Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 140 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra havsutsikt.
-
Halvpension inkluderade ingen dryck till middagen.

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Utsikt och nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


8 av 10

+
Maten och utsikten. Shufflebussen till Funchal.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
Rummet och poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Läget till hav och strandpromenaden
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


10 av 10

+
Utsikten och frukosten!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


8 av 10

+
Vårt rum var super!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


10 av 10

+
Rummet och utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

640 omdömen
Utmärkt
 
245
Väldigt bra
 
275
Bra
 
83
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-05-08

av Brittmarie999 Örebro, Sverige

Fantastiskt hotell med mycket trevlig personal.

Ett mycket prisvärt hotell med utsikt över Atlanten. Byggt på bergväggen i etage. Praktiska rum med kylskåp och terrass. Stort badrum. Trevlig och tillmötesgående personal. Riklig frukostbuffé som ingår i priset. Gratis bussar från och till hotellet till centrum på vardagar. Rekommenderas!

 
2019-04-26

av skewing

Helt ok för att vara tre stjärnigt.

Vi vart positivt överraskade av hotellet. Rummet var större än vi hade uppfattat. Vi fick också kylskåp och vattenkokare utan extra kostnad, men det var inget stort kylskåp. Det är ju en fantastisk utsikt på den stora balkongen, synd bara att stolarna är jättetråkiga att sitta på. Vi plockade ut fåtöljerna för att kunna sitta någorlunda bekvämt. Att ta sig ner till poolen är inget för den med dålig kondition, ok, ner går väl bra, men tillbaka är värre. Vi provade att äta lite lätt mat vid poolen och det var inget vi kan rekommendera. Dyrt och dåligt. 35:- för en ostmacka med en skiva ost mellan två rostbrödskivor! En Sangria som mest smakade vatten, för 75:-. Nackdelen är att det är inte många restauranger nära intill. Det finns några vid strandpromenaden och vid huvudvägen finns en gul färgad restaurang som är helt ok. Affärer finns överhuvudtaget inte. Skyttelbussen funkar bra för att ta sig till stan, dock hade man önskat några fler turer.

 
2019-01-31

av Susann W

Jättebra

Önskade topfloor och fick det. Jättefin havsutsikt från alla rum. Väldigt rent och fint överallt. Frukosten var toppen.Fanns det mesta. Gratis minibuss på vardagar in till Funchal 4ggr om dagen,fick boka sig i receptionen. Fin strandpromenad. Poolen var iskall så vi badade inte( ingen gjorde det vad vi såg)

 
2018-12-25

av MariaV4187

Underbar utsikt och läge

Bara älskar utsikten och rummet! Säkerhetsskåp får du betala extra för men det tycker jag det är värt. Kan även köpa till kylskåp på rummet! Jag gjorde det inte, men kanske vore bra om alla rum hade? Annars fanns allt jag behövde, hårtork, Tv, gratis wi-fi som fungerade jätte bra! Vilket var tur för mottagningen för mobilen funkade inte alls. Sängarna lite hårda men jag sov bra. Personalen mycket trevlig och serviceinriktad. Ligger en bit utanför Lido så inte hotellet för den som vill ha liv och rörelse runt om sig. Hotellet bjuder på transport in till Funchal och åter under veckodagarna och buss går regelbundet utanför hotellet så inga problem att ta sig in till city. Finns även en lång strandpromenad ända in till Funchal för den hurtige.. Frukosten passade mig med bra mkt att välja på, bättre än på många andra resor jag gjort. Hade halvpension så åt middag på hotellet, kanske jag inte skulle göra om, då maten var mättande och riklig men vissa rätter överkokt och underkryddad. Salladerna var däremot mycket goda, hade ett flertal olika komponeringar varje dag med rester av fisk och kött i som var otroligt bra. Nästa gång kanske jag prövar den lilla Gula restaurangen utanför vid gatan jag hört såå mycket positivt om och bara har frukost på hotellet. För jag kommer definitivt att återkomma till denna underbara ö och jätte trevliga hotell. Kan varmt rekomenderas.

 
2018-11-29

av Nollfemnollfwm Lerum, Sverige

Perfekt!

Vilket rum! Vilken terass! Vilken solnedgång! Jättebra frukost. En bit utanför stan men med goda förbindelser. Både gratis ordnade av hotellet men även kollektivtrafik strax utanför. Rekommenderas. Övervägande tyska resenärer vilket märktes tydligt bl a i bokhyllan!