Orca Praia

  • Vackra havsvyer
  • Spa med en mängd behandlingar
  • Strandnära

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Orca Praia i Funchal klättrar längs en klippvägg med hisnande vyer över Atlantens stora blå. Här kan du vakna till havets brus och njuta av havsutsikten från din egen balkong. En grind från poolområdet leder direkt till strandpromenaden som tar dig in till shopping och restauranger i Lido.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt som behövdes fanns på plats.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 603 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Orca Praia bjuder på hisnande vyer från sitt läge vid havet. Poolområdet ligger några trappor ner från själva hotellbyggnaden och här hittar du en pool med med imponerande panoramautsikt över Atlanten. Vid poolområdet finns solstolar, parasoller och handduksservice (mot avgift), samt en poolbar.

Semesterns måltider serveras i bufférestaurangen och det finns även en cocktailbar att slå sig ned vid till kvällen. Hotellet erbjuder även underhållning, som shower och live musik, ett par gånger i veckan.

På Orca Praia finns ett gratis, litet gym med några få maskiner. Det finns även yoga och pilates på begäran (bokning görs i receptionen). Vill du utforska Atlanten under ytan finns ett dykcenter. Gratis wifi på hotellområdet.

Till området Lido är det ca 3,5 kilometer och till centrala Funchal är det ca 6 kilometer. Vill du utforska charmiga Funchal erbjuder hotellet gratis buss dit fyra gånger om dagen, måndag-fredag.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul och nyår tillkommer en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är smoking eller mörk kostym.

Bra att veta

  • Vid transfer stannar bussen uppe på en kulle ca 50 meter från hotellet. Bagage transporteras ej.
  • Telefonmottagningen kan variera på hotellområdet på grund av de omgivande klipporna. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Hiss endast i huvudbyggnaden. Det är inte möjligt att nå poolområdet med hiss.