Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 128 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Det ligger i direkt anslutning tillhavet och strandpromenaden, alla rum har havsutsikt.
-
Bättre kockar

Bekräftad gäst: 2024-02-11


6 av 10

+
Bra frukost, Fin utsikt.
-
AC saknades, WiFi dålig täckning, en hel dag var vi utan WiFi. Deposition på 10 euro per badhanduk. Samt depition på 100euro för minibar och dricka och lunch vid poolen.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Lugnt läge nära havet. Lite känsla av genuinitet.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


8 av 10

+
-
Saknades air-condition. Tror att all rum låg mot söder,vilket gjorde att det blev varmt i rummet under dagen. ( nu tillbringades inte många timmar på rummet under dagtid),

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
Omgivningen och hotelets läge
-
Priset

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Lugnt läge, fantastisk utsikt, fin personal.
-
Gymet kunde vara lite bättre utrustat. Eftersom det inte fanns AC på rummen och då alla rum har söderläge mot havet blir det varmt i rummen.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


10 av 10

+
Utsikten mot havet, mycket trevlig personal
-
Problem att gå ner till poolen resp stranden när du är 80 år.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


1 av 10

+
Utsikten från den minimala balkongen.
-
Ovisst vad som kostade och vad som inte kostade extra. Förbättringsåtgärd att ge information i någon form om vad tex dryckerna på hotellet kostade.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


9 av 10

+
Läget vid havet
-
Städning och krav på papper på bokning vid incheckning

Bekräftad gäst: 2023-12-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

723 omdömen
Utmärkt
 
282
Väldigt bra
 
300
Bra
 
95
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2024-01-07

av Charlotta L

Inte som förväntningarna

Vi fick det minsta rummet och en pytteliten balkong. Inte alls vad vi tänkt oss. Hotellet har enbart tre stjärnor -förvänta er inte mer. Dessa stjärnor är för läget och havsutsikten. Utan färdiginstallerad ventilation står luften stilla och det luktar mögel överallt. Något har hänt på plan -8, antagligen en vattenskada. Heltäckningsmattan är lagad och lösa mattbitar på flera ställen. Även i taket är det hål vid varje rum som en byggarbetsplats. Vi ville se en prislista för restaurangens drycker och dryckerna på rummet men fick aldrig det. Annars var maten god, särskillt fiskrätterna och de många salladerna. Men bara som tre stjärnor inte mer. WiFi verkade ingå trots att det inte stod på resebolagets hemsida. Gratis bussen har endast två avgångar per dag till Funchal och sen två hem som man måste boka i förväg. På helgdagar så som lördag och söndag går ingen buss. Som flera andra skrivit redan är hotellpersonalen inte så trevlig särskillt inte de i receptionen. Långt att gå till swimmingpoolen, baren och strandpromenaden men det står tydligt så det var jag beredd på. Tänk också på att ta med skor med bra sulor för det kan bli väldigt halt i Funchal när det regnat och backarna är branta. Vår kronas värde är nu usel så allt är väldigt dyrt -även frukten de odlar på plats är dyrare än hemma. Så ta med gott om fickpengar.

 
2023-11-23

av elihe Linköping, Sverige

Hotell med utsikt!

Hotell med fantastisk utsikt över havet från alla rum. Bra storlek på rummet som var välstädat och fräscht. Liten espressomaskin, kaffe, the och vattenkokare och minibar fanns. Bra frukost och middagsbuffe. Shuttlebuss in till Funchal några gånger om dagen , vardagar. Lokalbuss utanför hotellet. Lugnt läge. Fin strandpromenad utanför. Pool med snackbar krävde lite ansträngning att gå ner till. Badstrand nedanför hotellet. Personal trevlig och hjälpsam.

 
2023-03-30

av elihe Linköping, Sverige

Mycket trevligt hotell med en fantastisk utsikt och läge vid havet.

Mycket prisvärt och trevligt hotell precis vid havet, alla rum med havsutsikt. Trevligt rum med minibar och vattenkokare. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra mat och frukost . Beläget utanför Funchal, vilket vi tyckte var en fördel, lugnt läge. Finns gratis shuttlebuss in till funchal. Hit åker vi gärna igen.

 
2019-05-08

av Brittmarie999 Örebro, Sverige

Fantastiskt hotell med mycket trevlig personal.

Ett mycket prisvärt hotell med utsikt över Atlanten. Byggt på bergväggen i etage. Praktiska rum med kylskåp och terrass. Stort badrum. Trevlig och tillmötesgående personal. Riklig frukostbuffé som ingår i priset. Gratis bussar från och till hotellet till centrum på vardagar. Rekommenderas!

 
2019-04-26

av skewing

Helt ok för att vara tre stjärnigt.

Vi vart positivt överraskade av hotellet. Rummet var större än vi hade uppfattat. Vi fick också kylskåp och vattenkokare utan extra kostnad, men det var inget stort kylskåp. Det är ju en fantastisk utsikt på den stora balkongen, synd bara att stolarna är jättetråkiga att sitta på. Vi plockade ut fåtöljerna för att kunna sitta någorlunda bekvämt. Att ta sig ner till poolen är inget för den med dålig kondition, ok, ner går väl bra, men tillbaka är värre. Vi provade att äta lite lätt mat vid poolen och det var inget vi kan rekommendera. Dyrt och dåligt. 35:- för en ostmacka med en skiva ost mellan två rostbrödskivor! En Sangria som mest smakade vatten, för 75:-. Nackdelen är att det är inte många restauranger nära intill. Det finns några vid strandpromenaden och vid huvudvägen finns en gul färgad restaurang som är helt ok. Affärer finns överhuvudtaget inte. Skyttelbussen funkar bra för att ta sig till stan, dock hade man önskat några fler turer.