Kundomdömen om Vila Galé Estoril

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

621 omdömen
Utmärkt
 
130
Väldigt bra
 
296
Bra
 
144
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2024-04-19

av patrikekman69 Eskilstuna, Sverige

Bra hotell i centrum!

Trevligt hotell i centrum med bra frukost! Bra rum, allt man behöver fanns. Bra sängar, bra Wi-Fi. En Italiensk restaurang med god mat ligger i direkt anslutning till hotellet. Trevlig personal. Ett par våningar upp finns en terrass med pool och solstolar med mycket plats.

 
2023-04-07

av Lisbeth S Helsingfors, Finland

Rent och snyggt hotell

Snyggt hotell bra läge . Rummet var stort o vi hade fin utsikt mot havet.Badrummet var dock inte så bra. Förskräcklig dusch och lite avställnings yta . Ingen knagg i tamburen för ytterjackor Morgonmålet var bra med måna alternativ. Lunch restaurangen var bra men hade få gäster. Runt simbassängen fanns det bara några stolar o den var jobbig att nå pga av många o ganska branta trappor.

 
2022-08-20

av Inspire218917

My wife Birthday in Estoril

Vissa hotell man bott på genom livet har ofta var mer än att bara ge dig den där sömnen man behöver och andra har givet dig ett minne för livet!! När det nästa känns sorgligt att checka ut och där allt varit perfekt från första mötet efter parkerat bil eller mött personal i receptionen!? Fantastiska Andre från Brasilien som tog emot här i Estoril och berätta om vad man kan hitta på och se under 3 dygn och vart vi kunde fira Kwan Kwanyoo födelsedag mm Andre ordnade fin och liten kaka och en flaska vin som stod som en grattis present 🎁 till Kwan när vi kom hem igår Frukost rum med amazing view allt bara så himla perfekt 😍 Vi lämnar idag detta fina ställe för Lisabon då vi har många stop och kommer alltid minnas denna vistelse

 
2019-09-21

av Olaw A Skåne län, Sverige

4-Stjärningt hotell i bästa läge …

Ett mycket bra hotell, men den 4:e stjärnan är tveksam. Stort rum, ren och välstädat, och trevlig personal. Men hotellet känns ”lite” gammalt i inredning och stil. Två små trånga hissar till så många gäster, mycket väntetid där. Till takpolen finns ingen hiss, där är det korridorer och dryga trappor som gäller. Stor frukost med allt vad man kan önska, gott om plats i matsalen. Det som gör detta hotellet riktigt bra är läget. 100-200 meter till bad, en fantastisk strandpromenad och lokaltågstationen.

 
2018-04-15

av marianthih2015 Stockholms län, Sverige

Bra läge!

Hotellet ligger nära tågstationen. Det är enkelt att ta sig till Lissabon. Tar ca 25min o kostar 25:-/enkelresa/person. Rummet var relativt stort, det var rent. Men skulle behövas en renovering. Ligger ca 30 min promenad fr underbara Cascais. (om man inte vill ta taxi eller tåget) Frukosten var mycket bra. Fanns allt som man kan behöva. Receptionisterna inte direkt så engagerade och serviceminded. Barkillen var trevlig o serviceminded. Estoril är väldigt lugn i förhållande till Cascais. Det är ett bostadsområde med fina lägenheter och villor. Lugnt, rent och tyst. Man kan absolut bo här, men det finns inte mkt att göra. Så att man är medveten om det. Det är Cascais man åker till för mat, dryck och shopping. Eller till Lissabon.