Jobba som barnklubbsledare

Jobba som barnklubbsledare

Vill du gå på skattjakt med förväntansfulla barn? Få barnen att skratta åt Pollys tokiga idéer och göra både de små och stora gästernas semester till den bästa någonsin? Då ska du jobba som barnklubbsledare på våra Apollo Mondo Family Resorts.

Beskrivning av tjänsten

Som barnklubbsledare ansvarar du för Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb på något av våra Apollo Mondo Family Resorts. Du håller i aktiviteter som skattjakt, Pollys födelsedag och lär barnen att göra tzatziki – allt i enlighet med konceptets riktlinjer. Utöver det hjälper du till med andra uppgifter på hotellet, så som vid ankomst och avresa och evenemang som fotbollskupp och disko.

Läs mer om vad som händer i Club Polly & Mino

Vad krävs för att söka?

Du vill ge dina gäster en fantastisk semester. Du är lyhörd inför både små och stora gästers önskemål och vill gärna skapa mervärde för dem. Utöver kunskapskraven vill vi att du har kunskap inom utbildningspedagogik, första hjälpen för barn och träning för barn och ungdomar. Du bör även ha god datorvana och skriva och tala bra engelska. Meriterande är erfarenhet som simlärare, au-pair, ungdomsledare eller inom service. 

Kunskapskrav

Jobba som barnledareTidigare erfarenhet av att arbeta med barn (under kunskapskrav)

Jobba som barnledareArbetslivserfarenhet inom förskola/skola minst 1 år

Jobba som barnledareKunskap om träning för barn

Jobba som barnledarePraktisk kunskap om första hjälpen

Jobba som barnledareTala och skriva bra engelska