Rumstyper på JA Manafaru Maldives

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villa, eller Beach Villa som hotellet kallar dem, har en inhägnad terrass med privat pool och är belägna bara några steg från stranden. På terrassen finns en loungesoffa, dusch och solstolar. Solstolar finns även på stranden. Nivåskillnader i mellan sovrumsdelen och vardagsrumsdelen med några trappsteg. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrum som delvis är öppet mot trädäcket med fristående badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även två cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 200 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumsvilla med privat pool

Tvårumsvilla, eller Sunset Water Villa, som hotellet kallar dem, har en privat infinitypool och som namnet antyder är det en fantastisk utsikt mot solnedgången från villan. Villorna är belägna på vattnet och ger dig direkt tillgång till havet. På trädäcket finns en hammock, solstolar, bord och stolar och en trappa ner i havet. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. En vattenflaska per dag ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum som delvis är utomhus med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även två cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 135 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Water Villa med privat pool

Water Villa, eller Sunrise Water Villa, som hotellet kallar dem, har en privat infinitypool och som namnet antyder är det en fantastisk utsikt över soluppgången från villan. Villorna är belägna på vattnet och ger dig direkt tillgång till havet från en stege från trädäcket. På trädäcket finns en hammock, solstolar samt bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum som delvis är utomhus med ett fristående badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även två cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 135 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.