Kundomdömen om Vila Galé Estoril

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

588 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
280
Bra
 
141
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-21

av Olaw A Skåne län, Sverige

4-Stjärningt hotell i bästa läge …

Ett mycket bra hotell, men den 4:e stjärnan är tveksam. Stort rum, ren och välstädat, och trevlig personal. Men hotellet känns ”lite” gammalt i inredning och stil. Två små trånga hissar till så många gäster, mycket väntetid där. Till takpolen finns ingen hiss, där är det korridorer och dryga trappor som gäller. Stor frukost med allt vad man kan önska, gott om plats i matsalen. Det som gör detta hotellet riktigt bra är läget. 100-200 meter till bad, en fantastisk strandpromenad och lokaltågstationen.

 
2018-04-15

av marianthih2015 Stockholms län, Sverige

Bra läge!

Hotellet ligger nära tågstationen. Det är enkelt att ta sig till Lissabon. Tar ca 25min o kostar 25:-/enkelresa/person. Rummet var relativt stort, det var rent. Men skulle behövas en renovering. Ligger ca 30 min promenad fr underbara Cascais. (om man inte vill ta taxi eller tåget) Frukosten var mycket bra. Fanns allt som man kan behöva. Receptionisterna inte direkt så engagerade och serviceminded. Barkillen var trevlig o serviceminded. Estoril är väldigt lugn i förhållande till Cascais. Det är ett bostadsområde med fina lägenheter och villor. Lugnt, rent och tyst. Man kan absolut bo här, men det finns inte mkt att göra. Så att man är medveten om det. Det är Cascais man åker till för mat, dryck och shopping. Eller till Lissabon.

 
2016-10-16

av ingerlinn göteborg

hotellets läge

Bristande information om hotellet och vad som fanns i närheten. Saknade engagemang från personalen. Nära till strandpromenaden och city. Frukosten var riklig men tog lite tid innan kaffet kom fram. Lite svårt att hitta trots att vi följde skyltarna

 
2015-08-14

av 836evap Västerås

Kombination bad och kultur

Städningen av rummet var inte helt OK. Handdukar byttes inte och toalettpappet fylldes ej på vid behov. Bra service med att tillhandahålla poolhandukar som också kunde användas för stranden. Frukostens utbut var mycket bra med olika typer av alla typer av bröd, frukt, dryck och annat diverse att äta. Trevlig bar med levande music.

 
2015-05-30

av Tottemalm Halmstad, Sverige

Utmärkt läge

Hotellet ligger mitt emot tåg och busstationen i Estoril. Vägen utanför är starkt trafikerad, men det finns övergångsställe och undergång när man skall dit, eller till den fina stranden. Fick ett rum med havsutsikt på våning 7. Stort och rymligt. Dock var inredningen inte den modernaste. Mycket rent överallt på hotellet. Personalen mycket trevlig och hjälpsam. Frukosten var riklig med det mesta man kan tänka sig. Wifi var gratis och fungerade perfekt. Gratis pool handukar fanns att låna, dock kostade safetyboxen 2,5 Euro per dag. Luftkonditioneringen var effektiv och mycket tyst. Utanför går den långa strandpromenaden till Cascais, ca 2 km bort. Köpte ett 3 dagars tågpass för 13,5 Euro, och åkte till Lissabon (30 minuter) samt till Cascais flera gånger. Rekommenderas.