Rumstyper på Dusit Thani Maldives

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalow med privat pool, belägna vid stranden, som hotellet kallar Beach Deluxe Villas. Stor terrass med en privat pool och solastolar samt soffa, bord och stolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i hopfällbar säng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten per dag ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 122 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa

Seafront Villa som hotellet kallar för Beach Villas belägna i strandkanten. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten per dag ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 122 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront villa med privat pool

Seafront Villa med privat pool, som hotellet kallar för Beach Villas, belägna vid strandkanten. På den inhägnade terrassen finns en liten grund pool och dusch. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten per dag ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 122 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Water Villa med privat pool

Water Villa med privat pool. På terrassen finns en privat pool, soffa, bord och stolar, solstolar och en trappa ner i havet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten per dag ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 150 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Water Villa Superior

Water Villa Superior, som hotellet kallar Ocean Villas, med terrass med en privat pool och havsutsikt. På terrassen finns loungemöbler, bord och stolar, solstolar samt en trappa ner i havet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten per dag ingår. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med ett fristående badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 180 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.