Vila Galé Ericeira

Vila Gale Ericeira passar dig som vill bo i den mindre orten Ericeira som räknas som en av världens bästa surfplatser. Hotellet har tre pooler, varav en barnpool och en fantastisk strand nedanför Atlantens dramatiska klippor. Koppla av i hotellets spa och äta gott i hotellets restaurang.

Veckans erbjudande

Just nu får du 500 kr rabatt på alla resor till Portugal.

Boka en resa med flyg & hotell och få 500 kr rabatt per person. Erbjudandet gäller avresor under perioden 20/6 - 31/3- 2025.

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 15/6- 2024.

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1010 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Vila Gale Ericeira ligger ståtligt på en klippa vid havet och här har du en fin utsikt över klippor, strand och Atlantens vågor. Ett stort poolområde med tre separata pooler. Två pooler för vuxna och en separat barnpool med en rutschkana för de minsta. Vid poolerna finns solstolar, parasoller och poolhanddukar. Vill du hellre bada i havet så ligger en härlig strand bredvid hotellet. Tänk på att det är tidvis höga vågor i havet som passar surfare. Trappor och nivåskillnader ner till stranden.

Vila Gale Ericeira har en restaurang och två barer. I restaurangen kan du äta frukost, lunch och middag. Bar och poolbar (öppen juni-september).

I hotellets spa finns en härlig inomhuspool som får nyttjas av alla, samt bastu, ångbastu och jacuzzi med åldersgräns 16 år. Vilstolar vid poolen. Obligatorisk badmössa i poolen. Gym. Skönhetsbehandlingar, mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering, mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Direkt utanför hotellet hittar du affärer, butiker och restauranger i byn Ericeira. Det är ca 300 meter till stranden Baleia och 50 kilometer till Lissabon.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost och middag)