Rumstyper på JA Manafaru Maldives

Seafront Villa

Seafront Villa, eller Beach Villa som hotellet kallar dem, har en privat pool och är belägna bara några steg från stranden. Solstolar finns vid såväl poolen som på stranden. Dubbelsäng och soffa. Kuddmeny. Wifi och deponering. Nespressomaskin. Trappor inne i villan. Badkar. Dusch ute samt inne. Badrum som delvis är utomhus. Wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även 2 cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 200 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Tvårumsvilla

Tvårumsvilla, eller Sunset water villa, som hotellet kallar dem, har en privat pool och som namnet antyder är det en fantastisk utsikt över solnedgången från villan. Villorna är belägna på vattnet och ger dig direkt tillgång till havet. Dubbelsäng och soffa. Kuddmeny. Wifi och deponering. Nespressomaskin. Badrum som delvis är utomhus med bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även 2 cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 135 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Water Villa

Water Villa, eller Sunrise water villa, som hotellet kallar dem, har en privat pool och som namnet antyder är det en fantastisk utsikt över soluppgången från villan. Villorna är belägna på vattnet och ger dig direkt tillgång till havet. Dubbelsäng och soffa. Kuddmeny. Wifi och deponering. Nespressomaskin. Badrum som delvis är utomhus med bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Till varje villa hör även 2 cyklar att använda på området.

Rumsstorlek: ca 135 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.