Vila Galé Ericeira

Vila Gale Ericeira passar dig som vill bo i den mindre orten Ericeira som räknas som en av världens bästa surfplatser. Hotellet har tre pooler, varav en barnpool och en fantastisk strand nedanför Atlantens dramatiska klippor. Koppla av i hotellets spa och äta gott i hotellets restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 941 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Vila Gale Ericeira ligger ståtligt på en klippa vid havet och här har du en fin utsikt över klippor, strand och Atlantens vågor. Ett stort poolområde med tre separata pooler. Två pooler för vuxna och en separat barnpool med en rutschkana för de minsta. Vid poolerna finns gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Vill du hellre bada i havet så ligger en härlig strand bredvid hotellet. Tänk på att det är tidvis höga vågor i havet som passar surfare. Trappor och nivåskillnader ner till stranden.

Vila Gale Ericeira har en restaurang och två barer. I restaurangen kan du äta frukost, lunch och middag. Bar och poolbar (öppen juni-september).

I hotellets spa finns en härlig inomhuspool som får nyttjas gratis av alla, samt bastu, ångbastu och jacuzzi med åldersgräns 16 år. Vilstolar vid poolen. Obligatorisk badmössa i poolen. Gym. Skönhetsbehandlingar, mot avgift.

Reception dygnet runt. Gratis wifi över hela hotellet. Parkering, mot avgift. Tvättservice, mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Lokal trafik.

Direkt utanför hotellet hittar du affärer, butiker och restauranger i byn Ericeira. Det är ca 300 meter till stranden Baleia och 50 kilometer till Lissabon.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension (frukost och middag) mot tillägg.