Kundomdömen om Vila Galé Cascais

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1514 omdömen
Utmärkt
 
381
Väldigt bra
 
711
Bra
 
275
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2022-01-09

av H2809WRolgak

Korkavgift för vatten

Jag och min man gillar verkligen Portugal och det är inte vår första resa hit. Den här gången bodde vi i 2 veckor på hotell Vila Gale Cascais och blev obehagligt överraskade och besvikna. Efter nyårsfirandet blev vi väldigt sjuka – kräkningar, illamående, magont och diarré. Vi fick bo på hotellrum i några dagar fram till avresa. Men det var inte allt. Vi fick en riktigt kall dusch 4 januari - på avresedagen då vi checkade ut från hotellet. Under vår vistelse där köpte vi bara 2 flaskor vatten som kostade 3 euro styck - totalt 6 euro. Men hotellet ville att vi skulle betala mycket mer. För det första ville de ha betalning för en flaska vatten från minibaren som vi inte tog. Och för det andra en "korkavgift" - det är en avgift för att korka och servera vin och öl. Så jag blev väldigt förvånad. Vilka nonsens - till middag på hotellet drack vi BARA vatten. Vi var tvungna att köpa den på hotellets restaurang eftersom det inte fanns något gratis alternativ trots att vår middag ingick i resans pris. Servitören sa att om det inte var färdigt kunde vi ta det till middag nästa dag. För detta vatten ville hotelladministratören att vi skulle betala en korkavgift. Jag vet inte hennes namn eftersom hon inte presenterade sig själv men hon var väldigt otäck och oförskämd. Hon hävdade att "korkavgiften" i Portugal också betalas för vatten. På min fråga om förklarande information som måste finnas på en framträdande plats i restaurangen svarade hotelladministratören att den inte behövdes eftersom Portugal har sina EGNA lagar men vägrade visa oss lagtexten. Vår buss hade redan väntat på oss, vi kunde inte fortsätta diskussionen så länge. Den kvinnliga hotellchefen var medveten om detta så vi betalade- istället för att spionera på kunderna, kika i deras glas och tallrikar, vore det bättre att se till att kockarna lagar köttet väl. Ledaren för vår svenska grupp Peter berättade att det var flera personer i vår grupp som fick ont ​​i magen efter nyårsfirandet – troligen på grund av dåligt tillagat kött som vi åt vid nyårsmiddagen. Den här kvinnliga administratören kan inte arbeta med klienter, hon är helt malplacerad. Det är synd att hennes oförskämda beteende förstör intrycket av både ett bra hotell och ditt vackra land Portugal.

 
2019-10-24

av monica-firc Trollhättan, Sverige

Rekomenderas

Bra hotel, nära centrum och sevärdheter, vid strandpromenaden. Stora rum med balkong och till och med ett litet kök. Hjälpsam och trevlig personal och bra städning. Poolområde med gott om stolar. Okej frukost och middag. Hotellet är värd sina stjärnor.

 
2019-09-16

av Maggan1951 Sala, Sverige

Broder 60 år.

Mycket trevlig resa med make, bror o svägerska, bror o svägerska dotter, tvilling syster o svåger. Bra hotell Vila gale i Cascais Portugal. Många fina restauranger trånga små gator, fin båt hamn. Små fina butiker fina kork arbeten.

 
2019-06-06

av Tomas C Stockholm, Sverige

Jättenöjd

Trevligt hotell som var mycket prisvärt läget är väldigt bra nära centrum tog bara tio minuter att gå utsikt över fyren och med ett poolområde där det var lugnt och välordnat med gott om solstolar det som drar ned betyget något är buffematen som är trist på gränsen till dålig men så är det ju ofta om maten nästan ingår i priset så får man ta det. Vi bor gärna hör igen

 
2019-06-05

av 982carini Stockholm, Sverige

Bra poolområde.

Mycket bta poolområde. Alltid lediga solsängar. Bra frukost, men hög ljudnivå. Hade rum mot parken där de körde ”raveparty” två dagar, väldigt hög musik. Annars lugnt o skönt om man inte stör sig på de galande 100-talet tuppar i parken. Bra, men lite hårda, sängar.