Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascais är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Portugals kustremsa, spela golf eller gå på upptäcktsfärd i Lissabon. Hotellet har en pool och en separat pool för familjens minsta. Nära till Cascais många historiska sevärdheter.

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1514 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Vila Galé Cascais ligger nära hamnen i Cascais och här har du promenadavstånd till bland annat konstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum och fortet Santa Maria med sitt fina fyrtorn. Koppla av i hotellets pool och upptäck Portugals fantastiska kuststräcka.

Stor gräsmatta med en stor pool där det finns en djupare sektion och en lite grundare sektion med jacuzzi. Separat barnpool med vattenrutschkanor samt en lekpark. Solstolar och parasoller. I hotellets restaurang äter du frukostbuffé, lunchbuffé eller lunch à la carte-lunch och middag. Bar och poolbar (öppen ca april till oktober). Massage och bastu (åldersgräns 16 år).

Wifi ingår över hela hotellet. Genomfartstrafik. Ca 1 kilometer till centrum av Cascais och ca 1,6 kilometer till stranden Praia da Riberia de Cascais. 33 kilometer till Lissabon och 38 kilometer till Lissabons flygplats.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)

Alla hotell, Estoril och Cascais

Vila Galé Estoril

Vila Galé Estoril, som välkomnar gäster över 16 år, ligger perfekt till i Estoril där du kan bada från flera små badvikar. Promenadavstånd till Cascais med bland annat konstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum och fortet Santa Maria med sitt fina fyrtorn.