Polly & Mino

Polly & Mino – barnens bästa vänner

Polly & Mino är alla barns favoriter. De kan dyka upp vid poolen, på barnklubben eller ja, lite var som helst egentligen, så länge du bor på Apollo Mondo Family Resorts. Världens kramgodaste med en lagom stor portion av både bus och klokhet – Polly & Mino gör garanterat succé på årets familjesemester! 

Polly & Mino

Polly & Mino leker och busar tillsammans. Vem som är vem? Polly är den flygande gudinnan och den kavata tjejen – full av energi och magiska krafter, medan minotauren Mino är hennes lekfulla, lurviga följeslagare med ett hjärta av guld. Tillsammans står de alltid på barnens sida!  

Lyssna på Polly & Minos sång

Var finns Polly & Mino?

Vill du träffa Polly & Mino personligen ska du åka till något av våra Apollo Mondo Family Resorts. Det är våra bästa familjehotell där du förutom Club Polly & Mino har tillgång till simskola, gratis träningspass och Mondo Coffee. Du hittar också våra charmiga vänner på sport- och semesteranläggningen Playitas Resort på Fuerteventura.

Få besök av Polly & Mino

Låt Polly & Mino förgylla semestern för de små. Nu kan du förboka ett besök av våra populära vänner: antingen stannar de en stund på rummet och läser en saga eller så överraskar de barnen med tårta. Ett perfekt sätt att fira födelsedagen på! Prata med reseledarna på hotellet för att stämma av alla detaljer på plats. Polly & Mino-besöket kan bokas i samband med att du beställer resan, eller läggas till efteråt på Min bokning. Pris 160:-

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino är vår egen barnklubb med utbildad, skandinavisktalande personal. Här står roliga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller laga något ur det lokala köket. För barn 4-11 år. Pris från 395:-/vecka.

Club Polly & Mino finns på alla våra Apollo Mondo Family-hotell och på Playitas Resort-hotellen.

Polly & Minos prylar

Alla barn som är med i Club Polly & Mino får en fin t-shirt och ett diplom att sätta upp vid sängen när man kommer hem. Barnen får också en egen minnespåse. Minnen från en resa är ju bland det finaste man kan skaffa sig – så se till att ta med några hem. Vilka blir dina souvenirer? En snygg servett från tavernan? Ett fint korallhalsband från marknaden? Det som stoppas i påsen blir vackra minnen att plocka fram en kall vinterdag i Sverige.  

Om barnen vill måla av sina nya kompisar kan du skriva ut målarkort på Polly & Mino här.

Färglägg Polly & Mino
Färglägg Polly & Mino

Skoj på Club Polly & Mino

Pollys kalas – Polly älskar att fylla år och en gång i veckan vankas födelsedagskalas med tårta och lekar när hela barngruppen firas.  
Minikockar – På barnklubben får de små sätta på sig kockmössor och lära sig att svänga ihop några av landets egna specialiteter.
Poängjaktskort – Utflyktsdags? Med Pollys Poängjaktskort kan barnen bocka av viktiga händelser som ”ätit glass” och ”sett en minaret”.  
Pollys Pictures – En kväll i veckan är det filmtajm. Efteråt får barnen rita och skriva om filmen.
Minidisko – Uppskattad kvällsaktivitet med musik som får det att spritta i benen.
Strandkonst – Vi samlar snäckor, stenar och pinnar från stranden och skapar vacker konst.