Vila Galé Estoril

Vila Galé Estoril, som välkomnar gäster över 16 år, ligger perfekt till i Estoril där du kan bada från flera små badvikar. Promenadavstånd till Cascais med bland annat konstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum och fortet Santa Maria med sitt fina fyrtorn.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 621 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vila Galé Estoril ligger nära den fina stranden Tamariz, kasinot och konferenscentra i Estroril. Från hotellet och till centrum av Cascais är det ca 2,7 kilometer och då passerar du flera fina badvikar, bland annat Praia da Rata och Praia da Ribeira de Cascais. Gå på konstmuseum, upptäck historiska platser, hyr en bil och upptäck Portugals dramatiska kustremsa.

Från hotellets terrass med en utomhuspool har du fin utsikt mot stranden. Solstolar och solskydd.

Hotellet har två restauranger, bufférestaurangen Divino där du kan äter frukost- middagsbufféer om du köper till halvpension, restaurangen serverar även lunchbuffé. Hotellet har även en á la carte-restaurangen Massa Fina som serverar lunch och middag. Bar och poolbar (öppen juni-september). I hotellets Health Club kan du träna i gymmet och koppla av i jacuzzin eller i ångbastun.

Stadstrafik. Parkering mot avgift. Till centrum av Cascais är det 2,7 kilometer. Till Lissabon är det 25 kilometer och till Lissabons flygplats 30 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och och middagsbuffé)

Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Estoril och Cascais

Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascais är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Portugals kustremsa, spela golf eller gå på upptäcktsfärd i Lissabon. Hotellet har en pool och en separat pool för familjens minsta. Nära till Cascais många historiska sevärdheter.