigt hotell i utkanten av Funchal. Hotellet ligger i en stor, tropisk trädgård vid namn Quinta. I trädgården väntar tropiska plantor och träd från hela världen. Till stranden är det bara 500 meter och centrum i det populära turistområdet Lido ligger inom bekvämt gångavstånd. Funchal ligger ca 2,5 kilometer bort. Hotellet består av tre byggnader, varav en kallas the Manor House. I Manor House ligger superiorsviter, medan dubbelrum, svit och superiorrum ligger i de andra byggnaderna.

På hotellet finns två poolområden, med varsin uppvärmd sötvattenspool. En av poolerna välkomnar enbart vuxna gäster. Vid båda poolerna väntar gratis solstolar och parasoller. Handduksservice. På ett av poolområdena finns en snackbar där du kan beställa något svalkande att dricka.

På Quinta da Casa Branca väntar tre restauranger och en bar/snackbar. På The Dining Room Restaurant serveras modern à la carte, medan du på Garden Pavilion Restaurant är en lyxig oas med frukostbuffé, à la carte-lunch och afternoon tea. På Casa da Quinta Bar & Restaurant äter och dricker du med fin utsikt över trädgården och bergen ovanför Funchal. Klädkod vid middag på hotellet, inga strandkläder.

På hotellet finns också ett spa, som gratis för hotellets gäster. Passa på att njuta av ångbad, bastu, jacuzzi och gym. Vill du unna dig en massage eller annan behandling är det mot avgift. Vid sen hemresa kan du duscha och göra dig i ordning på spaavdelningen, som välkomnar gäster över 16 år.

Vill du roa dig finns såväl dykning som parasailing och vattenskidor mot avgift. På ön finns många golfbanor, där boende på hotellet får rabatt. Gratis wifi på hela hotellet. Parkering i mån av plats. Roomservice mot avgift. Receptionen har öppet dygnet runt. Tio minuter med bil till centrala Funchal.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul- och nyår ingår även jul (24/12)- och nyårsmiddag.

Bra att veta

Nivåskillnader på hotellområdet.