Kundomdömen om Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3356 omdömen
Utmärkt
 
2320
Väldigt bra
 
630
Bra
 
217
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
96

5 senaste omdömen

2018-04-08

av Margareta K Växjö, Sverige

Drömresemål

En fantastisk härlig resort som ligger med lagom avstånd från flygplatsön. Vi valde detta för att slippa åka för länge från det man har landat. Fint och välordnat och mycket trevligt boende. Vi hade turen och få en villa med pool precis vid stranden. Helt fantastiskt boende. Vi var på nästan alla restauranger och mycket god mat på alla ställen. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

 
2013-09-18

av Sword67 Mariestad, Sverige

Dröm

Härlig ö med mycket slappa, sol o bad, men även fina utflykter o andra aktiviteter. Glad, vänlig o personlig personal som hjälper till vid minsta vink. Deklart.....billigare ställe är rätt lätt o hitta men här va vi "en stund i livet" ;-) härlig mat

 
2011-06-28

av 27RachelP Sanur, Indonesien

Underbar resort, men medelmåttig mat

Vi bodde på Sheraton för en tre-dagars helg. Managern uppgraderade oss till en vacker strandvilla - massor av utrymme, underbar utomhusdusch och fantastiska vyer. Enda klagomålet på villorna är att de inte är särskilt privata - förutom det - fantastisk plats. Enda besvikelsen på resan var matutbudet. Frukosten var ganska undermålig för en femstjärnig hotellbuffé. Alternativen var begränsade och kvaliteten på maten och tillagningen var på sin höjd medelmåttig. En sak att notera, vi deltog i middagen på maldiviska natten som resortpersonal och köksmästaren hade håsat upp en hel del - troligtvis för att den kostade 75 $, en hel del för inte mycket av något. Buffén var en stor besvikelse, och den maldiviska kulturella delen av upplevelsen var män som trummade och dansade. Totalt slöseri med pengar för vad vi fick. - Undvik detta pengahål. Slutligen, om du kan, ta med så mycket av din egen utrustning som du kan - (t.ex. snorkel, simfötter, etc.). ALLT på resorten kostar (även träningsskor man lånar på gymmet) så du tjänar på att ta med all utrustning du behöver och sparar ett ton av $$.

 
2024-05-18

av mariaconcettam494 Seregno, Italien

Top

É stato un viaggio stupendo, sembrava di stare in paradiso...Il resort é molto ben curato e lo staff è sempre disponibile e gentile. Cibo molto buono e vario... Tantissimi complimenti anche allo chef Riccardo Pinna made in Italy😊 Consiglio overwater!!!

 
2024-05-14

av MoonBlue75 Paris, Frankrike

le meilleur anniversaire de ma vie!

cet Hotel est PARFAIT sur tous les points: son emplacement pas loin de l'aéroport, les chambres sont magnifiques, l'endroit est paradisiaque, le personnel est aux petits soins, le buffet est excellent et pour mon anniversaire j'ai été gâtée par tout le monde !! un énorme merci pour tout à toute l'équipe