Rumstyper på AP Adriana Beach Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 17 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på AP Adriana Beach Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Superiorrummen ligger med bästa läge inom hotellet och nära stranden och övriga faciliteter. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 17 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.