Kundomdömen om Quinta Bela São Tiago

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och att det kändes genuint.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-22


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-15


10 av 10

+
Hotellets karaktär och att det låg i den äldre delen av Funchal. Med bra restauranter i närheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-08


4 av 10

+
Utsikten. Miljön i hotellet är trevlig men behöver rustas.
-
Vi fick inte rum med havsutsikt som vi betalt för. Dan efter hjälpte Apollos personal till så vi fick byta rum. Ingen AC på två veckor. Den var trasig där vi bodde. Vi måste ha dörrarna öppna hela nätterna. Dåligt med eluttag. Ingen variation på frukosten. Samma ost, korv och skinka i 14 dagar. I övrigt väldigt tunt på morgonmålet. Belysningen på rummet var väldigt dålig. Inga dugliga läslampor. Poolen var inte uppvärmd. Hotellet behöver en upprustning om dom skall vara 4-stjärniga.

Bekräftad gäst: 2022-11-08


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-01


9 av 10

+
Lagom storlek/antal gäster, fin miljö med trädgården och fin pool och bra frukost med bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-25


5 av 10

+
Tyst och lugnt läge med fin utsikt
-
Slitet, personalen inte speciellt serviceinriktad, det står att det finns AC men den gick inte att justera endast av eller på och det gjorde inte så stor skillnad om den var på eller av. Jag fick en dosa så jag kunde stänga av/sätta på belysning och AC det fick inte min pappa så han kunde inte tända lampan i hallen eller på balkongen. När jag frågade om det fick jag till svar att de kunde tända från receptionen. Väldigt märkligt. När jag duschade blev det blött på handfat och golv för det saknades halva väggen, den hade gått sönder och inte ersatts.

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
Lagom storlek, låg i ett trevligt område. Lugnt o skönt, ingen störande trafik. Vänlig personal. Vacker havsutsikt. Frukosten bra men middagen sisådär år bara en gång på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


4 av 10

+
Poolen och hotellets läge. Trevlig receptionspersonal.
-
Hade högre förväntningar på standard, service och frukost. Illa underhållna rum, trasiga lampor, ac som inte fungerade som den skulle, inga krokar att hänga av sig ytterplagg på. Medioker frukost.

Bekräftad gäst: 2022-04-04


8 av 10

+
Efter uppgradering av rummet till havsutsikt en strålande utsikt över hela bukten
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

550 omdömen
Utmärkt
 
230
Väldigt bra
 
197
Bra
 
60
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2022-10-21

av Akva10

Vi blev ombokade till deras systerhotell utanför stan

Eftersom jag läst omdömen här på Tripadvisor att de skickar gäster vidare till annat hotell, skrev jag till dem att bekräfta min bokning mellan jul o nyår som jag gjorde i somras. Då fick jag ett kort meddelande att vi var ombokade till deras systerhotell. Inte särskilt seriöst. Som tur är fick vi tag på ett annat hotell.

 
2022-11-11

av ErmintrudeMook Devon, Storbritannien

Avoid - it’s a scam

Hotel deliberately books guests in to sister hotel, which is 12km out of Funchal - nice views but in the middle of nowhere so taxis to get into town. Hotels.com no help either as alternate hotel is (allegedly) higher rating. Please beware when booking this hotel as you may well not end up staying here!

 
2022-11-10

av rachelrP2740FU Bradford, Storbritannien

Second visit

Second time at this hotel and not disappointed, staff have it right,helpful if you need help,but don't pester,room a good size with plenty of wardrobe space.The housekeeping staff were brilliant kept the rooms clean and tidy. We only stayed bed and breakfast but plenty of choice to fill you up.Lovey 10 minute stroll into the old town. Won't hesitate to visit again next year.

 
2022-10-21

av Roger P

Avoid if you like hot food

Very disappointed at the standard of food. The breakfast was barely warm so after a couple of mornings I asked for the whole plate to be put in the microwave oven which they did and made it more acceptable... apart from the eggs!. The evening meal always featured fish or rice. Again the food temperature left lot to be desired. Sometimes part of the food was lukewarm while other parts were hot-ish!. Most meals were very same/same with little flavour. On the plus side you could ask for an alternative which was more acceptable but I only found this out from a friend in our party, not obvious on the menu. The hotel lacked atmosphere with no background music or any type of entertainment. Once your poor meal was over, that was it!. Our organiser asked if it would be okay to hold a quiz and they refused saying there was no room to hold it in when actually their bar area was empty most times of any other guests. Swimming pool was okay but quite deep so anyone could quickly become out of their depth. Cleanliness was satisfactory. The room was quite big but very dark with only 3 bedside type bulb lights. The TV was good but only offered world news type programs. I tried to tether it to my phone but that proved impossible with not being able to navigate the menus as they didn't respond to the remote. The air-conditioning didn't work. The best part was the room outlook. Although we didn't pay for a seaview we got one anyway with views on the garden and harbour. The shower and wash facilities were very good with plenty of instant hot water. By and large a hotel to miss off your list.

 
2022-10-17

av Lucasinho Dublin, Irland

Cancelled our booking which was made 5 months ago. Due to stay there in December.

Booked this hotel for a trip in December. Made booking back in May. Hotel just told us they are full and can only accommodate us in their sister hotel which is 12km away. Must not be using first come first serve but some other system… Anyhow bear this in mind if you are thinking of staying here.